Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Što nije Rihanna... slušam neke njene pesme, ali mi je antipatična.
Korisnikov avatar
By spliff
Prodaja ulaznica za koncert BEYONCE premašila je sva očekivanja promotera. Za koncert u Beogradu, 15. aprila prodato je preko 9000 ulaznica! Prema tempu dosadašnje prodaje, koncert će vrlo brzo biti RASPRODAT! Ovo je prvi put da jedan strani izvođač kod nas izazove ovoliko interesovanje i obori sve zabeležene rekorde prodaja ulaznica.

Kombank Arena
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511065#p2511065]spliff napisao:[/url]Prodaja ulaznica za koncert BEYONCE premašila je sva očekivanja promotera. Za koncert u Beogradu, 15. aprila prodato je preko 9000 ulaznica! Prema tempu dosadašnje prodaje, koncert će vrlo brzo biti RASPRODAT! Ovo je prvi put da jedan strani izvođač kod nas izazove ovoliko interesovanje i obori sve zabeležene rekorde prodaja ulaznica.

Kombank Arena
Rekord za Arenu možda, ali kapiram da je prethodnih godina na livadama i stadionima bilo mnogo više ljudi... pa makar ulaznice bile i duplo jeftinije.
Korisnikov avatar
By spliff
Ogromna potražnja za spektakl BEYONCE u Kombank Areni, 15. aprila, ne jenjava. Za koncert jedne od najvećih pop diva na svetu u prodaji je ostalo manje od 2000 ulaznica tako da se uskoro očekuje da koncert bude rasprodat.

Kombank Arena
Korisnikov avatar
By gossip
oh honey to gore je so fake :) imas gomilu takvih klipova i sa drugim zvezdama :)
a sto se tice slike koje sam postavio...postavio sam je zato sto mi je funny...don't get me wrong...I love Beyonce... :)
Korisnikov avatar
By V25
I tako ja ostah bez karta :/
^ i ja sam... kad sam se setila da kupim, 4 dana pošto je počela prodaja, ostala su mesta na kojima u životu ne bih sedela da slušam bilo čiji koncert, a kamoli njen.

i onda sam shvatila. biće karata koliko hoćeš kod preprodavaca, samo će morati više da se iskešira. ako te ovo teši, drago mi je. pošto je mene makar malo utešilo :)
Korisnikov avatar
By spliff
arena je rasprodata
ko je kupio karte, kupio je
mozda ce da doda josh jedan gig u beogradu?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jes' boli je kurac. Kapiram da je već isplanirano sve, jedino da se vrati na kraju turneje ponovo, ali ko zna kad je to.
By Sixto
Boze nikad nisam brze popusio za karte! :lol:
Beyoncé je full package.

Nema puno takvih glazbenika. Zapravo, trenutno se ne mogu sjetiti nikoga tko tako dobro izgleda i ima natprosječno dobar vokal + pleše. : D Malo mi je žao što se nisam potrudila nabaviti karte za koncert.

:sweet:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!