Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jedva čekam januar 2013 kada će Zakon biti izglasan u Parlamentu. :klap:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
francuska ima 65 miliona stanovnika, ne bi trebalo da zbog nekoliko hiljada ne usvoje predlog koji bi diskriminisao 6.5 miliona ljudi
btw, vrijedi i vidjeti tko je francuska ministrica pravosuđa christiane taubira, koja gura ovaj zakon :)

Slika

:love:

jučer je u parlamentarnoj raspravi pomela homofobe s desnice, koji su joj čak dobacivali iz poslaničkih klupa.
Korisnikov avatar
By spliff
bravo braco francuzi i sestre francuskinje!
Korisnikov avatar
By spliff
bravo braco francuzi i sestre francuskinje!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2508756#p2508756]Over_the_rainbow napisao:[/url]A u narednih 6 meseci ce sigurno i zakon u celosti usvojiti..
Jao.. :love: :love: :love:
12. februara glasaju da li će ga usvojiti, ne znam koliko traje od izglasavanja dok ne bude se počeo primenjivati zakon, ali mislim da ne traje dugo. A sada glasaju kako će glasiti nacrt zakona.

Na osnovu ovacija mislim da će glat proći, jer velika većina socijalista, zeleni, radikalna levica i levičarski front su za zakon, što se vidi i na osnovu glasanja za tekst zakona.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ja citah danas negde da ce se u potpunosti zakon (gde ce biti omogucene surogat majke i jos nesto, zaboravih sta) mozda usvojiti (mada verujem 99% da ce ga usvojiti) negde do jula-avgusta.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
To nema veze sa ovom debatom. Ovde se samo raspravlja o istopolnim brakovima i usvajanju od strane istopolnih parova.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Mozda jeste to neka pogresna informacija, ali je svakako vezana na neki nacin za istopolne brakove.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Desetine hiljada ljudi okupile su se danas u centru Pariza, na završnom skupu protiv zakona o legalizaciji istopolnih brakova i njihovom pravu na usvajanje dece. (Blic)
Korisnikov avatar
By zozefin st
kakav narod jbt :radosnice:
bash je mocno ....
najezhila sam se......
:hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!