Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Pipin
I ja mislim da će ovo biti zaboravljeno već prvom prilikom. Stalno se ponavljaju, očekujući valjda da će toliko puta izrečena laž na kraju zazvučati kao istina. Kad ono šipak. Između dva božićna pljuvanja, ti isti popovi uvuku Crkvu u još gora sranja. Od pedofilije Pahomija, očiglednog automobilskog srebroljublja, preko krađe love iz manastira i bežanja u Grčku, pa do konačnog greha ubistva štićenika u manastiru. I sad ponovo Risto izlazi da pujda svoje strejterske pse na nas. Možda mi se samo čini, al kanda im je lavež svake godine sve slabiji...
By Sixto
Sto se uzbudjavate devojke! Pa to je Risto... Covek koji voli da suknje nosa, a drugima se ruga zbog minjaka...
Korisnikov avatar
By Herald
Bio jedan bunar a oko njega dve zgrade. Kod bunara je ubijeno dete i baceno na dno.

Slika
Korisnikov avatar
By Herald
Tako sam se igrao sa prvim komsijom u selu, koji je sada popa.
Korisnikov avatar
By Herald
Obozavao je da se igra lastisa, sve korake je znao.
Korisnikov avatar
By deran
par sjajnih rečenica...

Religija je uvek, još od Konstantina, bila uz bok diktatora i tlačitelja i nikada se nije izlagala opasnosti pobune za dobrobit ugnjetavanih. Uvek je bila prva da ponizi, uhapsi, prokune, uništi i spali sve što je lepo, mlado, zdravo, talentovano, pametno, duhovito. Uvek je bila udarna pesnica starosti protiv mladosti, impotencije i mizoginije protiv žena, gluposti i neukosti protiv znanja, smrti protiv života. Istorija je prepuna primera. Tomas Džeferson je bio u pravu - „U svakoj zemlji i u svakom dobu, sveštenik je bio neprijatelj slobode. On je uvek u savezništvu s despotom, pomažući njegove zloupotrebe u zamenu za zaštitu svojih"

Hrišćanstvu je bilo potrebno manje od sto godina da od jedne proganjane sekte postane religija koja proganja do te mere potpuno i temeljno...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa on mene treba da kažnjava, da me okači na stub srama, pokida odeću i izloži pred svima moje grešno telo, dok bičem potopljenim u svetu vodicu isteruje zlo iz mene :drkanje:
Korisnikov avatar
By smaug
A sto se vi svi primate kao saucesce?
Pa ovo je do bola smesno. Plus super je sto je spc pocela da se obrazuje te da razdvaja termine. :lol:

E i da ne zaboravim, kad smo vec kod ludaka- svima vama koji Rista i njegovu firmu podrzavate inace ali ne i ponekad, i jos pride ne primecujete da je racunanje vremena uznapredovalo, zelim da vas povisena kolicina zeludacne kiseline kao posledica prejedanja mimoidje ovog sedmog januara.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498341#p2498341]deran napisao:[/url]par sjajnih rečenica...

Religija je uvek, još od Konstantina, bila uz bok diktatora i tlačitelja i nikada se nije izlagala opasnosti pobune za dobrobit ugnjetavanih. Uvek je bila prva da ponizi, uhapsi, prokune, uništi i spali sve što je lepo, mlado, zdravo, talentovano, pametno, duhovito. Uvek je bila udarna pesnica starosti protiv mladosti, impotencije i mizoginije protiv žena, gluposti i neukosti protiv znanja, smrti protiv života. Istorija je prepuna primera. Tomas Džeferson je bio u pravu - „U svakoj zemlji i u svakom dobu, sveštenik je bio neprijatelj slobode. On je uvek u savezništvu s despotom, pomažući njegove zloupotrebe u zamenu za zaštitu svojih"

Hrišćanstvu je bilo potrebno manje od sto godina da od jedne proganjane sekte postane religija koja proganja do te mere potpuno i temeljno...
pa da. ovde moram da podsetim na svoje postove u temi http://www.gay-serbia.com/forum/gej-pra ... 6s270.html" target="_blank str. br. 10 gde rekoh Alexandrus-u Magnus-u
"a to je da crkva zapravo ohrabruje heteroseksualce da uzivaju u seksu, totalno bez obzira da li je taj seks za zachece ili ne. tako i zato, heteroseksisti i homofobi i jesu pobornici crkve jer im ona skoro pa u SVEMU povladjuje. Jer, da je suprotno, tj. da je crkva, recimo to tako, negativno fer i prema heteroseksualcima, heteroseksualci bi ju ne bi voleli (jer, nema teorije a kamoli prakse da bi heterosi dozvolili da im iko, pa bila to i crkva, diktira shta i kako raditi/ne raditi i shta i kako ziveti/ne ziveti, pogotovo kada je seks u pitanju), ne bi se mogla njima svideti i tako njena moc i uticaj bi vec dobrano bila umanjena. A, crkva, kao savetnik nekog samovoljnog zemaljskog vladara (metaforichno poredjenje), hoce uvek da je pri zemaljskom dvoru i zemaljskoj moci, nece da je van zemaljske moci- a shto NIJE kako je Isus poduchavao! "

"a, granica bi kanda trebala biti u chuvanju homofobije i heteroseksizma, a labavljenju heteroseksualnih uzivancija, pa i kada su pedofilija i human-trafficking u pitanju?? iliti, po crkvi, sve shto pashe i tiltilates seksom uzivljenog tipichnog hetero-mushkarca, to je ok (jer, parafraziram crkvu-"on kao vladar zemlje i svega na ovozemaljskom svetu je nash gospodar od kojeg zavisi nasha nama draga moc i pare i uticaj po ovozemaljskom svetu, pa moramo da njemu-hetero mushkarcu- povladjujemo"), a sve shto mozda daje dostojanstvo i dobro "pederima", zenama i deci, to cemo suzbijati?????"

"povladjivanja hetero-mushkarcu kao bogu, a shto crkva radi kao idolopoklonstvo, lazno se predstavljajuci kao da slavi i worshipp-uje Boga, kad ono ona slavi i worshipp-uje hetero-mushkarca."

"ali zato psiholoshko-kvaziverskom indoktrinacijom, intimidacijom i sugestijama manipulishe lakovernim osobama, a josh vishe s onim osobama s kojima ima uzajamno mecenski i mentorski odnos tj. desnicharskim heteroseksistichnim hetero mushkarcima, pogotovo."

"po kojoj heteroseksualci mogu skoro sve, a svi drugi niti postoje niti mogu ishta??"

"da bi se zauvek svidela i svidjala ovozemaljskim vladarima tj. hetero-mushkarcima jer uz njih i kroz njih crkva i profitira, pogotovo finansijski i inache materijalno, sve ovozemaljski. A, ako je to ono shto je Isus uchio, onda sam ja helikopter....."

sve sam ja to znao i bez Jefferson-a da mi kaze. :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Smaug je jedna bogougodna žena. Kada se rodila, Bog je video da je dobro i podario joj je zmajovitu snagu.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498370#p2498370]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498341#p2498341]deran napisao:[/url]par sjajnih rečenica...

pa da. ovde moram da podsetim na svoje postove u temi http://www.gay-serbia.com/forum/gej-pra ... 6s270.html" target="_blank str. br. 10 gde rekoh Alexandrus-u Magnus-u
"a to je da crkva zapravo ohrabruje heteroseksualce da uzivaju u seksu, totalno bez obzira da li je taj seks za zachece ili ne. tako i zato, heteroseksisti i homofobi i jesu pobornici crkve jer im ona skoro pa u SVEMU povladjuje. Jer, da je suprotno, tj. da je crkva, recimo to tako, negativno fer i prema heteroseksualcima, heteroseksualci bi ju ne bi voleli (jer, nema teorije a kamoli prakse da bi heterosi dozvolili da im iko, pa bila to i crkva, diktira shta i kako raditi/ne raditi i shta i kako ziveti/ne ziveti, pogotovo kada je seks u pitanju), ne bi se mogla njima svideti i tako njena moc i uticaj bi vec dobrano bila umanjena. A, crkva, kao savetnik nekog samovoljnog zemaljskog vladara (metaforichno poredjenje), hoce uvek da je pri zemaljskom dvoru i zemaljskoj moci, nece da je van zemaljske moci- a shto NIJE kako je Isus poduchavao!"

"a, granica bi kanda trebala biti u chuvanju homofobije i heteroseksizma, a labavljenju heteroseksualnih uzivancija, pa i kada su pedofilija i human-trafficking u pitanju?? iliti, po crkvi, sve shto pashe i tiltilates seksom uzivljenog tipichnog hetero-mushkarca, to je ok (jer, parafraziram crkvu-"on kao vladar zemlje i svega na ovozemaljskom svetu je nash gospodar od kojeg zavisi nasha nama draga moc i pare i uticaj po ovozemaljskom svetu, pa moramo da njemu-hetero mushkarcu- povladjujemo"), a sve shto mozda daje dostojanstvo i dobro "pederima", zenama i deci, to cemo suzbijati?????"

"povladjivanja hetero-mushkarcu kao bogu, a shto crkva radi kao idolopoklonstvo, lazno se predstavljajuci kao da slavi i worshipp-uje Boga, kad ono ona slavi i worshipp-uje hetero-mushkarca."

"ali zato psiholoshko-kvaziverskom indoktrinacijom, intimidacijom i sugestijama manipulishe lakovernim osobama, a josh vishe s onim osobama s kojima ima uzajamno mecenski i mentorski odnos tj. desnicharskim heteroseksistichnim hetero mushkarcima, pogotovo."

"po kojoj heteroseksualci mogu skoro sve, a svi drugi niti postoje niti mogu ishta??"

"da bi se zauvek svidela i svidjala ovozemaljskim vladarima tj. hetero-mushkarcima jer uz njih i kroz njih crkva i profitira, pogotovo finansijski i inache materijalno, sve ovozemaljski. A, ako je to ono shto je Isus uchio, onda sam ja helikopter....."

sve sam ja to znao i bez Jefferson-a da mi kaze. :)
...ti si blesav,a ja još blesaviji što sam potrošio vreme čitajući sve to... :tepih:
Korisnikov avatar
By Denni85
ma taj Amfilohije je jedna olinjala starkelja koji razmislja na nacin "ako ja vise ne mogu da uzivam, ne moraju ni drugi"...more mrs u pizdu m...... Amfiholije
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ma ko kaže da Risto ne može da uživa? Čovek uživa više od mene, to mogu da potpišem :rida:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!