Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Bezveze sto je naslov teme promenjen u "of balkans", lame,
to je cenzura bez obzira ko ju je otvorio i s kojom pretpostavljenom namerom.
Svi nesto vezbaju hejt prema Srbiji na svim drugim temama, ja to, recimo, nikad ne radim, ali mi ne smeta kako je Pop ovu postavio.

Worst of-a nijedna zemlja ne bi trebala biti postedjena, ni ona najnaprednija, a kamo li Srbija u kojoj ima materijala da se dodje do 300 str. and beyond.
Korisnikov avatar
By Vel boy
chitam temu i chudim se shto napadoshe popishu s obzirom na naslov teme (balkans), kad ono on isprva bilo serbia :lol: tipichno popishevski

meni se svidja bratstvo-jedinstvena cenzura naslova :)
Korisnikov avatar
By Misfit
ali čemu ta grčevita potreba za niveliranjem i the-best-of kontratežom u ovom topiku, a ne u nekim drugim koji su sličnog kompilacijskog karaktera?

odnosno, kako je najbolje popraviti isidoru bjelicu? :hamlet:
Korisnikov avatar
By Misfit
lm, da odgovorim sam sebi, pre nego što odem da se napijem (ipak je dan zaljubljenih):

razumem zašto određene forumaše ovo vređa, ali isidora bjelica se neće popraviti bežanjem u isti koš sa ostatkom balkana, ili balansiranjem onog najgoreg sa najboljim, već upravo odbijanjem da se skrene pogled. samo što se polazi od (nadam se) pogrešne pretpostavke da se na ovom topiku neće povesti diskusija koja, ko zna, možda bude i konstruktivna. ili drugim rečima: i want to believe.
Korisnikov avatar
By Srklet
ono što meni ostaje kao vječni misterij je nesposobnost shvaćanja da bih ekvivalentan topic otvorio na gay.hr ili gdje već. i just like making fun of nationalistic idiots, who are never in shortage (as this topic too has shown ^^).

you are not special to me, serbia! :njanjanja:
Onda se drzi svoje Hrvatske. Ali ti to naravno ne mozes jer te u Hrv niko ne zarezuje kao jednog em bosanca em polovicnog srbina. Nema goreg od tvoje kombinacije pa se onda guzis na sve moguce nacine u Srbiju i medju nas i glumatas svoje neke patologije. Nema tu nikakvog nacionalizma nego je rec o tebi kao coveku. Kakav si tako te i prihvataju bez obzira na kojem si meridijanu. Naravno ovo ne vredi za Hrv jer oni nikada ne bi prihvatili zivog srbina. Mrtvog srpskog pisca i naucnika da ali zivog ne. U Srbiji kao u ostatku sveta nacionalnost ne igra ama bas nikakvu ulogu u ocenjivanju coveka i odnosu prema tom pojedincu. VEra je nesto drugo i super je da znas da je neko koga znas katolik ili musliman da mu cestitas praznike kako valja. To je ono ljudsko sto tebi popaje nedostaje jer si iskompleksiaran svojim korenima. Steta sto se ne mogu setiti na kojim hrvatskim forumima sam citala kako te pljuju i prozivaju i kao coveka koji je opterecen nacionalizmom i ormarusama i kao navodno uspesnog aktivistu koji je svoje masno dupe dovukao iz Beca kada je u ZG i Hrv stvorena iole ljudska atmosfera prema gej populaciji. E onda nakon svih silnih batinanja i svega sto mi jos uvek dozivljavamo na scenu dolazi premudri popaj da se kurci Zagrebom kako je on sve to ostvario gej populaciji u Hrv i sire. Aha u nekim tvojim napusenim tripovima. Opusti se i budi sto jesi i prestani gnjaviti sve oko sebe svojim lose prikrivenim frustracijama, mrznjama, nacionalizmom i mnogim, bezbrojnim neljudskim osobinama. Ne mozes od nas napraviti nacionaliste kada mi to nismo. Idi na neki Hrv forum i potpisi se imenom i prezimenom i pljuni po Hrvatskoj i hrvatima kao na ovoj temi. Pokusaj to u bilo kojoj zemlji od onih koje smatras da su u vrhu civilizacije pa do Srbije koja ti je zbog tvoje licne mrznje (mrznje okrenute prema tvojim srpskim korenima) na zadnjem mestu. Videces da nece postojati zemlja koja ce kao srbi i Srbija pljunuti po sebi, svojoj zemlji i svemu svome. Ako ni tada ne zakljucis kakvog naroda korene nosis onda imas ozbiljan psiholoski problem. Nije da ga nemas i sada ali tada vec imas problem da shvatis ono sto je realno i ocito.
Isto tako informisi se sta je nacionalizam. Lupas o njemu, a ocito nemas pojma o cemu lupas. Kada napravis istrazivanje koje sam ti rekla videces da pojma nemas ni o zivotu a kamoli o nacionalizmu. Ili ce po tebi ama bas svaka svetska nacija biti nacionalisticki raspolozena.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511902#p2511902]Lolek-i-Bolek napisao:[/url]Onda se drzi svoje Hrvatske. Ali ti to naravno ne mozes jer te u Hrv niko ne zarezuje kao jednog em bosanca em polovicnog srbina. Nema goreg od tvoje kombinacije pa se onda guzis na sve moguce nacine u Srbiju i medju nas i glumatas svoje neke patologije. Nema tu nikakvog nacionalizma nego je rec o tebi kao coveku. Kakav si tako te i prihvataju bez obzira na kojem si meridijanu. Naravno ovo ne vredi za Hrv jer oni nikada ne bi prihvatili zivog srbina. Mrtvog srpskog pisca i naucnika da ali zivog ne. U Srbiji kao u ostatku sveta nacionalnost ne igra ama bas nikakvu ulogu u ocenjivanju coveka i odnosu prema tom pojedincu. VEra je nesto drugo i super je da znas da je neko koga znas katolik ili musliman da mu cestitas praznike kako valja. To je ono ljudsko sto tebi popaje nedostaje jer si iskompleksiaran svojim korenima. Steta sto se ne mogu setiti na kojim hrvatskim forumima sam citala kako te pljuju i prozivaju i kao coveka koji je opterecen nacionalizmom i ormarusama i kao navodno uspesnog aktivistu koji je svoje masno dupe dovukao iz Beca kada je u ZG i Hrv stvorena iole ljudska atmosfera prema gej populaciji. E onda nakon svih silnih batinanja i svega sto mi jos uvek dozivljavamo na scenu dolazi premudri popaj da se kurci Zagrebom kako je on sve to ostvario gej populaciji u Hrv i sire. Aha u nekim tvojim napusenim tripovima. Opusti se i budi sto jesi i prestani gnjaviti sve oko sebe svojim lose prikrivenim frustracijama, mrznjama, nacionalizmom i mnogim, bezbrojnim neljudskim osobinama. Ne mozes od nas napraviti nacionaliste kada mi to nismo. Idi na neki Hrv forum i potpisi se imenom i prezimenom i pljuni po Hrvatskoj i hrvatima kao na ovoj temi. Pokusaj to u bilo kojoj zemlji od onih koje smatras da su u vrhu civilizacije pa do Srbije koja ti je zbog tvoje licne mrznje (mrznje okrenute prema tvojim srpskim korenima) na zadnjem mestu. Videces da nece postojati zemlja koja ce kao srbi i Srbija pljunuti po sebi, svojoj zemlji i svemu svome. Ako ni tada ne zakljucis kakvog naroda korene nosis onda imas ozbiljan psiholoski problem. Nije da ga nemas i sada ali tada vec imas problem da shvatis ono sto je realno i ocito.
Isto tako informisi se sta je nacionalizam. Lupas o njemu, a ocito nemas pojma o cemu lupas. Kada napravis istrazivanje koje sam ti rekla videces da pojma nemas ni o zivotu a kamoli o nacionalizmu. Ili ce po tebi ama bas svaka svetska nacija biti nacionalisticki raspolozena.
looda! :mazi:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pun mi je kurac hejtanja na Balkan, i fiksacije na Balkan kao nešto što je najgore. Dosta više sa ovim temama pune mržnje, smarate. Kao da je ostatak Evrope mnogo bolji od Balkana...

Neka onda tema barem bude "The best of worst of Europe"!
Korisnikov avatar
By Galadriel
popaju, otkako si se registrovao znala sam da si neka prejebita mulatkinja :*
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511909#p2511909]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Da li mi stvarno neko (drugi) može objasniti tu nijansu po kojoj je savršeno u redu "pljuvati" po Balkanu, ali nije u redu "pljuvati" po Srbiji?
zato što je lakše kada nisi jedini loš, ali valjda smo dovoljno odrasli da znamo da svugde može ono najgore da se nađe. ako želim da skrećem pažnju ili kritikujem nešto loše u srbiji, zašto bih morao da to sve guram u neki širi kontekst, ili da ublažavam pozitivnim primerima, osim ukoliko ti primeri (kao i taj širi kontekst) nisu relevantni za rešavanje tog 'najgoreg' na koje želim da skrenem pažnju?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da, zaboravio sam na to. U jezgru ljudske prirode je da funkcioniše samo u relativnom, a ne apsolutnom smislu. Što meni samo po sebi nije iritantno, osim kada ljudi krenu da se samoprojektuju u druge.

Ne mislim da će se u ovoj temi, na ovaj način predstavljanja i na ovoj platformi doći do nekog konstruktivnog razgovora. Prvo što ne možemo bez problema da prođemo taj prvi korak, da viknemo da je car go, a kamoli da krenemo da ga oblačimo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511909#p2511909]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511818#p2511818]Vel boy napisao:[/url]chitam temu i chudim se shto napadoshe popishu s obzirom na naslov teme (balkans)
Da li mi stvarno neko (drugi) može objasniti tu nijansu po kojoj je savršeno u redu "pljuvati" po Balkanu, ali nije u redu "pljuvati" po Srbiji?
ah, da. da se nadopunim i ispravim precizirajuci da tema treba jasno reci- zemlje ex-Yu, ex-Yu ili ex-SFRJ, a ne Balkans jer, Grchka, Bugarska, Rumunija zaista nisu zasluzile ni sluchajno da ih kojekakvi ex-Yugovici trash-iraju izjednachavajuci ih s zemljama ex-Yu. mislim, moze biti da i u Grchkoj, Bugarskoj, Rumuniji ima isto gadnih i/ili josh gadnijih sranja kao u/nego u zemljama ex-Yu, ali nisu meni drushtva i stanja Grchke, Bugarske, Rumunije unishtili mladost nit' me naterali da se smucam po svetu sam samcit vec zemalja ex-Yu.

nekom josh nije jasno zashto posebnu "ljubav" :lol: osecam prema delu Balkana zvanom zemlje ex-Yu? :trep: kad me se vec vuche za jezik, mislim. :trep:
Korisnikov avatar
By Pipin
"dakle, ovo je topic u kojemu sakupljamo sve najgore kod cigana, o ciganima, oko cigana..."
"ono najgore kod Cigana su sami Cigani"
"ako želim da skrećem pažnju ili kritikujem nešto loše kod Cigana, zašto bih morao da to sve guram u neki širi kontekst, ili da ublažavam pozitivnim primerima"

Kako vam se čini, jel bolje? :giggle:
Zamrla nešto tema, pa da poguram malo. Bitno je da vi nama mrzite nacionaliste. :jazzva:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Je l to postoji neka država ili geografsko područje koje se zove Cigani, za koje ja nisam čuo?
Korisnikov avatar
By Galadriel
"A civilization which leaves so large a number of its participants unsatisfied and drives them into revolt neither has nor deserves the prospect of a lasting existence."

Nadam se da cemo propasti sto pre.
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, pipine, kada neko kaže srbija, verovao ili ne, misli se na srbiju. državu. u kojoj ne žive samo srbi.
isto tako, kada neko napiše 'the worst of serbia', to ne znači 'serbia is the worst, there's nothing positive about it'. nema potrebe za tolikom panikom.
Korisnikov avatar
By mean95
kada sam bio u Bugarsku poslednji put, neki ljudi iz hotela su nas upozoravali da se pazimo kad idemo da se kupamo u moru jer Rumuni imaju obicaj da kradu mlade, uglavnom devojke i odvode ih u Rumuniju...inace u Bugarskoj su mi svi tako nekako prljavi i nzm..Srbija to je prica za sebe..CG plaze i more, barem gde sam ja prolazio pune prljavstine i ugh.. Grcka prelepa, ostale i nzm bas iz svog iskustva, Hrvatska mi delovala malo prazno i dosadno..
Korisnikov avatar
By Pipin
Oket, ja mislio da se to Srbija/Balkan odnosi na ljude, al ako ste vi mislili ponižavati pejzaže, onda ok.
Korisnikov avatar
By Pipin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512136#p2512136]Misfit napisao:[/url]pa, pipine, kada neko kaže srbija, verovao ili ne, misli se na srbiju. državu. u kojoj ne žive samo srbi.
Eto, naučih i nešto novo, a to je uvek dobro. Nemojte se odmah ljutiti i shvatati to kao paniku. Prosto, nama iz Vojvodine uvek promaknu takvi detalji.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512104#p2512104]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Je l to postoji neka država ili geografsko područje koje se zove Cigani, za koje ja nisam čuo?
Ja imam utisak da ne postoji ništa za šta ti nisi čuo. Al bez obzira na to, ne da mi se sad da crtam objašnjenje. Možda bi moglo pomoći ovako: Bosanci su glupi i nepismeni, a mi smo super, jer smo Vojvođani. Crnogorci su lenji i prljavi, a mi smo super, jer smo Vojvođani. Eto, nisam upotrebio nijednu nacionalnost, a siguran sam da si za ove geografske oblasti čuo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!