@Sixto, gledaj, ja sam samo kopi-pejstao odlichan komentar s B92. choveka koji je ziveo i i dalje zivi u u Srbiji. (eto, za razliku od mene, koji, jel'te, ne). stoga, na krivu adresu postavljash pitanja samo zato shto ti se ne svidja komentar.....
kad vec pominjesh hleb, bice da je chinjenica da je hleb samo poskupeo od dolaska vuchica i tome, a ne "narod dobio taze beli lebac jos vruc kao dusa...."

bar tako chitam i slusham svugde, a samo od tebe (i naravno, napr(e)dnjachkih medija) chuh ono citirano.
"Beba Popovic nogom otvarao redakcije beogradskih medija"? ma, idi
@denni85, mythe,
meni smeta LICEMERJE napr(e)dnjaka i josh gore njihovog vecinskog glasachkog tela-preshaltovanih smradikala. kad im njihove vodje rade ono zbog cheg su klevetali, vredjali, proklinjali i pljuvali DS, i preko toga, to im je ok i "patriotska odgovornost". to mi se gadi! zashto ne priznaju da rade isto ono u vezi kosovskog problema i antikorupcijske akcije shto bi i DS- da je pobedio, umesto shto hoce da se poentira njima samima a sve iole razumljivo shto rade rade kopirajuci upravo DS i Tadica?
edit: btw. ne znam shta tebi mythe znachi "SNS radi na zashtiti nacionalnih interesa"? ja znam da kad su likovi iz novopechenog tzv. sns-a radili na "zashtiti nacionalnih interesa" - da Srba ostalo nije. il' su gubili svojinu il' su gubili zivote.
a u vezi Kosova da se spasi shto se spasiti moze- na tom je radio upravo DS i Borko Stefanovic pregovarachki tim. nakon shto je sns- saveznik koshtunica ishao na sve ili nishta pri chem je Srbiji dao i ostavio nishta i dok su radikali-sns-ovci vikali isto sve ili nishta.
zato, moj ne da lazesh i izvrcesh, mythe, mene NE mozesh zbuniti.