Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2513457#p2513457]Stripi napisao:[/url]Ok.
Shvatio sam.
Onaj tko nije solidarizirao sa Prideom u Srbiji je zaslužio da bude pretučen.
Zaslužio je da bude pretučen i onaj sa kojim se nije solidarizirao SPS.
Tko još smije biti pretučen a da se sa njim solidariziraju svi, poglavito SPS, klozetirane pederke i SNS saa kojim se one potajno slažu, kako bi svi mi mogli pružiti podršku?
To su tvoje interpretacije :kuca:
Korisnikov avatar
By Stripi
Baš tako.
Sve sam ovo ja osmilsio i rekao

:cheer:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2513457#p2513457]Stripi napisao:[/url]Ok.
Shvatio sam.
Onaj tko nije solidarizirao sa Prideom u Srbiji je zaslužio da bude pretučen.
ah, ko je to rekao, puhhhlease?
btw., B.M. se ne samo nije solidarizirao (shto je njegovo puno pravo) s Prajdom u Srbiji vec je nazalost prilichno aktivno uzeo ucheshca u sabotazi i defamacijama (to je vec no-no!) Prajda. biti gej i ono govoriti shto je govorio.... moze samo ..... da ne kazem kakva sorta osobe.

i, uprkos toga, ja se ipak iskreno solidarisah s njim kad je napadnut s antigejnih pobuda.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2513457#p2513457]Stripi napisao:[/url]
Zaslužio je da bude pretučen i onaj sa kojim se nije solidarizirao SPS.
Tko još smije biti pretučen a da se sa njim solidariziraju svi, poglavito SPS, klozetirane pederke i SNS saa kojim se one potajno slažu, kako bi svi mi mogli pružiti podršku?
:drama: meni lichno, iskreno da kazem, se previshe oduzila ova tema. predugo i nashiroko se pishe ovde o jednom specifichnom sluchaju koji se ochito reshava
(shto mi je drago) znatno brze i ekspresnije nego (nije mi draga ova razlika u razreshenju) sluchajevi svih drugih napadnutih gejeva i lezbijki u Srbiji, a ochito zahvaljujuci specifichnom polozaju B. M.-a kao gej pudlice sistema i vlasti.
kako se on medjutim oseca kada mu, nevertheless, partijski drugovi ni rechi podrshke ne upute, tja, valjda ni njemu nije vazno sve dok mu se sluchaj reshava neuporedivo brze i efikasnije nego svi drugi sluchajevi napadnutih gejeva i lezbijki u Srbiji.

k tomu, ja ipak ne gajim nikakve negativne emocije prema B.M., iskreno mu zelim sve najbolje i poshtujem i pamtim s poshtovanjem njegovu bolju aktivistichku predjashnjost. :)

ja se jedino ne mogu puno ljutiti na postove npr. Adama Pushkara, Ane Kovachevic, Adorjana Kurucza i sl. trenutno agilnijih i, chini mi se, iskrenijih gej aktivista koje Srbija ima, samo zato shto su shto na umu to na drumu rekli na Fejsu neshto shto, nazalost, se moze reci o B. M.-u .....
Korisnikov avatar
By Stripi
PA kad ti se odužila, što se onda raspravljaš?
Čoek zaslužio da bude pretučen je je bio protiv Pridea.
Basta.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2513512#p2513512]Stripi napisao:[/url]PA kad ti se odužila, što se onda raspravljaš?
Čoek zaslužio da bude pretučen je je bio protiv Pridea.
Basta.
To su opet tvoje interpretacije, niko nije rekao da je zasluzio da bude pretucen, nego pojedini sa malo vise memorije skrecu paznju na (ne)aktivnosti istog B.M. , kao i cinjenica da mu ne smeta da sedi u drustvu osvedocenih homofoba. I isti B.M. je vec dva puta izmedju lojalnosti partiji i lojalnosti LGBT zajednici, izabrao partiju. I ako pojedini (myself, Vel Boy...) to kazu, ne znaci da opravdamo nasilje, niti da ga relativizujemo!
Korisnikov avatar
By Stripi
E sad odo da me pretuku, kako bi takva dva borca za ljudska prava poput tebe i dennija85 mogli opravdavat nasilje.
Ova tema je još jedan sraman pokazatelj koliko su velike i duboke samomržnja i samoprezir domaćih pedera.
Tražila u dupe, dobila po pički...Hteo da se omasti, a oni ga ispostili... itd.

Uroš Mišić, kad je onomad ugurao zapaljenu baklju čoveku u usta, doživeo je jednodušnu i nepodeljenu podršku svojih kolega - huligana i bitangi za svoje nedelo, kroz akciju '' Pravda za Uroša ! '', a vi ovde osuđujete jednog pedera što je hteo ( možda ) analni seks, pa umesto toga dobio batine i izvodite zaključke tipa Sam je kriv... Đavola je tražio....
Sramotno i poražavajuće ! :down:
Korisnikov avatar
By Stripi
Deni, zaboravio si važan podatak - Boris je još i član SPS-a i glavni krivac neodržavanja Pridea pa mu tako i treba, da ga mlate i pljačkaju.
A oni bi, kao, došli na taj Prajd, čak i da je bio održan ?
Ma, haj'te, molim vas...
To je tek poseban bezobrazluk kad pederi, koji se na Prajdu ne bi ni za živu glavu pojavili, krenu da polemišu o krivcima za neodržavanje Prajda.
:down:
potpuno promašena rasprava... niti je potrebita neka posebna pederska empatija, niti hejtanje ormaruša... prema onom što sam pročitao u članku radi se o slučaju običnog kriminala... nije nastradao što je peder ili političar ili protivnik prajda, nastradao je kao što nastrada svaki pretučeni i opljačkani građanin... policija za počiniocima 'intenzivno traga'... jedino novine mašu identitetom i funkcijama žrtve da bi prodali članak... osobno mi je žao čoeka i smatram da nije zaslužio ni ovakve novinare ni ovakve forumaše... ono što je potrebno samo je malo normalne, općeljudske empatije i pristojnosti...
Korisnikov avatar
By acid drop
Ništa od ovoga se ne bi desilo da smo glasali za Klunija. :blentavi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ili da pederi javno ne pokazuju svoju pederastiju :egzorcist:
Cuj, dobio je po nosu od strane onih koji imaju priblizno slicne stavove kao koalicioni partner partije kojoj dobrovoljno pripada.
Generalno, ovo sto se desilo jeste lose al' me boli qrac da zalim lika tipa Milicevic koji je cak imao izjave poput 'Pride nije ok resenje'.
I sad moram da se zgrozim nad nasiljem nad njim dok on indirektno i sam podrzava homofobiju.
Meni ga uopste nije zao. Ni malkice.
Kragi napisao: I sad moram da se zgrozim nad nasiljem nad njim dok on indirektno i sam podrzava homofobiju.
Meni ga uopste nije zao. Ni malkice.
Ne znam da li je netko i tražio da ga žališ?
Ono što sam ja rekao da mi je malo ne ok da netko tvrdi da mu baš tako i treba.

Inače, baš nekako ne vjerujem da glasači DS-a ili bilo koje druge stranke imaju identično razmišljanje kao i sama stranka.
Ama nije to samo puko clanstvo u stranci, politicki angazman ili (ne)slaganje sa zvanicnim stavom stranke.
Pitanje je dostojanstva i odgovornosti koju ti kao (bivsi) aktivista imas prema zajednici koju si reprezentovao i jos uvek to radis. Kad jedan, a zapravo jedan od trojice najpoznatijih, lgbt aktivista ode u ex Slobinu stranku koja pravi koaliciju sa Palmom pa jos i kaze da Pride nije neophodno odrzati i da je lose 'resenje' onda, ajd sto pojede govna jer je to njegova privatna stvar, nego i pljune u lice svima nama dajuci vetar u ledja homofobima. ;)
Ja zapravo ne mislim da je nista manje zlobno reci da je to zasluzio od onoga sto on radi.
Al' to je samo moj stav. Zloca sam ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
aj neki ti bude, zlico jedna :D

Bajdvej, kad smo kod toga,
koja je to utjecajnija stranka u Srbiji, osim LDP-a i SDU uopće i podržala Pride? Demokratska ili manje demokratska?
Korisnikov avatar
By Stripi
Stripi napisao:
znas kako se zove ovo sto ti radis (pises) - relativizacija!
Što je puno gora stvar nego reći da je neko baš zaslužio pljačkanje i batine.
Uostalom, kakva je relativizacija ako pitaš koje su to stranke poduprle Pride?
Korisnikov avatar
By Stripi
Nisam ni rekao da su to tvoje riječi.
Ti si puno racionalnije objasnio prebijanje nekog "profesionalnim rizikom".
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!