Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Hoće li me ko citirati... dok se ja pomučih da sastavim nekoliko mudrih rečenica, nastade već pola strane!
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491484#p2491484]Heterophobic napisao:[/url]
Jako si povrsan, to sto drugima nalazis mana ti nece pomoci.
ne nalazim mane, ja ih samo primijetim. tvoje mane postoje neovisno o meni. ^^

basically, svaka tvoja reakcija u ovom topicu je takodjer kliše, it's so fucking depressing. mozes li uopce zamisliti koliko je fanova karleuše/britney govorilo fanovima fione apple/albana berga da su oni ekšli pametni ljudi al eto slušaju treš muziku, koja i nije treš kad se malo udubiš blablabla. ono, milioni ljudi... jebeni milioni su rekli tu besmislenu recenicu kako bi se branili, dok bi pravi izraz samouvjerenosti u vlastitu pamet i muzicki ukus bilo ne reci tu i takvu recenicu :/
imam osjecaj da bi se ova rasprava mogla nastaviti tako da pisem i svoje i tvoje postove a da tvoji budu vrlo slicni onome sto bi ti inace napisao. :mazi:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491397#p2491397]Heterophobic napisao:[/url]mogu samo da docekam 30. rođendan i psotanem pasivni forever alone peder. :placko:
:mad: :lol:

Joj, stvarno ne znam odakle da počnem.... Dakle slobodno možeš da izignorišeš ovo pisanije, al nadam se da će te bar naterati na razmišljanje.
Pre nekih godinu dana, izašao sam sa društvom u klub, sreo jednu drugaricu, sa njom je bio neki njen drug koji je počeo da obleće oko mene (i dan danas se pitam zašto). I nekako nas ona upozna i kao, krenuli mi da pričamo i pitao ga ja da mi kaže nešto o sebi, kad on krenu po stavkama kako je nefem, sportski tip, visok, težak toliko i toliko, i još ko zna kakve statističke podatke, dakle momentalno sam ga prekinuo. Osobu ne čine statistički podaci. Aman, ne čini te osobom ni to što si fem! Imam drugaricu koja je pričala kako joj jedino smeta debljina kod devojaka i da nikada ne bi mogla da bude sa debelom devojkom, kad ono međutim - prva ozbiljna veza joj je bila upravo sa debelom devojkom! I sam sam nebrojeno puta uradio suprotno od onoga što sam mislio da u datoj situaciji nikada ne bih uradio. Poenta ovoga je da ne znaš kako ćeš reagovati, niti kako će se stvari odvijati dok se one ne dese, odnosno dok se u toj situaciji ne nađeš. Dakle zajebi u startu to kako si ti fem i po heteronormativnoj prirodi stvari tvoj dečko mora da bude muževan (a kriterijum za muževnost ti je tek :facepalm: ), dakle pre nego što proceniš koliki su nečiji bicepsi, tricepsi, kita i ostale dimenzije koje interesuju prosečnog pedera, potrudi se da upoznaš ČOVEKA i da vidiš da li ti odgovara kao OSOBA. Sve dok ti se neko ne dopadne kao osoba (sa svim vrlinama i manama), ne možeš pričati o vezi, već o monogamnim kres šemama koje imitiraju vezu (ne da je nešto sa takvim vidovima veza loše, ali koliko sam ja skontao, to nije ono što ti tražiš). A za to treba vremena. Znači ne žuri. I ovo će te verovatno baciti u depresiju, ali tvoj idealni partner verovatno uopšte neće biti ni blizu idealne slike koji imaš u glavi. Ne ograničavaj sebe kriterijumima, već pre razmišljaj u smislu šta ti je prihvatljivo, šta je podnošljivo, a šta neprihvatljivo. Shvatam i da je fizička lepota izuzetno važna (ako ne i najvažnija) i bla bla, ali šta ćeš da radiš kada vreme odradi svoje i te lepote više ne bude? Gledaćete slike i diviti se kako ste nekad bili lepi? Ili ćeš juriti nekog mlađeg, lepšeg itd?
Korisnikov avatar
By gossip
ne moze se na osnovu muzickog ukusa procenjivati da li je neko povrsan ili ne
to sto je neko u mainstream vodama ne znaci da je superficial
to je cisto stereotipisanje
ja prvi najvise slusam Britney i generalno mainstream muziku i daleko sam od povrsnog
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491519#p2491519]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491508#p2491508]Dirrty napisao:[/url]Hoće li me ko citirati... dok se ja pomučih da sastavim nekoliko mudrih rečenica, nastade već pola strane!
evo ja ću, i'm on a roll :lol:
makni više tu xtinu s avatara i promijeni nick, nisi više neki teen pederko. valjda si u međuvremenu otkrio i neke nove horizonte. :chilling:
Citiraj moj prethodni post, ne taj!
Nisam baš toliko evoluirao :krezavi:

Nick (osim što sam se navikao na njega) mi je podnošljiv jer može biti protumačen na više načina, onih sexualnih i nesexualnih. A vizuelno volim nevaljale avatare. Kada bih naišao na nešto zanimljivo, promenio bih... ali iskreno se ni ne trudim da pronađem.
Korisnikov avatar
By Hys.
ni ja a nadah se nekoj bezobrastini :sigh:

kad sam vec veceras sve medj decacima ovdena :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radije bih nešto nevaljalo a višeznačno. Na njenoj faci se nedvosmisleno vidi uzrok užitka :krezavi:

P. S. Prvo sam kopirao link, a sad vidim i u tvom postu.
Korisnikov avatar
By gossip
ali meni je fascinatno kako neko na osnovu tvoje muzike/username-a/avatara moze da proceni tvoju celokupnu licnost...to samo pokazuje koliko su te osobe zapravo povrsne
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@Popaj: Tebi se vidi jer ti je u kešu brauzera... Inače sam primetio da se u poslednje vreme sa nekih sajtova ne mogu hotlinkovati slike, ne samo na ovom forumu, već uopšte na forumima.
Korisnikov avatar
By Heterophobic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491492#p2491492]Dirrty napisao:[/url]:pucaodsmeha:

:kokice:

Nije lako biti autentičan ukoliko je sve što poznaješ u životu produkt pop kulture. Ako to smeće shvatiš kao zabavu, a dublja interesovanja potražiš u nečemu što nije izvikano ispiranje mozga/prodavanje magle, ima nade. Odrastanje i sexualno sazrevanje putem interneta ne pomaže takođe. Ponuđenih kategorija je premalo, iako se servira kao izobilje. Pokušaj da živiš isključivo u sopstvenim kategorijama, a u tuđe se uklapaj samo po potrebi, zarad sopstvene koristi. Potraga za samoispunjenjem je iscrpljujuća, ne očekuj ništa suštinski vredno da ti padne s neba. Ali meni to deluje svrsishodnije, jer uklapanje u tuđe poglede na svet doživljavam podjednako iscrpljujućim. A na kraju tog puta ne dobijaš ništa, jer si samo deo tuđe slagalice.
Zanimljivo :)
Korisnikov avatar
By Hys.
ja bre nista ne vidim

nece mene uzitak veceras

nikako
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kopiraj link što je Noctis postavio.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491472#p2491472]deran napisao:[/url]
Popeye napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491446#p2491446]Heterophobic napisao:[/url]
Donekle ja mozda jesam klise, ali od toga ne bezim, niti to smatram negativnim, a u mom slucaju to i nije ekstremno izrazeno.
došao si na gej forum, izabrao nick heterophobic i stavio karleušu na avatar. onda si još počeo pričati kak tražiš muževne muškarce itd. nema tu nikakvog donekle a kamoli možda. ^^

nije karleuša,jebote,to čak i ja vidim... :krezavi:

smorna je tema,ja sam mislio da su u pitanju građevinski radovi... :plavuso:
Ali, molim vas, nema potrebe da budete toliko oštri. Očito je da imamo posla sa curom koja je namerila da se uda. Samo to. Dobro, ima tu nešto i od duboko uvreženog stanovišta da je biti singl sramota, ali pre svega je cilj udaja. Hoće cura na vreme da se uda i Bog da je vidi. Da nakrivi kapu, ili šešir. :sesir: Priče o potrebi da se nađe '' srodna duša '', '' druga polovina '' i sl. su tu samo kao dekor i moralni filter koji treba da maskira ogoljenu želju za dobrom udajom, kao rešenjem životnih, pa i ljubavnih problema.
Ne možemo sa svima isto diskutirati, ima ljudi kojima neke stvari ne vredi objašnjavati, jer ili ne žele, ili nisu u stanju da bilo šta od toga shvate. Srećno sa planovima za udaju i svu bračnu sreću, curo moja. :bye:
Korisnikov avatar
By Heterophobic
Ovde sam zbog potrebe da volim i budem voljen dobio 10 dijagnoza, mene takve stvari ispunjavaju i ja u tome ne vidim nista lose, da nadjem srodnu dusu, onda se ostvarim i finansijski da bih kasnije mogao da imam decu, i prozivim zivot kakav zelim , ina krjau ako bas moram umrem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!