Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
Ako ima neko da mi da a da mu ne treba, ili po nekoj povoljnoj ceni, i da je iz Bg?

Naime, dobili smo bebe hrckove ;)) pa bih da odvojim mamu i tatu da me vise ovako ne "obraduju". I da li ima neko iskustva sa malim hrčcima, kad se odvajaju od majke, koliko brzo rastu i sl?

A u nekoj sledećoj temi ću da poklanjam :P

Hvala :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Treba ti ih oduzeti sve. I sprečiti da dođeš do onih budućih. :alexis:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa šta se čudiš. Nemam ja ništa protiv Torry, sve ok, samo imam protiv takvog detinjastog odnosa prema životinjama. Nadam se da će im svima naći dobar dom.

Što se čuvanja tiče, nikako nemoj da ih uznemiravaš, jer mama-hrčak može da postane agresivna iz više razloga i da pojede svu dečicu.
Tatu-hrčka što pre odvoji, kao što vidim i planiraš.
Ne treba im ništa posebno, za sve će ona sama da se pobrine, tvoje je samo da mama ima dovoljno hrane i vode, i ponavljam - bez uznemiravanja i diranja.
Posle 25 dana možeš i da ih razdvojiš, i pokloniš male hrčke. Eto.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393417#p2393417]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393386#p2393386]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393385#p2393385]Torry napisao:[/url]Hvala za info.

Samo ne vidim sta je gore bilo detinjasto.
Ma kenja on nešto uvek... :roll:
Shoooorti... :D jesu se tebi razbežali putnici pa si tako šaškast, ili šta? Nemoj da si :balon:
Hoćeš ti da se provozaš? :pervert:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hmmmmm....
Pa, možda i bi, ali mislim da tvoja mašina ne može da izdrži moju maršrutu... :calista:
Ja ću posle generealke, al da sačuvaš knjižicu na uvid ;)
Korisnikov avatar
By Torry
ja samo da dignem temu

ne poklanjam nista (ukoliko bas neko ne insistira :P, ali mi treba jos jedan kavez, ovi moji poceli da se dave

hvala unapred
Korisnikov avatar
By Delete
Na limundu mogu neretko da se nadju po veoma niskim cenama i kavezi i terarijumi (koje preporucujem za zimski period).

Imas li neku fotkicu tih glodara?
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Ja sam svog držao u akvarijumu, ali onda moraš da mu stavljaš piljevinu kao podlogu a ne novine pošto pametnjaković naslađe iscepkane novine i izađe posle par sati.

Mogao bih da ti pozajmim akvarijum dok ne kupiš adekvatan kavez.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa fino. zenka hrcak koju sam imao je bila sizofrenicna, nisi nikad mogao da je taknes jer je non-stop agresivna i tukla svog muza :lol: koji je bio dusica
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!