Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By NatashaMTF
.... Bili do ušiju iracionalno zaljubljeni u nekoga za koga znate da je homo/transfobičan??? Za mene je to ustaljena praksa.... :glupavasam:
Korisnikov avatar
By gnossienne
To mi je toliko odbojno da nema te zgodnoće i lepote koji bi to prevazišli, tako da nisam.
Korisnikov avatar
By HalfJack
NatashaMTF napisao:.... Bili do ušiju iracionalno zaljubljeni u nekoga za koga znate da je homo/transfobičan??? Za mene je to ustaljena praksa.... :glupavasam:
Nice taste in men then. :lol: I ne za mene.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da, al samo na zivotinjskom seksualnom SM nivou gde zelim da silujem osobu i sladim se njegovom patnjom.
By Sixto
Pfffff.... samo u takve se i zaljubljujem. Ja sam ti hodajuci Stokholmski sindrom.
Korisnikov avatar
By blenta
mislim da je rei
no ne secam se
imao izjavu
da bi homofobicne neke tipove sto mu se svidjaju
obukao u rolere i onda oborio na zemlju
i nasadjivao im se na kitu
a oni zbog rolera ne bi mogli da ustanu i pobegnu
ali bi se otimali i vikali jao nemojte nemojte

:lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jesam, i kad je htela da se out-uje zbog mene i ostavi decka, ja otisla svojim putem
Korisnikov avatar
By Delete
Jesam, i nivo mazohizma koji u takvim situacijama ispoljavam je vanserijski velik. Ali, sva ta iskustva imaju neku draz i ne bih ih se odrekla, ako bas ne moram.
Korisnikov avatar
By bothways
Ne. Ne mogu lako da se zaljubim, pogotovo kada znam da od toga ništa ne može da bude.

Koincidencija je da ima dosta hot ljudi među fobičarima, ali takve ljude volim samo na estetskom nivou (tj. gledao bih ih, a onda ošamaro).
Korisnikov avatar
By antibiotic
verovatno jeste bio homofobican, a bio sam klinac
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495098#p2495098]blenta napisao:[/url]mislim da je rei
no ne secam se
imao izjavu
da bi homofobicne neke tipove sto mu se svidjaju
obukao u rolere i onda oborio na zemlju
i nasadjivao im se na kitu
a oni zbog rolera ne bi mogli da ustanu i pobegnu
ali bi se otimali i vikali jao nemojte nemojte

:lol:
:krezavi:

Podržavam, ali znam da bih se ja osećao podjednako prljavo koliko i zadovoljno nakon takvog čina.

Ne padam na čistu fiziku, a hemije ne bi moglo da bude ukoliko je tip homofob, dakle ne mogu da se zaljubim u takvog stvora.
Korisnikov avatar
By acid drop
Bila sam jednom, ali sam bila klinka tada, a i ona je bila. Ne znam koliko je sada homofobična, ne družimo se, ali to sada ne bi moglo da mi se dogodi. Homofobija mi je odbojna i može predstavljati i prepreku za najobičnije druženje, a kamoli nešto više. :prst:
By urke145
Ja sam bio zaljubljen, a i jos uvek sam zaljubljen u osobu koja je jako los covek. Dno dna... prevrtljiv, pokvaren, namazan, ljubomoran, manipulator, igra se sa ljudima... Pre neki dan mi je jedan decko koji je bio njegov najbolji drug ispricao sta mu je sve ovaj napravio i sta mu je priredjivao... da se covek zgrozi kako je los covek....a inace je jako lep, zavodljiv, sladak....... Ja bi mu sve oprostio i znam da bi iz svega izasao nasamaren i namagarcen i gore nego prvi put. Ali jbg... ima nesto prokleto u coveku sto ga vuce ka tome. Na srecu jos uvek nekako obuzdavam sebe da uzmem telefon i okrenem ga :no:
Korisnikov avatar
By Blady
Kad sam bila mladjana, al nekako su mi se cinile te osobe friendly
Korisnikov avatar
By gossip
pa ne bas do usiju zaljubljen ali desavlo se da mi se svidi neko takav :)
Korisnikov avatar
By Neutron
Of course, ali to nikad nije moglo da bude ista drugo osim idealizovanje nekog ko mi je privlacan, kao sto vec rekose homofobija sa sobom nosi razne gluposti. :fen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!