Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Eto, Synko sve objasnio :)

OT: Beograd je jedini grad koji ima ulicu nazvanu po sebi (Beogradska).

Mada, nemam pojma da li je to istina, ali me ne bi čudilo, jer samo kod nas može tako nešto besmisleno da postoji :)

Takođe, da li ste znali da se na Paliluli nalaze dve ulice koje se odnose na isti geografski pojam? Velbuška (blizu RGF) i Ćustendilska (na Karaburmi, Ćalijama) se odnose na isti grad u Bugarskoj - Ćustendil, odnosno Velbužd.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489107#p2489107]Herald napisao:[/url]SLOVEN-SLAVJANIM potice iz latinskog scllavum ("rob") a SRB iz latinsko-vizantijskog servum sto znaci sluga.
isprva sam mislio da ti ovde odgovorim ali sam odustao(isto bi i ti uradio verujem), nije mi bilo tesko pa sam sinoc iz par knjiga izvukao pojedine prepise itd...trudio sam se da bude sto krace i jasnije, to je veoma obimno, ima 4-5 strana u wordu dotakao sam se perioda 19 veka pa unazad malo pre Hrista.I da ne bi potkrepljivao tvoju sumnju o pristrasnoti pri pisanju, nisam uzimao gradju ni jednog istoricara, geografa, naucnika srpskog porekla.
posalji mi pvt poruku sa mejlom i poslacu ti
Korisnikov avatar
By Herald
Ima i jedna knjiga koju su napisali Nemacki slavisti. Sacu da je nadjem.
Korisnikov avatar
By Herald
Ne ipak nema te teme. A i nisu u pitanju nemački slavisti već je to antibiotik čitao neko knjigu o srpstvu dok je kenjao u nemačkoj :)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Poljska i bivša SFRJ su imale istu melodiju za himnu.
By space_oddity
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488180#p2488180]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488094#p2488094]space_oddity napisao:[/url]
Da li ste znali da je Nestea ledeni čaj testiran na životinjama?
sta tu ima da se testira? :nerd:
E i ja sam se pitala, al izgleda da su oni našli nešto da testiraju. :klap:

http://www.nesteacrueltea.com/" target="_blank
http://vegetarianstar.com/2011/06/09/ne ... e-options/" target="_blank
Mice bred to suffer from brain dysfunction and rapid aging were fed green-tea extracts and then locked in a dark chamber, only to receive painful electric shocks to their feet; the mice were then killed.
Mice bred to suffer from muscle degeneration were fed green-tea extracts, after which experimenters cut open the animals’ leg muscles and then decapitated them.
Experimenters injected toxic chemicals into mice to destroy insulin-producing cells, causing the animals to develop diabetes. After this cruel procedure, the mice were force-fed tea extracts and then killed.
Rats made to suffer from high fat and cholesterol levels were forced to consume tea extracts through a tube that was forced down their throats; the rats were then killed and dissected.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ove godine, decembar ima 5 ponedeljaka, 5 subota i 5 nedelja. Ispade da se to dešava svake 823. godine... :nerd:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
U celom univerzumu ne postoje dva elektrona koja su na istom energetskom nivou. o.O
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa ako je jedan elektron na jednom energetskom nivou, drugi koji pređe na taj isti nivo imaće za nijansu drugačiji (terminologija me malo muči ovde, nadam se da sam bio jasniji).

EDIT: Eto, mislio sam na ovo što je Korvin postavio. Ok, ubuduće neću da se pravim pametan :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Misliš da će za nijansu biti udaljen od jezgra? Pošto to označavaju valjda energetski nivoi.
By Sixto
NEsto si se ti tu zajeb'o da prostite...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
U sopstvenu odbranu bih imao da izjavim da se u moje vreme kvantna fizika nije učila u školama :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde se u videu radi o Paulijevom principu zabrane-principu da ne postoje dva ista elektrona. A sad sto se energetskih nivoa tice...pa verovatno se misli da elektroni za koje se teoretski uzima da su na istom nivou oko jezgra - oni prakticno imaju neku 10E-10000 razliku u precniku orbitale.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2492666#p2492666]Mars napisao:[/url]Ovde se u videu radi o Paulijevom principu zabrane-principu da ne postoje dva ista elektrona. A sad sto se energetskih nivoa tice...pa verovatno se misli da elektroni za koje se teoretski uzima da su na istom nivou oko jezgra - oni prakticno imaju neku 10E-10000 razliku u precniku orbitale.
Paulijev princip se ne odnosi na to da dva elekrtona ne mogu da budu ista :) već da ne mogu da imaju sva 4 kvantna broja ista. To dalje znači da u jednoj orbitali ne može biti više od dva elektrona koji imaju tri kvantna broja ista (samo spin mora da bude različit), ali ne zato što su isti pa se svađaju, već zato što treći elektron ne može da napravi ravnotežu sa jezgrom u toj orbitali, (a postoje i samo dva smera spina, tako da bi, ako ostane u toj orbitali, hipotetički, imali dva elektrona u istom spinu i jedan u suprotnom, što je neodrživo) pa prelazi u sledeću, slabiju, orbitalu.

Valjda je jasnije... mada ne znam kako smo dovde stigli u ovoj kviz-edukatvinoj temici... STOP to the OFF :smiling:
Korisnikov avatar
By Dzi
suprotno od deja vu je jamais vu
Korisnikov avatar
By Mars
Nana Muskuri rođena sa jednom glasnom zicom.
Korisnikov avatar
By Mars
Aha. I nađi mi nekog ko ih zove prema geometrijskoj klasifikaciji.

Zanimliv snimak

Korisnikov avatar
By Mars
Komentar:
Thank you singing vagina's.

:lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!