Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Bole me guzica. Sami su plasirali te slike, znači da im to iz nekog razloga odgovara. Bogat i bahat svet se iživljava i provodi, samoreklamira i producira, pa sad mi još treba da se oduševljavamo time, komentarišemo kroz gej kontekst pederske emancipacije i proboja u pravoslavnom svetu. More marš ! I tako mi se s tom pričom svi popeste na vrh ove moje velike glave, od kako se pojavila u medijima. :barf:

A tebi bi, Heralde, bolje bilo da se sam slikaš u kadi i postaviš takvu jednu sliku, pa ću da pogledam, umesto što mi tu smaraš mozak vestima sa neta.
Ćao !
Korisnikov avatar
By antibiotic
"fotografije digle rusiju na noge"
digle kretene na noge
a mozda im se jos nesto diglo.
panika!

a ovi valjda i nisu znali da su u vezi dok im to svet nije rekao.
slatki su :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
I mene su zgrozili, jer su mi ružni ponaosob, a tek u paketu...
Korisnikov avatar
By Pipin
Sumnjam da je u Rusiji ikoga zaprepastio pederaj u njihovim klubovima. Tamo se stalno dešavaju nekakvi skandali oko toga. Ali ovo je prvi put da neko, ne samo da nije negirao, već je sam postavio te slike. I to neko iz samog gnezda ultrahomofobije i radikalizma - fudbalskih klubova. Ti klinci su na svojim blogovima postavili te slike, uz sve rečenice "volim ga", da bi digli prašinu, a onda odbijaju da odgovaraju novinarima na pitanja u vezi toga. Mnogi smatraju da u tome ima više reklame, ali negiranja od samih učesnika ne stižu.
Ja baš nisam nešto upoznat sa aktivističkim dešavanjima tamo, ali koliko vidim na netu, kod njih se stalno nešto dešava. Homofobi su im vrlo agresivni, ali oni ne odustaju. Pre dve nedelje su organizovali ljubljenje na ulazu u Dumu, što je izazvalo bes radikalnih homofoba, koji su se tamo okupili na svojevrsni kontramiting. Došlo je do sudara dve strane, no ne baš u maniru naših homofoba.

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498865#p2498865]Pipin napisao:[/url]Sumnjam da je u Rusiji ikoga zaprepastio pederaj u njihovim klubovima. Tamo se stalno dešavaju nekakvi skandali oko toga. Ali ovo je prvi put da neko, ne samo da nije negirao, već je sam postavio te slike. I to neko iz samog gnezda ultrahomofobije i radikalizma - fudbalskih klubova. Ti klinci su na svojim blogovima postavili te slike, uz sve rečenice "volim ga", da bi digli prašinu, a onda odbijaju da odgovaraju novinarima na pitanja u vezi toga. Mnogi smatraju da u tome ima više reklame, ali negiranja od samih učesnika ne stižu.
Ja baš nisam nešto upoznat sa aktivističkim dešavanjima tamo, ali koliko vidim na netu, kod njih se stalno nešto dešava. Homofobi su im vrlo agresivni, ali oni ne odustaju. Pre dve nedelje su organizovali ljubljenje na ulazu u Dumu, što je izazvalo bes radikalnih homofoba, koji su se tamo okupili na svojevrsni kontramiting. Došlo je do sudara dve strane, no ne baš u maniru naših homofoba.

upravo! i pored toga shto je sveukupno stanje u Rusiji za gejeve, moze se reci, gore nego u Srbiji i vecini drugih zemalja ex-Yu, ruski gejevi NE posustaju, ruski gej aktivisti jesu agilniji od npr. srpskih, zato im se veoma divim! :ruska: :zastava:
Korisnikov avatar
By blenta
fudbaleri su marva, prodaju se kao jarici i dodaju drugom klubu u osnovno stado

otici ce u neki drugi klub van rusije
i biti popluarni jer su objavili zajednicku sliku u kadi na fejsu
w-o-w
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499115#p2499115]blenta napisao:[/url]fudbaleri su marva, prodaju se kao jarici i dodaju drugom klubu u osnovno stado

otici ce u neki drugi klub van rusije
i biti popluarni jer su objavili zajednicku sliku u kadi na fejsu
w-o-w
Tako je. To je formula i računica po kojoj su sami pustili svoje homoerotske slike u javnost. Tvrde pazar i dižu sebi popularnost. Verovatno su već sada tamo dovoljno popularni, bogati, uticajni, uvaženi i privilegovani u društvu.
Ne znam kako igraju, jer fudbal ne pratim, ali očito da ne igraju loše, čim su u fazi prelaska u neki jači, inostrani klub. :zvezdas:
Korisnikov avatar
By Pipin
A sa koliko godina kod vas u Hajduku počinju karijeru? :puzzle:
Korisnikov avatar
By 2kune
nisu bitne godine nego izgled... ono, neka unutrašnja ozbiljnost... božeprosti, ovo su đeca... kad sam ja bila jošte mlada i nevina poput sjutra procvijetale tratinčice, nogometaši su bili istih godina ali su izgledali kao muškarci... neki su čak imali i pandurske brčine... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!