Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Utisak nedelje jos uvek postoji? :kesa:
Ja sam mislila da je to prestalo da se emituje pre par godina... :kesa:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
^
Bas to. :)

U poslednje vreme sve vise dolazi do izrazaja to sto ne pratim televiziju.. :sigh:
Korisnikov avatar
By bern
nisam gledao, ali sudeći po reakcijama (od kojih se ne može pobjeći), na listu streba staviti i "... je glup":

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
"Doktor nauka".

Opušteno i bez blama-nostalgija STOP!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali, toliko mi je sladunjav, da mu je sve oprošteno. :love: Lutka lepa, da sam na Oljinom mestu, svaki čas kad se osere bih skakao da ga cmoknem u čelo. :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel znaš ti, Deni, da mi kažeš ko je to Gangula i zašto Šapića tako zovu?
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ovo je takodje za transfer blama. Meni on izgleda kao da je operisao lice...bolje mi izgledao u vodi haha
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam, Mars, ni ko je, ni zašto Šapića tako zovu. Nisam ni znao da ga tako uopšte zovu. Nisam obraćao naročitu pažnju na Šapića do sinoć. Opčinio me je svojim markantnim izgledom, prava muška lepota i divni, beli zubi.. :love:
Korisnikov avatar
By No_Stress
Pa kao sexualni objekt je dobar...sve vise od toga /facepalm
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521032#p2521032]*deni* napisao:[/url]Ne znam, Mars, ni ko je, ni zašto Šapića tako zovu. Nisam ni znao da ga tako uopšte zovu. Nisam obraćao naročitu pažnju na Šapića do sinoć. Opčinio me je svojim markantnim izgledom, prava muška lepota i divni, beli zubi.. :love:
Tako su ih najavljivali juče na društvenoj mreži Tviter: Sunđer Bob Kockalone i Gangula.

Pošto znam na koga se misli da je Sunđer Bob Kockalone, metodom eliminacije zaključio sam da taj drugi mora da je Šapić.
Korisnikov avatar
By Mars
kakva cepanica

:povez:

U ratove smo ušli zbog manipulacijama ljudskom nesrećom
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ja sam mislio zato sto on igra Gangulu u Kad porastem bicu kengur.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ček bre, sa njuz.net-a saznajem da je čovek predsednik moje opštine?! Sad moram da gledam utisak nedelje, a nisam želeo...

P.S. Treba ga jebati, a ne puštati da se bavi politikom.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, predsednik opštine NB
Korisnikov avatar
By Vel boy
nisam gledao emisiju niti imam nameru na to troshiti vreme pa ako mi neko moze reci kratko i precizno- tachno zashto je shapic debil, shta je to rekao, izuzev one nesrecne gramatike, debilsko? stvarno, samo pitam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521064#p2521064]Mars napisao:[/url]Jeste, predsednik opštine NB
Gde ja živim jbt... izgleda ne u Srbiji, makar ne umom :awesome:

Što se tiče utiska nedelje, kako stati na stranu mučenog Jeremića kada je ljigav i fizički neugledan, naročito u poređenju sa fizički moćnim i privlačnim Šapićem?! Primećujem da Šapića drma trema pomalo, da je neiskusan u javnim nastupima u ulozi visokog političkog i državnog funkcionera. Verujem da će se popraviti vremenom, deluje dovoljno sposobno. Jeremić, iako iskusan, samo može biti još bljutaviji.

Šapiću mnogo dobro stoji odelo i taj biznis look, a tek jebozovan glas... svašta bih mu radio! Što naravno ne utiče na moju procenu ko je u pravu :andjelak:
Korisnikov avatar
By Mars
Ok. Gledao davno u nekom autobusu kad majstor pustio, zaboravio i podelu i detalje filma.
Korisnikov avatar
By Mars
Stvari vredne paznje i iz tog i ranijih perioda itekako pamtm, hahah.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Naravno. Ali vidis, sad kad je postao predsednik opstine NBG i izblamirao se u emisiji, Gangula postaje opsta kultura.
Korisnikov avatar
By Vel boy
a nechija proshlost je bila ovo:
Kao što se gospodin Jeremić ponosi svojim precima, isto tako su bili ponosni i radnici njegovog bivšeg ministarstva koje je davne 1995. godine, na Blagovesti, 7.aprila, bacio u nemilost Zoran Janaćković, nekrofil koji je kopao po krvnim srodnicima radnika čak do pradeda, prababa, o bližim rodjacima da i ne govorim. Sve su to bili sinovi vojnih lica, narodnih heroja, boraca protiv fašizma, iz mešovitih brakova kao i gospodin Jeremić, ali dok je bio ministar nije prstom mrdnuo da se njihova borba za pravdu okonča pozitivno, već taj proces traje, traje,..., do današnjeg dana. A svi su oni bili ponosni na svoje roditelje, koji su već odavno napustili ovaj svet. Ako ste antifašista, borac za pravdu i pravednost, trebalo je da sa tog visokog položaja pomognete tim ljudima da, posle toliko godina, dobiju proces. Ovako, i njihova deca nisu mogla da računaju na prijem na rad u MSP (na konkurs, naravno), bez obzira na obrazovanje."

no, bitno je da ta proshlost nije ni blamaza ni gangula.....
Korisnikov avatar
By No_Stress
slusaj, aj michi se odavde i idi siri glupost na tvojoj pateticnoj temi.
Korisnikov avatar
By spliff
a ovo je tvoja tema?
ti si neka forum policija?
Pravedno nebo, upravo gledam Utisak nedelje i ne verujem.

"Vi ste stalno protiv Nas i Gospodina Vučića"
Olja: Ko ste to vi?
(tišina)
ko ste to vi, a ko smo to mi?
- pa...
Olja: Zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!