Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498513#p2498513]Srklet napisao:[/url]problematičnost ove teme je višestruka
nadalje, nije mi jasno kako ce to romeo-pederima koji traze iskljucivo seks pomoci u otvaranju ociju za ljubav
odakle ti ideja da je to namjena ovog topica? i "cute" je potpuno idividualna kategorija, tebi je možda cute dva frankenštajna zajedno, nekome su dva tvinka. i parovi ne moraju biti zagljeni itd. ako ti toliko smeta percepcija gnusne sladunjavosti, učitaj joj neko novo značenje. (gledao sam sinoć temu moja fotka, eno tebe gdje se zvališ sa nekim momkom u ljubavnom zaggljaju. very cute.)

nisam obratio pažnju na temu dok nisam vidio link, ali sad su mi smiješne reakcije i povezujem je sa drugom temom.

smetaju vam slike gay parova, smataju vam teme o bb i hiv-u? wtf?
Korisnikov avatar
By nsc
mnogi ljudi su sve samo ne "cute", pa ipak, kada ih vidite u intimnim trenucima razmene neznosti, cute je prva reakcija na to
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498513#p2498513]Srklet napisao:[/url]problematičnost ove teme je višestruka, od samog njenog naslova. zašto 'cute', zar 'gay couples' nije dovoljno da bi se nečija slika našla u ovom topicu (ako je to već njegov koncept, koji je meni inace vjecno nejasan ali to je druga tema)? i sto je s onim gej parovima koji eto ne spadaju u vrlo jasno izrazenu i ogranicenu kategoriju kjut (a to su mladi dečki u prirodi, na plaži ili u šumi sa zalaskom sunca u pozadini po mogućnosti)?
u pitanju je konzumeristicka opsjednutost mladoscu, fejk romantikom poput filmova s meg ryan koja je zapravo zapreka ozbiljnoj i romanticnoj ljubavnoj vezi, a forsiranje takvog prikaza gej parova iskljucuje veliki dio ljubavnih veza unutar LGBT zajednice, pa i one koje dugo traju i time dokazuju svoju cvrstinu i snagu.
nadalje, nije mi jasno kako ce to romeo-pederima koji traze iskljucivo seks pomoci u otvaranju ociju za ljubav jedan topic slatkastih gej sličica ovdje, koje nude jednu komercijaliziranu, uljepsanu i pomalo dosadnjikavu verziju gej ljubavi i parova, kao ideal kojemu treba teziti...
u sustini nema razlike izmedju slike nekakvog gej svijeta koju daju tabloidi i emisije poput red carpeta (pa onda imamo razne stefane radovice i sl. koji to popuše) i ovakvih sličica kjut gej parova.

jedino sto u ovom topicu ima veze s mozgom je video koji je linkao misfit.
al zato je ovo :love:

http://www.facebook.com/WOH247/photos_albums" target="_blank

gej parovi koji salju svoje slike. ima oko 8000 slika ^^
Korisnikov avatar
By Anhedonie
inace, ne topik nije los (ne kazem ni da je dobar). odnosno los je koliko i sexy momci. al avaj, ne moze grupa ljudi koja gleda i daje stvari iz iste kategorije da ne stvori ideal. one way or another ideal ce se stvoriti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!