Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kobra77
Pitam se zasto nema LGBT kafica van strogog centra BG?

Znam da ih je bilo par na C.krstu, ali sve je to pozatvarano.

Da li je moguce da gayovi ne zive na NBGD recimo, i da ne bi izasli u lokalni kafic, negde na nbgd i popili pice...?

Sta mislite o tome?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
opste je poznato da se mi gayovi krecemo samo u krugu dvojke
Korisnikov avatar
By Dominion
bio jedan na nbg ali se ne secam kako se zvao. nisu zalazili gayovi al' su stalni gosti bile basketball-loving, same hairdresser-going lezbe :D moj shok kad su sedam njih usle sa istim frizurama, arafatkama i manje vishe istom odecom i sele za prvi sto do televizora da gledaju kosarkasku utakmicu :shok2:
Korisnikov avatar
By antibiotic
u palankama, ako se nesto desava, desava se u "strogom centru".
Korisnikov avatar
By Waldorf
Taj na NBG je, ja mislim, isti onaj koji se kasnije preselio na Dorćol. A verujem da osim gore navedenih razloga, jedan od bitnijih faktora je i šansa da se opstane. U centru ima više mušterija. Bar sam ja to tako nešto ukontala..
Korisnikov avatar
By 2kune
ma to je jednostavno... da bi gay kafić uopće postojao i opstao u Srbiji, gazda mora imati jaaaAaaaako dobro i snažno zaleđe... a takve face jednostavno ne stanuju i ne drže poso van centra glavnog grada... :hvala:
Korisnikov avatar
By kobra77
Malo ste SVI promasili temu, ali ajde :)

Pitao sam da li biste izlazili u G/L kafic negde u vasem kraju, da postoji?

Ili kafici za izlazak PROSTO MORAJU DA BUDU NA TERAZIJAMA???

Meni recimo nedostaje kafic na nbgd. Jer stanujem tu i neki put prosto ne zelim da se cimam do grada, da bih izasao sa nekim na dejt ili popio kafu sa deckom/drugom/drugaricom.

Ok je da se nalazim u centru sa nekim iz Mirijeva ili Borce, ali sta ako smo obojca sa OVE STRANE SAVE?

Znaci, da li ima jos neko ko ovako razmislja ili sam ja lud? :upomoc:

moj primer je za NBGD, ali mozete dati svoje misljenje i ako stanujete na b.brdu, dusanovcu... mada mislim da nas najvise ima na nbgd i da je najveca potreba za kaficem ovde. :tea:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Što misliš da nas najviše ima tamo? Da živiš u Kraburmi mislio bi da je Karaburma gay centar..

Kafića nema na Nbg, iz prostog matematičkog razloga - nikome se ne isplati, u ovo vreme, da iskešira kafić, a pored toga i mesečni reket.
A kao što neko reče - oni koji mogu, obično su takva fela da im je dostupan neki lokal u "fancy" delu grada, tj. centru.

A da, bilo bi lepo da bar u svakom kraju grada, postoji bar po jedan friendly kafe.

Eto.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
na crvenom krstu je (koliko sam bar ja u Bg) bilo 3 gay kafica, a ja sam ipak tu najmanje zalazila :prc:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ih, što je bilo lepo živeti u to vreme na Krstu / Vračaru / Čuburi. Em Kalenić, em Planet, em Feniks, em pet kafančuga okolo ... ma sve!

Pa su zlatni dani prošli, a i ja se preselila :/
Korisnikov avatar
By bothways
Išao bih u gej kafić da je u mom kraju. Ne vidim zašto bi me to sprečavalo. Doduše, blizu sam centra, tako da bi neki i to smatrali centrom.

Problem je što, kao što gore rekoše, nije rentabilno praviti gej kafiće po perifernijim delovima grada, jer ipak nema toliko klijentele koja bi išla tamo, pa se onda pribegava kompromisnom rešenju -- u centar ipak većina ide pre ili kasnije. A Crveni krst, Pejton i sl. su dovoljno blizu centra da ima smisla tamo otvarati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!