Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Shoplifter
gotterdaemmerung ili kako već. nek postavlja neko drugi, ja sam zaglavljen u busu :yay:
Korisnikov avatar
By Misfit
markiza, nakači još neke, više-otkrivajuće fotke! pa, sve dok se ne pogodi... mada meni ovo uopšte ne deluje poznato. :shrug:
Korisnikov avatar
By Misfit

darovi moje rođake marije
Korisnikov avatar
By Misfit
:snob:

Slika

reko, nema potrebe da uklanjam logo. i ovako se vidi da je naš. :srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
A da ja vama opisem film a da mi vi kazete koji je u pitanju? Tj tri filma (ala!).

EDIT: obozavam Ljiljanu Krstic, sad cu da gledam ovo gore.
Korisnikov avatar
By Misfit
:yes:

a i potpuni je svrš kad tog čoveka slušaš uživo... :bale:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487499#p2487499]Buckoslatki napisao:[/url]
Hajde.
Mozda ima i posebna tema...elem.

Prvi (najmanje mi bitan). Americki, crno-beli, po mojoj laickoj proceni mozda 50s, rane 60s. Krimi sa malo trilera, plus psihodramatican: mladu zenu (bogatasicu) hoce da izlude tako sto joj potpuno brisu identitet-nema je u dosijeima, niko da se seti ko je ona, familija, prijatelji, posluga...jedina sansa joj je brat koga nema, koji je nestao...on bi mogao da je spasi od ludila ali (avaj!) ne moze, jer ona ga je ubila - sto priznaje na kraju filma i sto je bio cilj cele te komplikovane akcije ceo film, da se iznudi to priznanje.

To je prvi. Drugi mnogo tezi za opis. MOZDA italijanski iz mozda opet neke '60. godine. Gledao 5 minuta jedne scene totalno cudne: glavni lik, zena koja bi fizicki moglda da bude recimo Ana Manjani - okruzena gomilom drugih zena, neka masovka, napolju, pustipoljana, nigde nista (mozda neke zice, kao neki zatvor, logor) ALI ono najupecatljivije je sto one sve pevaju, tako vodeci je negde i sto ja nisam mogao uopste da potrefim da li je ta scena VESELA ili TUZNA, da li se smeju ili naricu nesto. To me kopka.

Treci. Nas, sa Milenom Dravic i Ljubisom Samardzicem. Neka vojvodina, neke pastelne instagram boje ceo film (mozda '70), oni glume neki pastoralni par koji luta tako ravnicom i upada u razne situacije pri cemu vode urnebesne, nadrealne dijaloga a svaki cas ona umre, pa je oni sahrane, pa je oplakuju, PA SE ona svaki put iznenada ponovo pojavi-bez mnogo objasnjavanja sta, kako i sl - samo nastave tako svojim putem u nove avanture.

Please, help.
Korisnikov avatar
By Markiza
Treci. Nas, sa Milenom Dravic i Ljubisom Samardzicem. Neka vojvodina, neke pastelne instagram boje ceo film (mozda '70), oni glume neki pastoralni par koji luta tako ravnicom i upada u razne situacije pri cemu vode urnebesne, nadrealne dijaloga a svaki cas ona umre, pa je oni sahrane, pa je oplakuju, PA SE ona svaki put iznenada ponovo pojavi-bez mnogo objasnjavanja sta, kako i sl - samo nastave tako svojim putem u nove avanture.

Please, help.[/quote]

Mislim da je Sirota Marija iz '68 godine.Nisam sigurna. :/
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jeste.

A ceo film ti dođe iz koze da iskocih kako joj niko ne veruje, kako su mogli tako sve da naprave da ona poludi po glavi...a onda na kraju vidis da je ona ubica.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!