Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Aven
^ Ovo bih generalizirala na nehigijenu i neurednost. :D

Dogodilo mi se da mi je masna kosna, perut i neuredan/prašnjav životni prostor druge osobe bio instant turn off. :drama:

FA! :'<
By sweetmelon
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505635#p2505635]V25 napisao:[/url]Smeta mi:

1. Nedostatak ambicija
2. Nedefinisanost ciljeva
3. Konzumacija cigareta (pa i alkohola), a naročito narkotika
4. Fizička neaktivnost
5. Nemogućnost činjenja kompormisa
6. Neodgovornost
7. Opsednutost sobom
8. Neozbiljan pogled na vezu (ako je taj odnos u pitanju)
9. Učestala uvredljivost
10. Nedostatak smisla za humor
11. Laganje
12. Gubljenje vremena na nebitne stvari

Well, that would be me. Znam da sam demanding, ali zato se i retko zaljubljujem a još ređe ulazim u neki ozbiljniji odnos. Za sada sam veoma zadovoljan.
Apsolutno se slazem sa ovim,samo bih dodala jos i nedostatak sposobnosti da nasu intimu zadrzi za sebe i ucestalo lose predstavljanje osobe sa kojom je u vezi okolini a i sire :no:
By space_oddity
I vas dvoje kršite 12 odgovarajući na ovaj topic.
A ako se sada uvredite, možda i 9.
Što pomalo ukazuje na 2.

Btw, i cigarete i alkohol su narkotici.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505491#p2505491]blenta napisao:[/url]
uzasno mi se ne svidja to - imamo veliki krevet pola je tvoje pola je moje
i imas i svoje jastuke i svoj jorgan, vidimo se sutra
Samo tako moze spavati sa mnom.
Dakle, pola moje pola tvoje.
Zelim da se odmorim,a ne da se budim ukocena...

Ne spavam nikada zagrljena.

Kontam;
klozetiranost
pod uticajem roditelja
da nije samostalan/na
puna predrasuda i osuda
jezicara
crkva dveri i tako to
autohomofobija/homofobija

to moze lose uticati na vezi.
Naravno, moje je izbor zelim li biti sa takvom osobom ili ne.
By Aven
Samo tako moze spavati sa mnom.
Dakle, pola moje pola tvoje.
Zelim da se odmorim,a ne da se budim ukocena...

Ne spavam nikada zagrljena.
Kod mene bi to prošlo jedino ljeti kad je vruće. :D
Inače, spavati zagrljena i sinkronizirano se namještati kroz noć u razne položaje uz popratni kiss mi je valjda najdraža stvar na svijetu. :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
^ da

ono kad izgledamo kao dva maceta koja se namestaju jedno preko drugog

Korisnikov avatar
By Blady
Cenim da bih dobila ospice.
Ako se ikada nadjem u tako nekoj pozi to je zato jer sam bila preumorna kao zaklana macka, al se posle nekog vremena osvestim i zauzmem svoju polovinu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad očekuje da izigravam ulogu obaveštajne službe 24/7
dakle neprestano dopisivanje u kome se vrte jedne te iste stvari
tipa šta radiš gde si sa kim si
još ako se na to ubaci zašto si sa njim/njom odnosno ljubomorisanje zbog drugova/drugarica i bespotrebna drama
ili zašto nisi sa mnom odnosno preveliko zahtevanje pažnje
u šta spada i viđanje svaki/svaki drugi dan još na početku veze
ili odgovaranje na poruku/poziv u sekundi jer šta ja drugo imam sa kim da radim nego da dežuram pored moba/kompa i momentalno odgovaram

to mi trenutno pada na pamet jer uvek nailazim na takve osobe

+ loše se ljubi
+ iritantan glas
+ navaljivanje

mrzi me da pišem i uopštene stvari koje mi čine bilo koju osobu odbojnom za bilo kakav kontakt, ovo je onako otprilike što se teme tiče

edit:
e da i da kad se vidimo bukvalno bude uz mene sve vreme ono non stop zagrljeni držanje za ruke da igra uz mene. mislim jeste to lepo ali NE NON STOP treba da dišem. ko da sam u vezi sa majicom jebote
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514805#p2514805]arisen napisao:[/url]Pušači (drkoši koji zagađuju moj životni prostor dimom, i posle umru od raka), poročni ljudi, u svakom slučaju su mi turn off..
Žrtve undergounda, anti-fashion hipsteri, ljudi kojima je "kafa u krvi", POSEBNO oni koji piju samo espresso (malj!), pilates shiteraj, zabrađeni koji liče na medvede, komedijaši koji život ne shvataju ozbiljno, kapitalističke apologete (fašisti)
:shake:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne mogu da dejtujem tipove sa ekstremnim (bilo levim bilo desnim) politickim, religioznim i drustvenim stavovima.

Ne volim da provodim vreme sa negativnim ljudima i pesimistima.

Takodje ne varim sebicne, nabedjene, umisljene i samozive ljude.

Na ostalome se da poraditi...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Hmm.. Ima nešto što nije mana druge osobe već ima više veze s mojim nekim momentima, ali eto ne bih mogla da budem s nekim ako bih znala da postoji i najmanja šansa da će moje više-nego-drugarsko bavljenje tom osobom povrediti nekog ko mi je drag i do čijeg mi je nepovređivanja stalo. Daklem, pod tim mislim na bivše i neiskazane patnje mojih drugara, a ne na trenutke kad drugari zloupotrebljavaju svoj uticaj jer im se ne sviđa neko ko se meni sviđa (ovo mi se, srećom, nikada nije desilo, ali sam viđala i ostala zgrožena).
Korisnikov avatar
By gossip
kada osoba poseduje manjak samopouzdanja i manjak samopostovanja
confidence is sexy
Korisnikov avatar
By blenta
Speaking of which, ovaj tuljan zbog kojeg sam otvorio temu je ozenjen.
Kao i tuljan pre njega.

Neka mi neko puca u kolena po sledecem vidjenju.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
+ čim ispolji prvu osobinu psihopate
+ kad je drama queen
+ nerazumnost
+ kad je smor.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Jel postoji tema kakve ljude zelite da vidite na dejtu,tj sta bi vas privuklo kod druge osobe?
Realno niko nije savrsen i svi imamo mane,nisam ni ja tip koji ce biti bas sa svakim ali uvek se nadam onom dobrom u ljudima
By bgboyyy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521257#p2521257]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514805#p2514805]arisen napisao:[/url]komedijaši koji život ne shvataju ozbiljno, kapitalističke apologete (fašisti)
:shake:
mozemoze.

ili ono kucomaco, jaooo sto je slatko ovo ono, i stalno se prenemazu - kao odnos prema zivotu. i onda kad se desi neko sranje, a uvek se desi neko sranje svuda oko nas, ili na njihove oci, oni kao trepcu "jao strasno ili tuzno", i nastave da kuckaju u najnoviji ajfon, sve dok njih ne sutne u guzicu, stagod da je to. MRS bre opalim te maljem.

to kazem generalno sa ljudima. dil brejekere nemam jer nemam ni dila. puj pike ne vazei. crva nije ni bilo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dva put ništa je ništa, matematika je prosta, crv nije ni postojao. :lol:
Korisnikov avatar
By 李香兰
pa ne znam, mislim ako ne zna level potreban pikaćuu da evoluira u raičua onda nema mnogo toga o čemu bi pričali je li
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada stalno ponavlja "svejedno" ili "ti odluci" :doh:
ja sam vaga, sama sam sebi teska, ne treba mi jos jedna nesreca
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505557#p2505557]Jheronim van Aken napisao:[/url]Nemam deal breakers, jer nemam bilo kakva očekivanja od ljudi. ^^
Kada se zadesi da nekoga zavolim, nemam potrebu da menjam tu osobu, ili sebe; volim tu osobu sa svim njenim osobinama, dobrim, lošim i šlus.
Pa ako se složimo i dok se složimo.
Dobro receno,nekako mi se cini da kada ides na dejt blind ili kakv god,i ako ocekujes sada tipa te deal breakers ili bilo sta da ocekujes uglavnom se razocaras
A jel vi ponesete kao svescicu i stiklirate pozitivne i negativne strane osobe,jer saznate sve na prvom vidjenju jel te ,i onda kada se rastajete onako pokazete koliko je ocenu dobio"Macko imas 5 negativnih ali samo tri pozitivne,mislim da ovo nece ici pa,pa"
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa kada odes na dejt blind i razocaras se u izgled dejta onda si ili reinkarnacija Vange ili je posredi nesto jako skeri :uplasen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!