Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Verovatno vec znate, ukida se emisija Ivon Jafali na Studiu B "Jos uvek budni"..

Po vama, ispravna ili neispravna odluka Sase Timofejeva? Da li treba ocekivati da ce neke druge voditeljke (da ne navodim imena) bolje prezentovati nasu kulturnu scenu? Da li je Ivon spala na to da trenutno menja u emisiji "Beograde dobar dan" nadobudnog Jugoslava Pantelica? Hocete li gledati Ivon na nekoj drugoj televiziji? Imam osecaj da sve ono sto iole malo vredi, pocinje da nestaje....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne znam ni ko je to, ni sta radi, ni kakva je to emisija.

nista ne znam

odnosno, ako cemo da obidjemo nelogicnost sprskog jezika: sve ne znam
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
mozda je zeni dokurcilo vise da radi
Korisnikov avatar
By Waldorf
Timofejev veli treba mu 400k za Ivon (nedeljno?) pa se nema para za noćni program. Ja velim bullshit! Videćemo na šta će sve to da izađe..
Korisnikov avatar
By IriS
ne pamtim kada je nešto, u ovoj meri, uzdrmalo kulturnu scenu Beograda.
ja bih rekla sa razlogom.
žena jako dobro radi svoj posao, vrlo informisana, vrlo elokventna, sa svakim sagovornikom uspe da izadje na kraj i što se mene lično tiče, ta emisija je bila jedino što sam pratila na Studiu B.
Korisnikov avatar
By nsc
retko gledam TV, nju sam nocu cesto gledao, ona odlicno radi svoj posao, ne razumem razloge ukidanja vrlo dobre i dosta gledane emisije
Cifra od 400000 dinara mesecno tj. 20000 dinara po emisiji. To su velike pare za jednu televiziju? Studio B treba da se zatvori ako to ne mogu da isfinansiraju.
Zasto nisu ukinuli jebeni Agape? Kultura nam ne treba ali zato filozofija zivot treba? :neto: Timofejev je kretencina. Ivon drz' se!
Korisnikov avatar
By blenta
wow ... "pravda za ivon" akcija, koji odziv bogati

elem, ne tvrdim da emisija treba da se ukine ukoliko postoji odredjen kvantum pratilaca
no, poprilicno sam siguran da je glavni faktor opstanka bilo koje emisije mimo uredjivacke politike
(u sta sam siguran da ovde nije slucaj obzirom da je studioB i obzirom na ivonin koncept)
zapravo rentabilnost emisije

dakle da li odredjen program gleda dovoljno ljudi da se prodavanjem reklamnog prostora
makar pokriju troskovi programa, ili ako je gleda manji broj ljudi
da li su isti segmentirani te da se moze prodati za vece pare reklamni prostor

ergo, nisam bas siguran koliko ljudi bas "prati" emisije tog tipa,
neovisno o ivoninom kvalitetu i konceptu

vise mi se cini kao outcry bg urbanita koji sad prave dreku oko toga
opiruci se cinjenicama:
-beograd je seljana
-grand opstaje, ovo ne opstaje
-zasto? zato sto je to ono sto ljudi oce da gledaju
-zato postoji gomila splavova i takvih klubova a ne mnogo alternative
-da postoji uslovno receno trziste za ivoninu emisiju, ona bi ostala ili samo presla na drugu televiziju da je problem do uredjivacke politike kao sto je slucaj sa gomilom politickih talk show emisija
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511329#p2511329]Torry napisao:[/url]Verovatno vec znate, ukida se emisija Ivon Jafali na Studiu B "Jos uvek budni"..

Po vama, ispravna ili neispravna odluka Sase Timofejeva? Da li treba ocekivati da ce neke druge voditeljke (da ne navodim imena) bolje prezentovati nasu kulturnu scenu? Da li je Ivon spala na to da trenutno menja u emisiji "Beograde dobar dan" nadobudnog Jugoslava Pantelica? Hocete li gledati Ivon na nekoj drugoj televiziji? Imam osecaj da sve ono sto iole malo vredi, pocinje da nestaje....
samo ne znam odakle ti da je Jugoslav ,,nadobudan'' :alikako:
Korisnikov avatar
By Galadriel
-cik dodjite do reci od ivon- bese li emisija? :lol:
Korisnikov avatar
By astrochimp
TV nemam ali kad se zadesim negde gde ga ima pa naletim na nju bila mi je skroz slatka sa onim svojim slovenskim antitezama i beskrajnim monolozima dok gost složno klima glavom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iako mislim da je beskrajno simpatična, i prilično originalna i profesionalna novinarka/voditeljka/emisija za naš (nepostojeći) standard, uvek sam se pitao koliko ljudi zaista to gleda u tako nezgodnom terminu. Bilo bi smislenije da je koji sat ranije. Šta će sada biti u to vreme, neka serija, film (u repriznom terminu)?

Ja ću se uvek obradovati kad je ugledam, gde god.
Korisnikov avatar
By Vasa84
Ona je čudna voditeljka, često previše priča, često sama i pita i odgovara, ali je opet beskrajno simpatična i originalna. Retkost. I jeste predstavnik urbane kulture, koja se polako kod nas gasi.

Meni je žao što su te neke čudne žene otišle sa tv-a. Luna Lu je nekada na RTS-u imala odličnu emisiju. Maja Uzelac isto. Rade one i sad nešto, ali nije to to...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!