Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
ma kakvi. samo ona meni sprema... i to samo tako. iako pre nikada nije kuvala, sada kuva (zbog mene... :love: ) inace, bas joj super ide, pogotovo onaj deo sa spagetama i pecurkama... mljac mljac
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by reveal
ma kakvi. samo ona meni sprema... i to samo tako. iako pre nikada nije kuvala, sada kuva (zbog mene... :love: ) inace, bas joj super ide, pogotovo onaj deo sa spagetama i pecurkama... mljac mljac
:blush:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ja sinoc pekla krompirice, jabuke, snicle i luk...
Bilo je... Kako je ona rekla, SAVRSENO!
Korisnikov avatar
By olgic
Ja sam pre neko vece pravila veceru za devojku i drugara i njegovog decka a onda su oni posle toga pravili za nas:) Sta kuvam za nju? Pa zavisi kako kad..Ne volim bas da kuvam ali za dragu osobu mi nije tesko
Korisnikov avatar
By one of the people
zavisi koji je povod, ako je u pitanju neki svakodnevni rucak onda uobicajeno, ako je vikend ili se nismo videli duze ili sam pak inspirisan onda se tazi nesto egzoticno po netu ili upratim nesto na FoodNetworkTV
Korisnikov avatar
By djo
znam da pravim pastu (to je jedino sto znam da kuvam) i bits and pieces meksicke i libanske kuhinje i svaki put voli kad se latim varjace! :kuvar:

...mada preferiramo da shljokamo
Korisnikov avatar
By HARP
Pa pala?inke za upis.
A što se ti?e slanog dela,pa spremio bi roštilj preliven nekim umakom koji je specijalno prethodno spremljen.
A da riba na roštilju je cool stvar.
Korisnikov avatar
By Delete
^ :smeh: :lol:
Zar i ti spaljujes kuhinje i serviras flambiranu hranu? :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ok, u mom slučaju ne bi bio poslednji obrok, ali bih svakako bio uhapšen za pokušaj ubistva :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!