Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
^ Meni je taj prvi pao na pamet, ali je čovek rekao da ne bude "bahaha" vedar. :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Hobbit, 3D HFR; 10/10*

Sto se filma tiche dobro je uradjen. Na neke stvari su stavili vise naglaska nego sto je to ucinjeno u knjizi al ok. Nisam ocekivao doduse da ce biti vise od jednog filma.

High-frame 3D tehnologija: wow. Dobar deo uzivanja u filmu je u savrsenoj rezoluciji i osecaju kao da prisustvujes vecini dogadjaja. Genijalno!

---
* priznajem pristrasnost kad je Tolkin u pitanju
Korisnikov avatar
By LittleRed
Hobita.
Ništa posebno nisam očekivala pa se nisam posebno ni razočarala, samo jezivo smorila. Jedva sam čekala da se završi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Resident Evil: Retribution 3/10
Film je reklamiran kao horor, a ono čista akcija punih 90 minuta. Od horora ni traga. S obzirom kako glavna priča u serijalu teče, mislim da mogu da naprave još jedno 50 nastavaka ... Bezbroj protivnika koji ožive kada ih ona ubije, oružije kojem nikad ne ponestane municije ... Sve u svemu, 3 od 10 zbog zbog zanimljivih koreografija borbe ... ostalo ne vredi ni za 1.
Korisnikov avatar
By deran
nisam pogledao ni početak ni kraj ( :D),al ću jedared.film su preveli kao kuća beba,i ćini se da je dobar...
Korisnikov avatar
By blenta
gledao possesion

jos jedan u nizu filmova o jevrejskom demonu diboku koji zaposeda nevinasce od devojcice koja je fina tiha voli zivotinje i vegan je naravno

kad ce ljudi vise nauciti da je konzumacija mesa i prdenje cuva od gro ingestabilnih parazita demona
Korisnikov avatar
By bothways
Life of Pi. Dobar. U par trenutaka malo smorio zbog odugovlačenja radnje, ali u principu mi se sviđa.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495496#p2495496]Marvin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494486#p2494486]constantine napisao:[/url][img]slika[/img]
predivan film. glumci, efekti, muzika, prica.... ma sve predivno
si čitao knjigu?
baš me zanima kako film izgleda nekome ko je nije čitao, pošto je dosta sasečeno i preskočeno...
nisam. mada poznato je da film nikada ne moze biti bolji od knjige
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma bre super je film, pusti Srkleta.

Sinoć ovo:
John Dies at the End
http://www.imdb.com/title/tt1783732/

Film spada u grupu prilično uvrnutih i donekle komplikovanih, ne sme da se preskače ništa jer stalno nešto brbljaju i dešava se svašta nešto čas u našoj čas u paralelnoj dimenziji. Možda bi trebalo da ga još jednom pogledam, ali mrzi me, promakle su mi neke sitnice (mada moguće je da nisu ni objašnjenje). Sve u svemu, komplikovan, niskobudžetni ali jako zanimljiv film.
Korisnikov avatar
By bern
@Skrlet
i knjiga pokušava da bude deep, ali uglavnom to nije slučaj (iako je lijepo napisana).
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Cloud Atlas - odličan je film

Magic Mike - odgledati scene skidanja jer to jedino vredi u ovom filmu
Skyfall 8/10

Jedina zamerka mi je nerealističnost. Prvo je pogođen puškom koja je trebala da pogodi njegovog protivnika, pao je u reku, pa niz vodopad ... I od svega toga ima samo mali ožiljak i to je to. I na kraju kad vadi delove metka iz rane, kao da seče piletinu ... A tek ona scena sa gladnim komodo zmajevima, baš je bilo neuverljivo ... Ipak, sama priča mi se dopada, iako sam na momente imao onaj osećaj "ovo sam već video negde".
Korisnikov avatar
By Mars
Itekako ima razlike među tim preterivanjima, slazem se.
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!