Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2502683#p2502683]Stripi napisao: Nope, starenje je u pitanju. Do prije koju godinu se mislilo da nije mogla muva negdje prdnut a da ti to ne znaš. Šokantno je ovo otkriće :drama:
"se mislilo da nije mogla muva negdje prdnut a da ti to ne znaš." - kojeshta. :drama: :odbij:
to shto se tebi javljalo u glavi kojeshta, nije svakome.
ja, kao ljudsko bice s spoznajom i iskustvom koje imam, analitichkog i istraziteljskog duha, sam jasno naznachivao ono shto znam, ono shto mozda znam no nisam siguran, te ono shto ne znam. a chovjek se uchi dok je ziv. :)
a o starenju mome, ti ne brini! :uvce: koja je to maliciozna osobina koja priziva i prizeljkuje nechije starenje time i tako povezujuci "starenje" i starenje s nechim shto treba kao da uvrijedi? :trep: jadno, Stripi.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2502683#p2502683]Stripi napisao:Jesam li rekao da će biti nešto u ovakvom stilu? Vel, molim te da više ne brukaš vlastiti imidž. Naviknut sam da ti stvari zoveš pravim imenom, da točno određuješ skupine i pojedince. Nemoj da ti se više ponovi.
tja, pa bio sam prekjucher na momenat zaboravio na postojanje hdssb-a. :drama: pa se prisjetih i korigirah no nazalost potvrdjujuci svoje znanje da u Slavoniji nazalost ima puno hrvatskih nacishovinista. i umjesto da se pozabavish ovim potonjim, ti se Stripi bavish da li je Vel boy ubo iz prve naziv odredjene skupine tj. stranke!? koja li je tek to osobina Stripi koju posjedujesh? osobina zvana- haj' da onog Vel boy-a provociram i da off-ujem s njim do beskraja? ne valja ti to. k tomu, si mod? whatever, Stripisha.....
Korisnikov avatar
By Stripi
Uglavnom puštam fašiste da se poubijaju međusobno.
Na našim područjima se to pokazala kao najefikasnija metoda.
Uostalom, HDSSBovci nisu sami za sebe glasali, kao ni HDZovci, uostalom, kao ni ostale stranke. Sve je to narod odabrao.
A narod uvijek ima vlast kakvu zaslužuje.
Korisnikov avatar
By Vel boy
znachi, nazalost u pravu sam da u Slavoniji ima puno djapic-glavash-merchep-tudjman nacishovinista, iako, srecom, valjda neshto manje nego prije.
end of off? hope so.
Korisnikov avatar
By Rakunica
Kako god da je udese za tih 20-30 godina, nijedno "rešenje" neće biti konačno, granice će se stalno brisati i pisati, e sad ko će porofitirati a ko naj***ti, pa... hajde da se istorija bar jednom ne ponovi.
Korisnikov avatar
By svejedno
sto je najgre, sad su sve opcije otvorene.
i ova
(dobro, ne bas ovakva, ovo se neko igrao sbbkb se svi koji imaju i najmajnu mogucnost cepanja rascepali)
i na kraju krajeva, ta superdrzava ima svoju malu mogucnost.

..

i ono cem se ja nadam, nova gradjanska revolucija diljem evrope i rusenje bankarskog kapitalizma ,))

zanimljiva vremena.

nesto ce se desiti, valjda. trebalo bi, bar, po istorijskim zakonitostima.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503377#p2503377]Stripi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503099#p2503099]Vel boy napisao:[/url]znachi, nazalost u pravu sam da u Slavoniji ima puno djapic-glavash-merchep-tudjman nacishovinista, iako, srecom, valjda neshto manje nego prije.
end of off? hope so.
Svrha ovog offa je da ti budeš u pravu, kako ne shvaćaš?
Ja tebi samo izlazim u susret.
ah, tvoj LW, nishta drugo nije bitno, je li tako.....
By Sixto
Zaigrali se kolaz papirom! :lol:

Kako je ja vidim? Pa sto se tice predlozenih promena na rskim crtezima iskreno se nadam da ce ovo jednog lepog dana ovde biti neka Madjarska ili tako nesto i do kurca vise s Kosovom, Velikom Srbijom, sljivama rankama, kruskama karamankama, projom, sarenicom, ljutenicom i svime cim se busamo u grudi da 'cj'ela Amer'ka jede i pate zanama'!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!