Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
The Mist.

Nije loš, samo se oteeeeglo brate... baš me nervira taj novi trend po kojem film mora da traje bar 2 sata.
I odlično su prikazali starozavetni mentalitet rulje vođene psihički labilnom, religioznom budaletinom. Došlo mi nekoliko puta da gađam ekran šoljom. :roll:
zero dark thirty 8,5/10
http://www.imdb.com/title/tt1790885/" target="_blank

donekle čudan izostanak napetosti uopće ne čini film dosadnim.

killing them softly 6/10
http://www.imdb.com/title/tt1764234/" target="_blank

zadnje rečenice u filmu ekspliciraju temu, što je prilično bezveze. s druge strane, lijepo je opet vidjeti johnnyja sacka i tonyja soprana. ^^

+ dokumentarni serijal 'a story of film: an odyssey'
http://www.imdb.com/title/tt2044056/" target="_blank,

doista fantastičan i jako informativan. ako moram izabrati trenutak koji me je najviše oduševio u tih 15 epizoda, onda bi to bili kadrovi iz 'i am cuba', filma kojega prethodno nisam bio svjestan.

Korisnikov avatar
By unic0rn
Zero Dark Thirty - 4/10; meh!
Django Unchained - 8/10
Les Miserables - 7/10 (transfer blama kad Russell Crowe pokusava da peva je neverovatan)
Korisnikov avatar
By Mars
Taj Zero Dark Thirty su očekivali kao da se ne radi o filmu, umetničkoj interpretaciji. Đango me nervira sto igra de Caprio, ali cu da odgledam...
By Ulix
Zero Dark Thirty 9/10

Fantastično. :hail:
Korisnikov avatar
By unic0rn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499075#p2499075]Mars napisao:[/url]Taj Zero Dark Thirty su očekivali kao da se ne radi o filmu, umetničkoj interpretaciji. Đango me nervira sto igra de Caprio, ali cu da odgledam...
Ja sam za Zero Dark Thirty ocekivao totalno nesto drugo i onda skapirao da je to o hvatanju Osame. Tu je sve krenulo nizbrdo. Sa sve Amerikancima u sali koji to dozivljavaju sve jako emotivno.

Django - ni ja ne volim di Kapria al je bio dobar u ovom filmu. Veci je problem kad se pojavi Klint Istvud. :/
Korisnikov avatar
By Mars
Bitno da MRE na kraju kako su mi rekli.
Korisnikov avatar
By HPLC
Felinijeve "La Dolce VIta" i "8 1/2"

good!
Korisnikov avatar
By Srklet
django unchained 8,5/10

3/4 filma su remek-djelo, posljednja četvrtina je jednostavno dramaturški promašaj. glumci su redom odlični, ali su leonardo di caprio i samuel l. jackson doista rasturili svoje uloge. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Laerem
Zero Dark Thirty - 3/10

Uzasan smor. Film pocinje kao propaganda prve klase, ali cim zavrsi ona scena mucenja - koja je sjajna - it fizzles out into bad journalism and unwarranted awe of how stoic the CIA agents are. U osnovi, najveci problem filma je Jessica Chastain, koja je potpuno beskrvna i neuvjerljiva. Doslovce ju zasjeni svaki sporedni lik koji se pojavi u filmu. Skoro sam zaspao prije nego sto se pojavio Mark Strong. Cak i ona neka sporedna agentica koja najebe u eksploziji je daleko bolja.

Doduše, ne pomaže što je njen lik je krajnje isklišeiziran - the brave, intrepid CIA agent ready to sacrifice all to get Osama McGuffin. Plus, strasno me iritirao citav dio filma gdje trebaju dokazati kako ju nadredjeni samo sputavaju - scena u kojoj se dere na Marka Stronga je cringe-worthy, a i onaj neki blesavi momenat karakterizacije njenog lika gdje kaze "motherfucker" pred Leonom Panettom i onda su svi fascinirani. It's fucking Leon Panetta, not the Pope. :roll:

S obzirom na to koliko je film dosadan - koliko su sve akcijske scene loše režirane i lišene napetosti (raid na Osaminu kucu je ubitacno razvucen; Biggelow kao da ne kuzi da filmsko vrijeme nije isto sto i realno vrijeme) - koliko film pati od lažnne suptilnosti u karakterizaciji likova i lijene emotivne rezolucije (kad Chastain predvidljivo zaplace na kraju) - mislim da se digla prevelika frka oko njegovih potencijalnih propagandnih efekata. :shrug:

A sto se tice da li je film propaganda, to je neupitno, a Marku Boalu se dogodilo ono sto se dogadja svim lošim novinarima - to da je bio fasciniran pristupom koji mu je CIA dala - i onda je jednostavno postao njihov mouthpiece.

Ako film ima neku poruku, to je - "ah, zar nije strašno kako smo prisiljeni žrtvovati čak i svoju ljudskost da bi se obračunali s neprijateljem. to je realnost ovog kompleksnog svijeta u kojemu živimo"
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!