Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ne bih.

Nije mi cilj da pristajem na heteronormativna samoproklamovana pravila i da pothranjujem "legitimnost" istih.

:zastava:
Korisnikov avatar
By Hys.
ne'am.
i'am muza za sebe :lukavi:

vanila, recenica ti je vrh :pionir:
By Michael_PG
Ako ima neka cura iz CG raspolozena da ovu laznu kombinaciju momak-cura (kad nam zatreba) neka mi se javi...Imam 21 godinu
Korisnikov avatar
By unaaa
Da li bi pristala da nadjes decka koji bi ti bio samo maska za okolinu?
Gledani iz ugla da zivimo u srbiji..vojvodini ili gde vec,ko ce to pohvatati kako nam se drzava zove...moj odgovor bi bio da.Poslednjih meseci je bilo dasta gay parada sirom sveta..ako je neko ispratio desavanja samo je u moskvi bilo incidenata..i kod nas se u bg-u nije ni odrzala.U NS je bila..ali zamislite sliku kako panduri biju koga stignu pred 20000 stranaca koji se u tom trenutku nalaze u gradu samo zbog exita...a to nije jedini dogadjaj koji se desavao u isto vreme-sv. pr. Kosarka...i svasta jos.Pa to bi bilo sramota..a mi kao fini.Sad mi recite sa koliko slobode smete da se poljubite, setate sa devojkom..momkom..a da se neki skinheads ne prikrada i sta vam on to radi...ko vas stiti...a njih i radikala...e ...srbijo majko-maceho....ali postoji i ona licna strana..mnooogo bitnija, koja nas tera da se borimo sa svojim unutrasnjim burama i cunamijima.Imamo samo potrebu da budemo ono sto jesmo.Ja sam inace jos str8 ali sam se skoro outovala vereniku...a sto je jos bitnije sebi.Shvatiti vaznost outovanja nije mala stvar.Probudis se jedno jutro i shvatis da si od danas drugaciji.Kod mene je situacija da nisam trazila vezu da bih prikrila svoju sexualnost.On me bodri da ce to uspeti...daje mi slobodu da udjem u svet kome osecam i znam da pripadam..ali biti izmedju dve vatre za mene je zbunjujuce i previse.Ja cu pokusati i mislim da i vec znam da li ce ici ..al mozda bude i iznenadjenja...nada umire posledanja.
Svako od nas ima slobodu da stavlja razne maske na lice ..ali ne lezi ni svaka maska
Korisnikov avatar
By Markiza
Jesam,i ne mogu da se otkacim doticnog....sama sebi kriva sam.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uf, radila sam to pre jedno, hm, 6godina. Zbog mojih koji su stalno ispitivali da li imam decka, pa gde cu stalno, pa sa kime se non stop vidjam, lakse je bilo izmisliti tipa.
Jos je gore kada raskinem sa jednim izmisljenim, pa se smuvam sa drugim, pa im imena zaboravim, majko mila. :doh:
Sada nemam zivaca za te gluposti. Zivim kako hocu, ako im se ne svidja mogu samo da mi pljunu pod prozor, sto bi rekla moja baba. :pop:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
imala sam za to druga pedera, ali pre par meseci smo navodno raskinuli i ja se sad oporavljam od trogodisnje veze :snob:

plasim se da ce sad i kad kazem roditeljima za sebe da istripuju da je to zbog "slomljenog srca" od strane tog muskarca..

njaa

we'll see..
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 4. strane.

Ont:
Ne.
I onako svi misle da mi je najbolji prijatelj decko, tako da me bas zabole cose od trafike da trazim nekog decka samo da bi me videli kako ga setam ili tako nesto.
By Kragi
Pristao bih, al samo zbog maske. :maska:
Moj odgovor sa slicne teme http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 4#p2492644" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2492644#p2492644]Ellen napisao:[/url]Ne! I mislim da je objasnjenje suvisno kao sto je i ova tema odurna, ali ajde da ne bude da pametujem, objasnicu svoj stav kroz licno iskustvo.

Za pocetak, probajte da imate "muda", van foruma, da budete ono sto jeste. Osecaj je predivan! Nas dve smo vec nekoliko godina u braku. Napravile smo kucu, imamo zajednicku firmu i sada su dosle na red bebe. Sve je moguce samo ako se ne stidis, plasis i gnusas sebe!

Obe zivimo vise od dve decenije potpuno out zivotom na istim meridijanima na kojima ste i vi i nismo zarile glavu u pesak ili jos gore pobegle iza paravana kada nas je tamo nekada davno neko hteo tuci zbog toga sto smo lezbejke. Posle takvih borbi neminovno dodje prihvatanje. U cemu je fazon po pitanju ove teme? Ovlas sam presla temu i vidim da je vecina za... Cak i da je dete navodno opravdanje za ovakvu glupost, brak je sasvim nepotreban osim ako ne zelite sramotni paravan iza kojeg, cini mi se, zivi veci deo nase populacije. Uzas!
Korisnikov avatar
By mega therion
ne, nemam potrebu, ne zelim da zavaravam okolinu, jos manje da iskoriscavam nekog...
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne mogu uopšte da se zamislim u situaciji u kojoj JA tražim dečka. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
imam drugaricu koja to stalno radi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!