- 15 Feb 2013, 21:09
jasno je i mojim prvim postom da iskreno saosecam s B.M.-om kao i s svakim drugim gejom zrtvom mrzilachkih fizichkih/verbalnih napada i da zelim da mu se pokradene stvari vrate i/ili kompenzuju.
medjutim, B.M. nije bash every random gay. B.M. je izabrao da bude omiljena politichka pudlica dachica, palme i ove antigejne vlade, njegove izjave o gej aktivizmu, Prajdu (za kog svako moze da ima ovaj ili onaj stav, ali govoriti "loshe smo se pokazali..." (odnoseci se ochito na gejeve, jer se nije izjasnio tachno ko se to loshe pokazao...) za BG Prajd 2010-e je perverzno i odvratno) u poslednjih godinu-dve govore o njemu da izgleda da poseduje neke vrlo ljigave i niske dushevne osobine, koje ja nisam bio znao da poseduje dok ih on sam nije rado pokazao.
stoga, kolikogod da su izjave odredjenih gejeva na Fejsbuku o ovom incidentu mozda van mesta i ukusa, toliko se postavlja pitanje da li komfor ovog eks-pres hvatanja (shto mi je drago) napadacha na njega mogu ili bi mogli ili ce moci da imaju i svi drugi napadnuti gejevi tj. kad i ako ih se/nas napadne? (btw., shta bi s hvatanjem napadacha na sve druge gejeve i lezbejke u Srbiji?)
ili je ovaj showdown dachiceve policije tako eks-pres uprilichen kad se treba zashtititi podoban gej, a druge "neukrocene" gejeve..... ko jebe.....