Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

04.12.2012 u 14.02h... kijamet u Beogradu, potpuni kolaps, sneg od pola metra... Autobuska stanica, dolazni peron. Ni sneg ni kijamet ni vanredno stanje je nije sprecilo da dodje da me vidi. Hladnoca nikad veca napolju, a tog dana smo prosle ceo Beograd pesaka... Najlepsi, ne trenutak, najlepsi dan.
Živjele smo u različitim gradovima i daljina nam je često bila bolna. Jednom mi je oko 2 ujutro zazvonio mobitel. S druge strane je bila ona i pitala me onim svojim lijepim glasom uz smiješak: Smijem li ti ući u san? Bila sam polusnena jer me poziv probudio, sjećam se samo da sam se nasmijala i rekla: Uvijek. Tada je rekla: Otvori mi vrata...

I ona je zaista bila pred vratima mog stana...: )
Korisnikov avatar
By Madonna
pa to je baš :sweet:

ont: ne znam bilo je tu svakakvih preferencija, ali stari zavet
Korisnikov avatar
By Blady
Tako, dosla sam malo da procitam i da se raznezim..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515359#p2515359]Fusi0n napisao:[/url]Živjele smo u različitim gradovima i daljina nam je često bila bolna. Jednom mi je oko 2 ujutro zazvonio mobitel. S druge strane je bila ona i pitala me onim svojim lijepim glasom uz smiješak: Smijem li ti ući u san? Bila sam polusnena jer me poziv probudio, sjećam se samo da sam se nasmijala i rekla: Uvijek. Tada je rekla: Otvori mi vrata...

I ona je zaista bila pred vratima mog stana...: )

:sigh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ako, ako, mila majke, barem je ubava
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Najlepši trenutak sa partnerom koji pamtim...definitivno, strasni poljupci na sred strejt žurke (bili smo u gay društvu, niko nam nije rekao da Madonna veče nije "takva" vrsta žurke :) ). Potom kada sam mu u Vrnjačkoj Banji opušteno, ne mareći za izraz lica prodavca i prolaznike, kupio i poklonio srce "najboljem dečku".
Korisnikov avatar
By gossip
upravo sam shvatio da ne mogu nijednog da se setim O.O
Korisnikov avatar
By FlameOn!
4.7.2012. XD

Tada sam imao 17 godina i u Februaru 2012. sam upoznao neverovatnog decka sasvim slucajno. Bio je 2 godine stariji i sjajno smo se slagali. Nisam znao da je gej, niti je on znao da sam ja, ali nekako se uvek naslucivalo na osnovu nacina na koji smo se salili, insinuacija, signala, itd.

Svidjao mi se od trenutka kada sam ga upoznao, ali nisam imao hrabrosti nista da ucinim, jer logicno nisam znao da li je ili nije gej. Onda jedno vece, kad smo izasli po hiljaditi put i vracali se kuci kada je poceo pljusak, ja sam se nasalio i rekao "Pravi filmski trenutak, zar ne?" i onda mi je prisao i poljubio me onako na kisi. Bilo je magicno :3

Jedino je nedostajala muzika, haha XD
Imam tu lošu osobinu da sve uočavam i pamtim, ma koliko to drugima bilo nezamjetljivo ili nebitno, urađeno spontano ili namjerno. :ozbiljan:

Što se tiče takvih, lEpih i prelEpih trenutaka, bio bih zadnji ološ kad si ne bih priznao da mi ih je priuštio dosta. To što nisam pokazao neku posebnu oduševljenost ne znači da ju nisam osjetio. :ozbiljan:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!