Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
za 2 strane A4 treba da pusta i nokte na nogama

pa da ceka junski rok
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496897#p2496897]4NY K3Y napisao:[/url]za 2 strane A4 treba da pusta i nokte na nogama

pa da ceka junski rok
Cela ova priča oko 2 strane A4?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496903#p2496903]mega therion napisao:[/url]jaoooj, sad se setih ovoga... pricali su mi ali nz licno nikog ko je ovo koristio http://www.sve-za-studente.com/kupi/sat ... anje-24041" target="_blank
"Uz ovaj modernizovani sat kolokvijumi,testovi i ispiti postaju formalnost!"
By space_oddity
To je ono što sam ja predlagala.
HAhahahahah, a šta su sad nego formalnosti :facepalm: :roll:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam nekad izgubljenim slucajevima dozvoljavao da prepisuju - pa da vidis to cudo kad shvatis da mnogi ni tako nisu sposobni da ubodu sta treba, pomesaju nesto, prepisu pogresno i sl.
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496922#p2496922]Mars napisao:[/url]Ja sam nekad izgubljenim slucajevima dozvoljavao da prepisuju - pa da vidis to cudo kad shvatis da mnogi ni tako nisu sposobni da ubodu sta treba, pomesaju nesto, prepisu pogresno i sl.
kraj osnovne skole
to je nekih 14 godina valjda, nije bas ni malo
dva puta devojcica prepisala ceo moj rad jer sam je pustio
a ona prepisala uredno i moje ime, lebe mekani

i jedna pacijentkinja koja je sedela pored mene i bez mog znanja prepisivala
pismeni iz srpskog je bo te
:sixto:
Da bih malo dao na znanje do koje mere sam ja tačno degen, reći ću vam da je bilo predmeta iz kojih niko u razredu nikada nije učio, jer sam tu bio ja. Jednom sam za razred od 32 učenika napisao 32 različita eseja iz istorije muzike. Profesorka nije primetila, iako su svi bili pisani istim rukopisom. To je bilo u trećem gimnazije
Korisnikov avatar
By Neutron
^ Zena nije primetila? :shocked:
Ja sam drugima radio kontrolni iz biologije, sto je jos gore, desilo se da sam jednom decku resio bolje nego sebi. :grrrr:
Korisnikov avatar
By svejedno
napises na farmerkama, sitno & hemijskom slicne boje.
Korisnikov avatar
By bern
snimiš sve na telefon i poslije preslušavaš... neke djevojke su maheri u skrivanju slušalica; lakše im je nego muškarcima, zbog kose. ali, ako straže "kosu iza ušiju", that can be a problem :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ispises sve na ruku (ne na saku, brise se!), jedino ako je bas vruce, a ti u dugim rukavima, pa bude malo providno.
Jos jedna uspesnija metoda moze biti da papirice stavis na kolena.

Izvlacenje i razvijanje puskica je gubljenje vremena!

Najvise zavisi od toga koliko si providan u varanju i naravno koliko profa zeli da bude oprezan. Jedan nam je lepo rekao: " Prepisivanje je svima dozvoljeno, ali ako vas uhvatim - kec zagarantovan".
I stvarno, niko nije uspeo da prepise, a odlikasi su dobijali keceve bez zadaske.
da, mnogo ste me iznervirali sa predlozima i savetima na kraju :P

ipak, da vas obavestim: polozila sam pismeni. bez icega. kako? - nemam-jebeno-pojma.

sad ostaje samo usmeni... i, kako cu prepisati, - opet, nemam-jebeno-pojma :alien:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507757#p2507757]Orlando the Lady napisao:[/url]da, mnogo ste me iznervirali sa predlozima i savetima na kraju :P

ipak, da vas obavestim: polozila sam pismeni. bez icega. kako? - nemam-jebeno-pojma.

sad ostaje samo usmeni... i, kako cu prepisati, - opet, nemam-jebeno-pojma :alien:

kako se uopste prepisuje na usmenom?

jedino ako se, kao na ETF-u, samo zove "usmeni", a polaze se pismeno
Korisnikov avatar
By Mars
Bilo je tamo dosta usmenih usmenih, mozda se sad nesto promenilo.

EDIT: i da kazem nesto nevezano za temu, a sto sam verovatno rekao i ranije a sada sam ubeđen u to vise nego ikad.

POTPUNO je naglavacke postavljeno polaganje ispita na ETF. Prvo treba da ide ono sto se radi na usmeno (teorija), onda posle toga pismeni (teorijsko resenje problema), pa na kraju prakticni.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508003#p2508003]4NY K3Y napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507757#p2507757]Orlando the Lady napisao:[/url]da, mnogo ste me iznervirali sa predlozima i savetima na kraju :P

kako se uopste prepisuje na usmenom?

jedino ako se, kao na ETF-u, samo zove "usmeni", a polaze se pismeno
usnia sam san, gotovo biblijski
u kome mi SE JAVILO kako: umanjiti skripta, ukoriciti ih u neku koznu varijantu, i t usiti za pantalone. a preko dugacki dzemper.

pazi, dobijes dva teoretska pitanja, plus jedno ,,zanatsko''
i imas vremena da napses koncept
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508180#p2508180]Mars napisao:[/url]Bilo je tamo dosta usmenih usmenih, mozda se sad nesto promenilo.

EDIT: i da kazem nesto nevezano za temu, a sto sam verovatno rekao i ranije a sada sam ubeđen u to vise nego ikad.

POTPUNO je naglavacke postavljeno polaganje ispita na ETF. Prvo treba da ide ono sto se radi na usmeno (teorija), onda posle toga pismeni (teorijsko resenje problema), pa na kraju prakticni.
Sada na nekim smerovima ima usmenih, a na nekim gotovo nema. Ja sam na ETF-u, od 49 ispita, imao 1 (slovima jedan) "usmeni", koji se jedini zvanično vodio kao usmeni, i na kom sam opet pisao isto koliko sam i govorio.
Korisnikov avatar
By Mars
Pisanje se podrazumevalo (oces tabla, oces papir) jer prosto ima toga dosta da se crta uvek - ali uz sve to i prica (znaci podpitanja, razgovor i sl), nikako izdiktirana pitanja, pa ti napises sta imas i to predas pa ti ocene kao usmeni.

Meni je jedno 10 usmenih bilo u stvari iz dva dela: prvo to sa pitanjima na koja pismeno odgovaras, pa ako to prođes, tek onda ides na verbalni usmeni.

Sta ti mislis o onom drugom, redosledu polaganja segmenata ispita?
Korisnikov avatar
By bothways
Većina mojih ispita je bila jednosegmentna ili makar iz sličnih segmenata. Nikad se teorija nije odvajala od vežbi, već su ili a) bili zajedno na ispitu b) teorije nije ni bilo. Jedino su laboratorijske vežbe i projekti bili, kao predispitne obaveze, uglavnom pre samog ispita (s tim što su odbrane tih projekata nekad bile pre, a nekad posle [uspešno] položenog ispita).
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa, bilo bi lepo da mislite na mene sutra od nekih devet ujutru... Ili barem pomislite. Nije zgoreg, i nadam se da ne trazim mnogo, i neka mi je sa srecom.
By Sixto
Samo ako budes ti mislila na mene u 15h sutra! :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Hocu.
ovo me podseca na one jogi letace koji su '99. lupetali o tom kako ce ,,da brane Srbiju od NATO agresora'' meditacijom.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Srecno Orlando. :)

Verujem da ce se vec oko 18h proslavljati polozeni ispit. :mirth:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ali nisam htela da izneverim ovoliki trud koji ste ulozili da mi objasnite prednosti klasicnih puskica, pa sam u to ime uradila jedan primerak. prilozicu vam ovih dana. cista umetnos'!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!