Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2490091#p2490091]Mars napisao:[/url]Ne, najbolja je ova epizoda gde Vucic kaze "Ok...mi ne znamo, mi ne mozemo da dokazemo, mi nemamo nacina DA....ZATO bi bilo dobro da Miskovic SAM kaze koga je sve finansirao i ko mu je bio na spisku".
šta god da kaže,nevažno,žuti su gori-makar u kikindi-SVE,ali doslovce su okupirali...

nema teorije ako nisi žuti da dobiješ posao,tender,plac,nevažno je šta si po struci,zvanju i znanju...

u subotu sam zaglavio u autobusu,pa sam hodao neka dva km do kuće po smetovima...

vozač je kazao za RTS da su bili zaglavljeni nekih osam sati...

isti vozač je kažnjen što je to kazao za televiziju,jer je "optužio" zlatnu gredu,koja je zadužena za čišćenje,a kojom rukovodi i čiji je (valjda i gazda) DS-ovac...

mars(e,u?),koje godine si otišao iz srbije...?
Korisnikov avatar
By Mars
2008, sto?

Verujem ti da je tako kao sto pricas. Nista novo a nista ni previse originalno-svuda u Srbiji je tako.

Samo mi ova Vuciceva izjava zvuci kao uvod u "tresla se gora-rodio se mis" rasplet.
Korisnikov avatar
By deran
mislio sam da si otišao ranije,negde devedesetih,kad i sendi,pa da baš nemaš najjasniju sliku šta se sve dešava ovde... :srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
A, to.

Nikad ja nemam najjasniju sliku, ma o cemu da se radi.

:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jes vala žuti sve zajebaše i pokraše. Zato sad ništa nije ostalo za pevaljke, estradne menadžere i starlete.
Korisnikov avatar
By Blady
I sta je bilo sa Miskovicesm? :kosa:
By Sixto
Kopa kasikom prolaz do hridi u dnu litice da pobegne ka otvorenom moru! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!