Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Bas se pitam kako bi kod mene u skoli nekad bilo....
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508197#p2508197]Srklet napisao:[/url]i to je proces koji se mora odraditi i izdrzati. pa nije drustvena borba za ravnopravnost med i mlijeko.
To je tacno. :)
Nazalost, bojim se da je situacija u nasem drustvu nesto specificnija, komplikovanija nego sto je to bila u zemljama Zapada. Borba za prava nase zajednice (u Srbiji) direktno zavisi i od sveukupne "krvne slike" srbijanskog drustva. Sto duze Srbija bude u politicko-kulturno-ekonomskom chabru, duze ce trajati i nasa borba, bice mukotrpnija. Dokle god se sve te tzv. klerofashisticke grupacije budu gajile u nedrima i sluzile za dnevno-politicke igrarije i manipulacije, ni LGBT pripadnicima drustva nema boljih dana. Mogu samo da se nadam da nece mnogo da potraje...
Korisnikov avatar
By mega therion
pricamo o mestu koje je oblepljeno plakatima protiv globalnog zagejavanja ili pogejavanja, nisam sigurna koje tacno bese...
To samo govori koliko su aktivisti koji nas zastupaju neuspesni i nesposobni i naravno svi zive u Beogradu a LGBT populacija najteze zivi kao sto vidimo u Vranju.

Jesu li ikada pitali nekoga gej momka koliko je njemu parada u Beogradu olakasala zivot u Vranju?

Jesu li ikada pitali gej momka iz Vranja koji nema opciju preseljenja u Bg sta bi mu olaksalo zivot u Vranju?

Ovo ce verovatno biti iskoristeno za tamo neki izvestaj tamo nekome za tamo neke pare koje nikada nece doci do gej momka iz Vranja.
gej aktivizam je u velikoj mjeri stvar lokalnog karaktera i ne može se raditi na daljinski. ukratko, za to što je u vranju tako loš položaj pedera i lezbi - ako izuzmemo naravno homofobnu okolinu - najodgovorniji su pederi i lezbe vranja. neka skupe hrabrosti pa se bore za svoja prava. doista sumnjam da ih u tome spriječava bilo koji aktivist koji živi u beogradu.
što doduše ne mijenja činjenicu da veći dio gej aktivizma u srbiji jest za kurac. ^^
moze itekako a i mora,

donacije, sredstva dobijena konkursima na nekakve programe koje dobijaju beogradski LGBT aktivisti nisu namenjena LGBT populaciji Beograda vec Srbije.

mnogo nacina ima da se izmeni ova vest iz Vranja ali prosto nikoga nije briga za to.Trebalo bi nas da bude sramota sto je to tako.
Korisnikov avatar
By blenta
barni za donacije dobijene konkursima se aplicira na konkursima :doh:
te sam poprilicno siguran da bi pederima iz recimo vranja
koji bi oformili ngo bilo znacajno lakse dobiti donacije
ako predstave realno stanje a i na konto toga sto mahom nisu nista dosad dobijali
ma bile su tu i neke direktne donacije iz EU prakticno tu nema ni konkursa...imamo tu grupu aktivista koji to pretpostavljam dobiju sa nekom obavezom, uveren sam da moraju podnositi neke izvestaje.

ne treba tu biti ne znam koliko informisan da bi razumeo kako to funkcionise

zapravo dodatno me nerviraju i komentari na ovoj temi u svrhu kamenovanja Vranja i Vranjanaca

meni je to gore od onoga kakvim su Vranjanci predstavljeni ovde.

jasniji EDIT

kamenje leti sa foruma ne iz clanka
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nije ono bilo kamenovanje. Uradili ljudi istrazivanje/anketu, rezultati su takvi i to je to.

Jedina razlika je u tome sto je ovde moja reakcija "Nimalo me ne čudi", a kad je isto to recimo u Beogradu ja se prvo zapitam "Kako je moguće", a onda posle par sekundi opet dođem na to da ne treba da me čudi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508682#p2508682]Srklet napisao:[/url]a što se barnija tiče, siguran sam da bi on za vrijeme drugog svjetskog rata bio četnik - domaći izdajnik.
Ili mozda Nedićevac...ili Ljotićevac

Well, stavovi mladih u Vranju - tuzno ali zar ste očekivali drugačije, mislim nisu ni u Novom Sadu i Beogradu mnogo tolerantniji, pa šta još onda očekivati na jugu Srbije, tamo gde je i Bog rekao laku noć
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!