Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Živeti zajedno ili ne???

* zajednicki zivot sa partnerom
64
70%
* "svako kod svoje kuce"
28
30%
Korisnikov avatar
By gossip
morao bi jako dugo da budem sa deckom da bi uopste pomislio da zivimo zajedno

"svako kod svoje kuce" dok ne dodje vreme za "zajednicki zivot sa partnerom"
ako dodje naravno :)
Korisnikov avatar
By arisen
Možda kad budem imao 30 godina i svoj posao i dovoljno para da sam plaćam stan. Dok zavisim od roditeljskih para, ni slučajno. Jedino ako me neki zgodni sugardaddy ne pozove u svoj luksuzni penthaus u centru. U tom slučaju bataljujem sve ostalo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zivimo zajedno vec nekih.. 6 nedelja :nerd: i ono.. pa kul je.
brzo se sve to izdesavalo (i ja se nisam ni pitala :lol: ) ali svakako sada mirnije i bolje spavam kad je pored mene nego kod roditelja :psihopate:

bilo mi je frka, prvi put mi se ovo desava, plus sto sam paralelno ostavila cigare, pa od nervoze pucam, a ona skroz u nekom zen / umiljatom / ma sve je extra / opusteno / kako ti kazes - fazonu :besi:

8 godina sam zivela sama i ovo je sad boom, ali svidja mi se pa i kad me iznervira sto ne moze da proceni da li su virsle kuvane ili nisu :sweet:
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384714#p2384714]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^
pa ono, bilo bi malo i cudno biti u vezi ako ona nije ok.. mada da, ima dosta primera.

ont
mislim da je zajedniciki zivot najbolji nacin da se osobe zaista upoznaju. moj tetak mi je uvak pricao: "dok sa nekim ne pojedes zajedno kilogram soli, ne znas kakva je ta osoba ustvari."

:truestory:
a nekad se i posle kilogram soli iznenadish
By Aven
Eh, bilo bi idealno kad bi svatko imao svoj stan pa da se jedan iznajmljuje, a u drugom da se živi uz onu sigurnost da ne moram brinuti kud ću i što ću ako sve ode k vragu. : D
Znam da to izgleda proračunato, ali bili su mi traumatični oni trenutci kad je veza pukla pa iseljenje i ostalo. :/

Najbolji aranžman ima moj frend. Preko radnog tjedna je solo u svom stanu jer voli biti solo, a preko vikenda mu dolazi dečko i bude im super. I tako već 5 godina. Potpisala bih odmah za takvo što. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515286#p2515286]zozefin st napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384714#p2384714]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^
pa ono, bilo bi malo i cudno biti u vezi ako ona nije ok.. mada da, ima dosta primera.

ont
mislim da je zajedniciki zivot najbolji nacin da se osobe zaista upoznaju. moj tetak mi je uvak pricao: "dok sa nekim ne pojedes zajedno kilogram soli, ne znas kakva je ta osoba ustvari."

:truestory:
a nekad se i posle kilogram soli iznenadish

Pa jes true story kad je to bas poznata i u upotrebi rasprostranjena fraza :)

I ma koliko da je tacna, tacno je i ovo sto zozefinka kaze.
By space_oddity
Volim da provodim vreme sa osobom koju volim, ali ne non-stop.
Iskustvo (trogodišnje-četvorogodišnje) je pokazalo da lepše provodimo vreme ako ne živimo zajedno (u par navrata sam ja bila kod njega neko duže vreme i on kod mene). Nekako se ulenjimo zajedno a i postanemo razdražljiviji.
Kad bismo stvarno živeli zajedno (ovo je više bilo da on ima svoju kuću ali boravi kod mene npr. 2 nedelje), viđali bismo se (makar u nekim trenucima) jer moramo, a ne zato što želimo. Najviše mi se sviđa da živim sama (dok imam taj izbor) sa Macom (Maca je mačka) od svega što sam probala.

Dakle, kul je da prespavamo jedno kod drugog, kul je da budemo par dana zajedno, ali ne zajednički život kao trajno rešenje, makar ne zasad :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i ja sam mislio da ce mi to, non-stop jedan pored drugog, predstavljati problem ali to sto je neko fizicki u istoj sobi, pa cak i na istom krevetu, sa mnom uopste ne mora da znaci da smo u tom trenutku zajedno (odnosno da bivamo tu jedan pored drugog). jednostavno postoji neki period u toku dana kad se izolujemo jedan od drugoga, u psihickom smislu, i nista na silu vec jako spontano, i on radi neke njegove stvari a ja ono sto bih radio da njega nije tu. ne bih mogao da zamislim zajednicki zivot bez tih perioda, bio bi prenaporan, prenatrpan i morao bih da budem ekstremno opsesivan da bih mogao tako nesto da trpim. zivot u dvoje nije zivot u jedno.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Sa pravim deckom naravno. Mislim da je sve to drugacije od individua...sa nekim zelis sa nekim ne.
Korisnikov avatar
By Mia123
Ziveti ali ne u jednoj garniseeri, jednoj veeseeerniici, trust me on this one. :smilegrin: Ako postoji obostrana zelja za zajednickim zivotom i finansijske mogucnosti, gledajte da utvrdite da li se vasa i partnerova percepcija licnog prostora ozbiljno razilaze pre nego sto se upustite u ovu pustolovinu.
Korisnikov avatar
By 2kune
ma kad se nađe pravi onda je jedina opcija zajedno... bez obzira na kvadraturu i udobnost života... kad čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna... a s onim koga volem ionako želim biti osmotično spojen pa što manja kvadratura to bolje...
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Nažalost, izabrao sam opciju "svako kod svoje kuće". Nije to zato što bi meni tako prijalo, već je to najbolji, iako bolan, kompromis da se u diskreciji zadrži svoja orijentacija (pošto u ovom trenutku još uvek mislim da je tako najbolje).
A najsrećniji u životu sam bio ukupno nekih 10ak noći, tokom kojih sam imao priliku da spavam pored svoje druge polovine, i probudim se uz nju. To su nezaboravni momenti.
Korisnikov avatar
By Madonna
RADOSNIČAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!