Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481401#p2481401]dfbndt napisao:[/url]Ne treba ti Animal Planet da vidiš gorile, imaš to i na našim kanalima. :lol:
Taj BN je, bar po meni, primjer veoma lošeg novinarstva i svega, prilično su naklonjeni nacionalizmu, a i muzički ukus im je nikakav. Puštaju čak i "Renome produkciju" u poređenju s kojom je Grand filharmonija, zamisli. Možda je i bolje što ne gledaš! :)
Znas li da, pored standardnog BN-a, postoji i njihov BN music, namenjen inostranom trzistu i kablovskim operaterima?
To su sve hitovi...
Korisnikov avatar
By Sad Princess
pink naprosto treba ostaviti da obitava i hara nasim tv-ima jer je to prirodni lek za opstipaciju u koje god doba dana ga gledali XD
Korisnikov avatar
By Mars
Odlomak iz emisije "Balkanskom ulicom" autora Vesne Dedić. Gost: Danilo Ikodinović.

Vesna Dedić: Najviše sam psovala Mađare, bili su uvek grubi.
Ikodinović: Jesu, ali ne kao mi.
Vesna Dedić: MISLIŠ?!

Vesna Dedić: Dobro, ali sudije su uvek bile na njihovoj strani.
Ikodinović: Pa ne, nisu...

Vesna Dedić: A jel ti je to bio najteži period u onom malom italijanskom mestu?
Ikodinović: Ne, to je bio najlepši period moje karijere.

Almodovar meets Woody.
Korisnikov avatar
By Vasa84
Mene 90% emisija nervira. Te Kišice i Marinkovićke ne znam, ne gledam Pink. Gledam Amidžića na jutjubu kad mu gostuje Vendi ili tako neka zanimljiva pojava. :D Nervira me Dedićka na RTS-u, a bome i Mira Adanja Polak. Na Hepiju idu neke stvari koje ne treba komentarisati - Olja Crnogorac i neki čudni tip...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!