Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mega therion
a jeeee booo teeee, koji je to liiik? podseca me na jednu nasu profesorku, ona ti na ulazu kaze gde ces da sednes....
Korisnikov avatar
By horus.
ako i sama konstatujes da nisi dobra u prepisivanju, pritom kazes da je kontrola prilikom ispita rigorozna, stvarno ti ne preostaje nista drugo no da spremis ispit i polazes ga regularnim putem... kapiram da ti stvarno nije potrebno da dobijes zabranu polaganja ispita u trajanju od 6 meseci...
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495848#p2495848]bern napisao:[/url]
a klasičan radio-signal?
Prekomplikovano za implementaciju u praksi.
Ako pretpostavimo da nisu razmisljali i o direktnom ometanju signala na nizim frekvencijama, problem bi bio 1. naci radio stanicu, 2. naci slobodnu frekvenciju, koju nece ometati elektromagnetno polje i mesati frekvencije obliznjih rtv i drugih stanica, 3. izraditi/naci prijemnik odgovarajucih dimenzija.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495852#p2495852]Delete napisao:[/url]
Prekomplikovano za implementaciju u praksi.
Ako pretpostavimo da nisu razmisljali i o direktnom ometanju signala na nizim frekvencijama, problem bi bio 1. naci radio stanicu, 2. naci slobodnu frekvenciju, koju nece ometati elektromagnetno polje i mesati frekvencije obliznjih rtv i drugih stanica, 3. izraditi/naci prijemnik odgovarajucih dimenzija.

Sve to postoji gotovo, pa imas po oglasnim tablama fakulteta kontakt telefone za iznajmljivanje (tvoje samo da pustas kosu).

Sto se frekvencije tice samo treba da se nadas da niko ne ubode tu stanicu, sto je danas retko - a tetkica na fakultetu sigurno ne seta skalu.
Korisnikov avatar
By blenta
cek cek ima tu jos jedna dimenzija
koliko je to obimno i koliko bi ti puskica trebalo da napises sve to?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja sam koristio metodu sličnu Danteovoj... Pošto mi bubanje nikad nije išlo od ruke, početne reči svakog pasusa bih negde ispisao arapskim pismom od koga bi recimo mogla da se napravi pristojna tetovaža, koja lako može da se objasni kao npr molitva Alahu. :awesome:
(meni je bilo dovoljno da vidim početak pasusa pa da znam kako ostatak ide)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
koliko strana formata A4 je to ukupno?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne vise od dve u naaaaajgorem slucaju, ako je font neka mrsava petica
jer pamtim po brainstorm principu.
Korisnikov avatar
By blenta
onda je dobro
mislio sam da ce biti frka prevrtati silne puskice i papirice
By space_oddity
E meni na fejsu iskočila reklama za neki sat za prepisivanje. Potraži "sat za prepisivanje" na fejsu, ima puno profila. :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
te 2 strane formata A4 se, dakle, mogu podeliti na nekoliko celina?

koliko celina ima ukupno? i da li je kolicina texta priblizno ravnomerno rasporedjena?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
3 celine priblizno iste kolicine teksta. sto, imas neki high class predlog? ;)

@space o: a zamisli da nas kraljica pocasti sve sa po jednim rucnim satom :P
By space_oddity
:smeh:
šta znam, kupiš takvog, ukrasiš ga nekim cvetićima i glupostima pa da u toj upadljivosti bude potpuno neupadljiv.

Ili da snimiš sebe dok čitaš to sve pa si pustiš ako je to moguće i korisno.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a sto mora da bude high class?

imas 3 celine, ako moze da se podeli i na podceline, jos bolje

pa onda farmerke ili kargo pantalone (puno dzepova)

pa raspodelis puskice (najklasicnije moguce - ceduljice sitno ispisane)

a ako bas treba da bude high class:

http://www.eceblogger.com/2010/07/innov ... on-lenses/" target="_blank

a da ti ipak naucis te 2 strane?
krenes da ih prepisujes jedno 20 puta, za pocetak
Korisnikov avatar
By HalfJack
bern napisao:ja sam antitalenat za prepisivanje.
Tako nešto i kod mene.

Sjećam se jednog ispita kako je jedan tip ispred profesora izvadio gomilu papira i tra la la listao proučavao kao da je to ništa, pa lamatao papirima okretao se nema problema imam vremena i onda spremio. Pola ispita ja nisam niti ništa pisao već samo proučavao kako on to radi. :lol: Da ja to radim vjerojatno bi mi srce otkazalo. A ne, on tako to casually izvadi van i sve prepiše kako spada. Nemam ja taj talent prepisivanja. Ako imaš, nema veze koju metodu koristiš.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
^ pravo zbori

ko ima iskustva, isprepisivao bi ovaj ispit sve i da dodje sa drugog faksa i nema pojma o cemu se tu radi uopste, nego po puskicama trazio kljucne reci

ko nije vesht sa prepisivanjem, kod ovog baksuza od profe koji sve radi da studenti ne bi prepisivali, mislim da je bolje nauciti makar kako i izlaziti na ispit dok ne polozis i ne uvaljivati se u potencijalne probleme
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je naslov teme+dalji razvoj urnebesan.

Zamisljam Orlando koja ocekuje neke 007 tehnologije i resenja - a dobila stare dobre papirne puskice i dominantan savet "ipak ti to nauči".

:lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovo mi tek sad palo na pamet: zapisi na nekoj platnenoj maramici i pretvaraj se da ti curi nos :lol: ili generalno na nekom platnu, papir suska.
Korisnikov avatar
By Mars
Od klasicnih puskica, preko ucenja sumerskog pisma - pa do platnene maramice i lepeze (ako ne polozis do juna).

Sacekas ti lepo

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Dobronameran savet: puštaj nokte!

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
1) Super da mu/joj je problem da shvati vezu između eksponencijalnog i trigonometrijskog oblika kompleksnog broja :besimse:
2) Orlando sa nadograđenim noktima :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!