Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
Maloletnica priznala da je izmislila silovanje

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/370784 ... -silovanje" target="_blank

vest ima i na drugim medijima.

Izmisliti silovanje je isto toliko gnusno koliko i sam cin silovanja jer se time nevino optuzenom cini nenadoknadiva steta, niko ga vise ne moze oprati. Ocekujem da ce ova mala lazljivica i klevetnica biti ostro kaznjena, za primer drugima da se ne igraju sa pravosudjem!
By Sixto
Poznajem coveka kome je iz obesti smesten disciplinski postupak zbog navodnog ostajanja nasamo s ucenicom i nepristojne ponude.
Eno ga hoda sa novinama pod miskom po zbornici i prica sam sa sobom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve je podložno ljudskoj zloupotrebi...
By Kragi
^ A zajebi. Ovaj postupak se moze tumaciti kao oblik mizandrije. Metak u čelo je definitivno zasluzila po meni ^^
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ta glupaca je sada savrsena meta za silovanje
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516350#p2516350]Srklet napisao:[/url]izmisliti silovanje je manje gnjusno od silovanja. po tom pitanju sam konzervativan. ^^
upravo!

uvodni post umalo k'o da hoce da kaze - e, sad ju bash treba silovati da vidi kako je to.....

a, tek to je/bi bilo gore i od ovog shto je ona uradila. tim pre jer su sluchajevi laznog optuzivanja za silovanja kao kap u moru stvarnih sluchajeva silovanja.
Korisnikov avatar
By Herald
Da. Szatye dennyi da nam nágye kako trogodisnye déte szeksualno uznemíráva szvesteno líce.
Korisnikov avatar
By Mars
objasnila da je događaj izmislila iz ličnog razloga

:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mogu misliti kakvi su to '' lični razlozi ''. Seljačka posla. Strogu disciplinsku kaznenu meru treba primeniti prema toj maloj bezobraznici lažljivoj. Neka novčana kazna za roditelje takođe. Preventive radi, da se suzbiju slične ideje u glavama drugih malih malograđanki, kojih je puna Srbija.
Korisnikov avatar
By Mars
A jel uopste bilo seksualnog odnosa?
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
dešava se.. a i za to postoji sankcija.
da je silovanje gnusnije od lažnog prijavljivanja potvrđuje nam zakonodavac, a redaktori zakona ipak malo bolje razumeju tu problematiku od nas forumaša :)
Korisnikov avatar
By Mars
Još samo da sudije kažnjavaju počinice, a ne da najveći broj kazni bude ISPOD propisanog minimuma.

Za krivično delo ubistva, gde je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora, čak 63 odsto izrečenih kazni ispod zakonskog minimuma.

Za teška ubistva gde je predviđena kazna od 10 do 40 godina, 52 odsto kazni je ispod zakonskog minimuma.

Za teži oblik silovanja gde je kazna od tri do 15 godina, 50 odsto svih silovatelja je u okružnim sudovima kažnjeno ispod zakonskog minimuma.

Za lakši oblik silovanja u opštinskim sudovima 100 odsto kazni je do zakonskog minimuma od godinu dana, iako je maksimalna kazna osam godina.

Za trgovinu drogom u grupi gde je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora, 80 presuda je ispod zakonskog minimuma.

http://pescanik.net/2010/01/iz-beleznic ... 9-01-2010/" target="_blank
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516471#p2516471]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516350#p2516350]Srklet napisao:[/url]izmisliti silovanje je manje gnjusno od silovanja. po tom pitanju sam konzervativan. ^^
upravo!

uvodni post umalo k'o da hoce da kaze - e, sad ju bash treba silovati da vidi kako je to.....

a, tek to je/bi bilo gore i od ovog shto je ona uradila. tim pre jer su sluchajevi laznog optuzivanja za silovanja kao kap u moru stvarnih sluchajeva silovanja.
Viš, meni uvodni post kao da hoce da kaze da doticna svojim cinom baca ljagu na nn muskarce koji samim tim sto nisu neki Petar Petrovic konkretno, problem siri ka mizandriji a autor teme se kao muskarac osetio ugrozenim. :)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516517#p2516517]Mars napisao:[/url]Još samo da sudije kažnjavaju počinice, a ne da najveći broj kazni bude ISPOD propisanog minimuma.

Za krivično delo ubistva, gde je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora, čak 63 odsto izrečenih kazni ispod zakonskog minimuma.

Za teška ubistva gde je predviđena kazna od 10 do 40 godina, 52 odsto kazni je ispod zakonskog minimuma.

Za teži oblik silovanja gde je kazna od tri do 15 godina, 50 odsto svih silovatelja je u okružnim sudovima kažnjeno ispod zakonskog minimuma.

Za lakši oblik silovanja u opštinskim sudovima 100 odsto kazni je do zakonskog minimuma od godinu dana, iako je maksimalna kazna osam godina.

Za trgovinu drogom u grupi gde je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora, 80 presuda je ispod zakonskog minimuma.

http://pescanik.net/2010/01/iz-beleznic ... 9-01-2010/" target="_blank
to je drugo, to je sudska praksa, ja sam govorila o zakonima i njihovim tvorcima, koji ipak jesu uglavnom teoretičari, univerziteski profesori i sl.
silovanje je doduše i u zakonu loše uređeno, pa se i zbog toga delimično javljaju problemi u praksi.. ne smem da se usudim da kažem da postoji nešto više od toga, neka mizoginija ili nešto slično.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
prepirite se o zakonskim postupcima i silovanju na nekoj drugoj temi, u vezi sa nekim slucajem koji to samo tako zasluzuje.
ova mala je retard.
By space_oddity
Je l' palo napamet nekom da je iz bilo kog razloga bila primorana da slaže da je slagala?

Svejedno, najveći problem sa ovim slučajem je što kada neko/a zaista bude silovan/a će komentar biti "aaa, izmišlja sigurno, saću ti dokumentujem da se to dešava" pa da pomene ovaj događaj.
Korisnikov avatar
By Neutron
Pa lekarski pregled otkrije da li je bila silovana, i otkrio je da nije. :namig2:
Ipak ono sto je nejasno u celoj prici je njen motiv da slaze u vezi takvog zlocina, to nije kao da dodje kuci i slaze da je drug/arica pocupao/la, ovo je mnogo odvratnije, i strasnije, pritom kako ne zna da silovanje ostavlja tragove!?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa s obzirom na kapacitet ocigledno nije razmisljala ni o cemu.
By space_oddity
Nisam znala za lekarski pregled, videla sam, izgleda, samo neku "skraćenu" vest gde je pisalo samo da je ona odustala od tog. Moja greška ako je to zaista tako.

Onda verovatno nije bila svesna težine koju (lažna optužba za) silovanje podrazumeva. I ja se sad pitam šta su to "lični razlozi"...
Korisnikov avatar
By Neutron
^ Ma opusteno Space :D
Ja bih voleo da ova devojka javno istupi, kaze da je glupava, izvini se coveku za nanetu stetu..
Naravno ovo pored nekih kazneno-disciplinskih postupaka :napitak:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
al dobro, kad pomislis da su ljudi izmislili religiju i sta je sve izaslo iz nje ova devojka je macji prdez u izmisljanju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!