Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Najbolje da batalish zvezde, i ZIVISH. Ako pochnesh da se opterecujesh...nece da valja....
Ja vodolija sam se lepo slagala sa:
*strelac
*blizanac
*ribe
*rak
podznak mi je u shkorpiji..pa otuda ova voda koja lepo teche preko mene :)
Ah da bila jednom i jedna vodolija u mom zivotu i slagale smo se ali...sad ne znam ni da li je ziva i zdrava jer me mrzi najvishe na svetu.(toliko dobro smo se slagale eto..)
Korisnikov avatar
By Val
E ja znam, da su skorpije za mene skroz ...khm...negativne! Nikad vise! :lizalica:

U vezi sam sa ovnom (po prvi put u zivotu) i zao mi je sto pre nisam samo sa ovnovima ulazila u veze. Mada, s druge strane, da jesam, ne bih upoznala ovog malog tvrdoglavog ovna i ne bih ....ma necu ni da razmisljam. :love:

A s druge strane, nije ni njoj lako sa uvredljivim rakicem. :D
By Swanheart
Iako sam dupli rak,najbolje sam se slagala sa:
-ribama
-rakovima
-vagama
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
slažem se sa Inner-Smile potpuno! :) ali da ne pravim :offtopic: , pa ?u re?i da se ja blizanac odli?no slažem sa strel?evima, a nikako sa rakovima.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by Hefaistion
koje su vase dosadasnje kombinacije?koje su se pokazale kao dobre a koje kao lose?
sta je falilo?
gde je skripelo?
Moje lose kombinacije nisu prsle zbog horoskopskog znaka, nego zbog...
Zavisi kako se s kim skontas, znak mi je tu najmanje bitan.
Nisu svi ljudi koji su u znaku skorpija, blizanaca ili bilo cega isti.
Korisnikov avatar
By Sedma
e sto se tice astrologije i ljubavi.... Nije toliko bitan znak... bitno je da se slaze podznak, a jos bitnije polozaji Sunca-Meseca , Marsa-Venere. Npr idealan par bi onaj koji ima tako da kazem ukrstene planete....recimo meni je mars u lavu - neko sam venerom u lavu, posto sam ovan znaci odgovao bi mi neko sa mesecom u ovnu, venera mi je u biku - neko sa marsom u biku....ali isto je za zene veoma bitan mesec -u skorpiji pa bi idelan bio neko sa venerom, marsom, mesecom ili suncem u skorpiji... I znam da ima uticaja i polozaj planeta po kucama...ali ne znam puno o tome. :gatara:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Kazu da su mi skorpije slaba tacka! Ja sam bik!

U zadnje vreme....ja sam fatalan za Vage!:mag:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ovan/ovan + ... ???

ajd recite mi ... nebi sa blizancima, a ni sa strel?evima :apprentice:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by goranD
Ovan/ovan + ... ???

ajd recite mi ... nebi sa blizancima, a ni sa strel?evima :apprentice:
Vaga/Vaga :gatara:
Korisnikov avatar
By Dina
Kao sto je Sedma objasnjavala za slaganje horoskopa se gleda mnogo stvari... a i te sve stvari kad se gledaju opet postoji faktor zivota... Ali primetila sam da su moji najznacajniji partneri imali sunce u znaku Ovna ili Jarca.Takodje su imali naglasenu Vodoliju koja je i kod mene naglasena, podznak skoro obavezno u Skorpiji itd itd
Korisnikov avatar
By bigirl
Ovan/ovan + vaga/vaga... Možda po opštem astrološkom principu u ljubavi, a to je "suprotnosti se privla?e", tj suprotni znakovi idu jedan sa drugim. Meðutim, ta veza bi bila o?ajna. Zašto? Pa, o/o je neko ko je hiperaktivan, neko ko stalno izlazi, jedna neromanti?na osoba koja stalno nešto zapo?inje, a retko šta završava. S druge strane, v/v je jedna romanti?na duša koja vreme provodi uz knjige, uz zvezve, platonska ljubav joj zna?i mnogo, takore?i, više polaže u emocije nego u rad na njima, tj težnju da se te emocije pretvore u nešto više. Onda, ovan je nestrpljiv, napadan, agresivan, a vaga je nežna duša totalno, plus neodlu?na. Ovan bi donosio sve odluke, a vagi bi to u jednom trenutku zasmetalo. I tako dalje... mogu ja ovo u nedogled.

Ja sam strelac/lav i najlepše mi je bilo sa škorpijama. Na njih nekako uvek padnem, moja slaba ta?ka. Ali u poslednje vreme sam totalno okupirana vagama. Moju ljubav trenutno delim sa jednom vagom/škorpijom... eh, al' sam našla dobitnu kombinaciju :love:

Loše mi je bilo sa jarcem. To nikad više.
Bikovi mi isto nekako leže.
Lavove gotivim, a i oni mene, ali kao partnera lava/lavicu nikad nisam imala.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by bigirl
Ovan/ovan + vaga/vaga... Možda po opštem astrološkom principu u ljubavi, a to je "suprotnosti se privla?e", tj suprotni znakovi idu jedan sa drugim.
Upravo po tom principu sam i odgovorila Goranu. A mislim da se na osnovu znaka i podznaka moze jedino tako nekako i odgovoriti, jer da bi se pouzdanije znalo kako bi se slagali morali bi se gledati celi horoskopi.
Korisnikov avatar
By wroom
Ma potrebno je uraditi uporedni horoskop(tacni podaci jedne+tacni podaci druge osobe) i zapanjicete se sta se tu sve vidi :smilegrin: :sunce:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:kiss: bigirl & :kiss: Hipatija
na savetima :hail2:

I koji bi meni kao ovan/ovan bio savršeni znak?

ova usporedba sa vagom mi se bas ne sviða :nokti: :D
Korisnikov avatar
By Super Mario
Drugarica reche da se Bik i Shkorpija lepo slazhu.

:cobanica:

Jedino znam da treba izbegavati kombinaciju Bik-Vodolija
:sarana: :plavuso:
Korisnikov avatar
By djo
ništa ne znam o tom horoskopu, sem da je pun predrasuda prema nama devicama :cobanica:
ja sam devica-blizanac, on lav-devica:grin:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja Strelac-Ovan,slažem se sa
Ovnovima idemo zajedno kroz vatru,
Lavovima uvek nadjemo zajedni?ki jezik,
Bikovima oni mirni ja živahan to ih zabavlja,
Strelci pogotovo samo što je to totalno ludilo,ko to može da pohvata,
znam da Vage dovodim do ludila,posebno se slažemo,to su velike ljubavi,
a Škorpije dovodim do razmišljanja da mi se pridruže ako ho?emo zajedno,
Ribe su mi mutne,
Blizanci ?udni,
Rakovi pa sa njima idem veselo kroz život samo pravilo br.1 ne raspravljaj se samnom.Razumemo se i ako su oni voda a ja vatra.U ovoj pri?i Strelac privla?i Raka,a ne obrnuto.
Vodolije su nekako daleke.
Device brzo iznerviraju,posle im je krivo,ali kasno,
Jarac je zamoran,vrlo retko me zaintrigira,ako to u?ini mora stalno,ali pošto to radi retko,gasim se.
Ova moja kombinacija Strelac-Ovan je dosta fleksibilna tako se adaptira skoro svim znakovima,ali za pravu ljubav nisu svi znakovi.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja bi baš da naðem nekog ovna ili bika, baš mi jedna moderatorka rekla da je to "suicide mission", ali ja bi bas da probam :dude:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Johnny Rocket
gox
ali za pravu ljubav nisu svi znakovi
:wtf:
Htedoh da kažem,ako me nisi razumeo da ako želim pravu ljubav da ostvarim sa nekim to sa pojedinim znakovima ne?u mo?i jer ne?e do?i do obostranog razumevanja i ne?emo biti na istoj talasnoj dužini.

Mada da dodam
Ljudi su svi razli?iti bez obzira koji su znak u horoskopu.
?ovek je rezultat okoline u kojoj je rastao pomešan sa genetski nasledjenim karakterom i horoskopski znak i podznak koji nosi,tj. i delimi?ni uticaj zvezda.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by gox
Originally posted by Johnny Rocket
gox
ali za pravu ljubav nisu svi znakovi
:wtf:
Htedoh da kažem,ako me nisi razumeo da ako želim pravu ljubav da ostvarim sa nekim to sa pojedinim znakovima ne?u mo?i jer ne?e do?i do obostranog razumevanja i ne?emo biti na istoj talasnoj dužini.

Mada da dodam
Ljudi su svi razli?iti bez obzira koji su znak u horoskopu.
?ovek je rezultat okoline u kojoj je rastao pomešan sa genetski nasledjenim karakterom i horoskopski znak i podznak koji nosi,tj. i delimi?ni uticaj zvezda.
Ahm..da, znak je stvarno krucijalan.
Pravi znak - neophodan uslov za veliku ljubav. LOOOOOOOOOOOL

Slazem se da su svi ljudi razliciti, cak i oni sa istim horoskopskim znakom, haha. To sam i hteo da kazem. Za veliku ljubav je bitno kakav je covek.
A to kakav je po najmanje zavisi od kosmosa, zvezda i u kom ga mesecu mama rodila.
Korisnikov avatar
By De Profundis
Originally posted by bojandjo
ni?ta ne znam o tom horoskopu, sem da je pun predrasuda prema nama devicama :cobanica:
ja sam devica-blizanac, on lav-devica:grin:
To nisu predrasude. Sve djevice su potencijalne psihopate. :P
No kako imas blizanca u podznaku, prezivjet ces. A partner ti je naprosto savrsen za ovu tvoju kombinaciju.
Korisnikov avatar
By svejedno
Sve zavisi od natalne, ponavljam hiljaditi put.

Sedma je lepo napisala o osnovama uporednog horoskopa.

No, upravo zbog moje natalne, svakako ima 'tipova' ljudi koji mi odgovaraju vise ili manje.

Recimo, vecina mojih prijatelja su skorpije ili ribe. Ili skorpija sa podznakom u ribama, ili obrnuto. I bikovi.

Sa jarcevima se dosta kapiram, takodje, kao i sa vodolijama, ali ih nema previse u mom okruzenju - ali ti retki su mi dobri prijatelji.

Tesko kapiram tipove raka ili device.

Sa lavovima sam ili odlican ili me zivciraju. Dva lava in the same room..

Mada su skorpije nezgodne, pre ili kasnije se pokrvimo oko neke sitnice, znamo da od prijatelja postanemo neprijatelji.

Sexsualno mi odgovaraju npr, primetih, tipovi ovna, skorpije, bika, vodolije, blizanca.. i lava, naravno.

Ma..nema pravila, ali eto, malo generalizacije nije na odmet.
Korisnikov avatar
By m..
ja sam ovan riba, odgovaraju mi inteligentni, odlucni i otvoreni ljudi. Lol.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam ribe-strelac. Koga predlažete? :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Jao ko moja devojcica sto mi nije devojcica, lol. (mislim da bi ta stvar trebalo da se stavi na javno glasanje, brdo ljudi je ubedjeno da mi jeste devojcica, s tim da mi tu vezu ich ne konzumiramo, sto se ne bi reklo da je moj inacni nacin ponasanja, a i nisamo se cule od samog starta, nego carshija..., :roflmao: )
Nekoga ko nije ovan - riba svakako, lol.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sam ovan i odlično se slažem sa:

- Ovnovima
- Devicama
- Bikovima
- Vodilijama

A očajno sa jarčevima ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!