Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
ooo pa ja sirim ljubav. kako ne sirim. vidi
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
o vidim. evo umirem od ljubavi tvoje. nemoj toliko puno, rekla sam malo samo
sad mi otišao post na prošlu stranicu, e pa najgora si uvek
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jel da? sva sam bitna. jedva čekaju da im se obratim. nemoguće je da negativno reaguju hihi
Korisnikov avatar
By Blady
Bas fino :*

lepo sto je dobro prihvatio !
Korisnikov avatar
By Kiborg
Svaka čast. Čestitam Vilma i nek ti je sa srećom i kad se stvari slegnu mamu da upoznaš sa momkom :D
Korisnikov avatar
By bern
OT: ne znaju, i dalje.

danas me majka pitala da li se ja sviđam jednom liku sa kojim se družim. to je bio lucky guess, jer stražila žena, sasvim bez predrasuda zašto bismo se družili... osim... ako... :lol:

"mama, ja sam gej, on je gej, ali mi smo samo prijatelji." trebalo da da glasi odgovor.

zbunih se i ne znadoh šta sam odgovorio.

čudan je mozak roditeljski...
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460611#p2460611]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]a interesantno mi je sto se svi pozivaju na Adama i Evu, a svesno potiskuju cinjenicu da su oni pocinili prvi (praroditeljski) greh..

On se prenosi hilajdama godina na svakog coveka, tako da smo svi gresni.

A ako sam gresna zbog toga sto sam lezbejka, neka na mene baci kamen svako ko je cist i bezgresan :)
:up: bravo
:)
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459061#p2459061]Waldorf napisao:[/url]I taakoo.. Posle čitavog društva i dobrog dela poznanika, danas popodne sam konačno i eksplicitno rekla i kevi. I mislim da apsolutno nije moglo bolje da prođe. Rekla je "Znala je majka", rekla je "Ok, pa šta sad", rekla je "Ja, sine, samo ne želim da ti budeš sama". Izljubile smo se i to je bilo to. Ceo dan me puca adrenalin u talasima i ko zna kako ću zaspati... Anyhoo :hyper:
ovo je divno :tapse:
Ne znaju....... mada meni je mnogo bitniji brat s obzirom da sam sa njim mnogo blizi nego sa roditeljima. Medjutim i tu se stvari ne razvijaju kako treba. Iako nije homofob u poslednje vreme vidim da ne bi bas olako prihvatio kada bi mu rekao. Ono sto je uzasno to je preterivanje sa pitanjima kada cu da se zenim i zasto nemam devojku. On je veliki zenskaros, menja cure non stop, slicnog smo fizickog izgleda tj ne izgledam nista losije od njega i onda je on u cudu zasto to isto ne radim i ja jer nisam akrep i debil da ne mogu da smuvam curu. Takodje nabacivanje cura sa njegove strane mi je postalo vise ogavno. I bas sam se spremao da mu kazem ali onda sam cuo razgovor izmedju njega i keve gde se oni pitaju kako to da nemam devojku i kada cu da se zenim...... keva je u jednom trenutku rekla "pa mozda je gej", a brat je kategoricno to odbio i rekao da je "nemoguce da je gej". Tako da kontam da on jos uvek nije spreman da cuje da sam gej. Inace rekao sam mu da smo zavrsili sa tim pitanjima oko zenidbe i da mi se ne obraca vise. On kaze nesto ti krijes , nesto nije uredu sa tobom. Ja kazem da bas tako nesto nije u redu samnom i kraj svake price. Tako da mislim da cu neki naredni put verovatno da ga u besu oteram u tri lepe uz reci gej sam i zato necu da se zenim, sta hoces sad!?
Uostalom na leto ce imati prilike da me vidi kako setam po gradu ili pijem pice sa njemu nepoznatim deckom pa neka mu se samo kaze kada je vec toliko dosadan. :)
Moji znaju i nije im se svidelo... jer im brine sta ce okolina da kaze... Sve u svemu, rekli su mi da je to moj zivot i da mogu da radim sta hocu, pod uslovom da ne pricam sa njima o mom zivotu. Ali i dalje sam njihova cerka :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515565#p2515565]urke145 napisao:[/url]Ne znaju....... mada meni je mnogo bitniji brat s obzirom da sam sa njim mnogo blizi nego sa roditeljima. Medjutim i tu se stvari ne razvijaju kako treba. Iako nije homofob u poslednje vreme vidim da ne bi bas olako prihvatio kada bi mu rekao. Ono sto je uzasno to je preterivanje sa pitanjima kada cu da se zenim i zasto nemam devojku. On je veliki zenskaros, menja cure non stop, slicnog smo fizickog izgleda tj ne izgledam nista losije od njega i onda je on u cudu zasto to isto ne radim i ja jer nisam akrep i debil da ne mogu da smuvam curu. Takodje nabacivanje cura sa njegove strane mi je postalo vise ogavno. I bas sam se spremao da mu kazem ali onda sam cuo razgovor izmedju njega i keve gde se oni pitaju kako to da nemam devojku i kada cu da se zenim...... keva je u jednom trenutku rekla "pa mozda je gej", a brat je kategoricno to odbio i rekao da je "nemoguce da je gej". Tako da kontam da on jos uvek nije spreman da cuje da sam gej. Inace rekao sam mu da smo zavrsili sa tim pitanjima oko zenidbe i da mi se ne obraca vise. On kaze nesto ti krijes , nesto nije uredu sa tobom. Ja kazem da bas tako nesto nije u redu samnom i kraj svake price. Tako da mislim da cu neki naredni put verovatno da ga u besu oteram u tri lepe uz reci gej sam i zato necu da se zenim, sta hoces sad!?
Uostalom na leto ce imati prilike da me vidi kako setam po gradu ili pijem pice sa njemu nepoznatim deckom pa neka mu se samo kaze kada je vec toliko dosadan. :)

rekla bih da keva zna, a brat pretpostavlja, ali je in denial

inace, u skladu sa temom koju je Orlando skoro postavila, http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=49818" target="_blank

ne mozes racunati na "reci ce mu se samo"
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i mene su zamolili da sto manje pricam o tome i ne spominjem ime osobe sa kojom radim te stvari :katemoss: ja naravno nisam i ne uslisavam tu molbu. sta vise, potenciram da decka mi zovemo imenom, cak i kad nije neophodno, a ne taj. idiotizam na kub.
Ne znaju i ne planiram da im kažem. Iz nekog razloga uopšte ne osećam potrebu da im se otvorim po tom pitanju. Ako ikad saznaju, to će najverovatnije biti slučajno. Ako me direktno pitaju, verovatno ću da odgovorim sa "to je moja privatna stvar, ne želim da pričam o tome". (Mada već vidim sebe kako odgovaram sa "Neeeee?!" xD )
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!