Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Seksualnost, za mene je oduvek bila između napora i zadovoljstva.

Kapiram da je toliko privlačno kada sadrži dva potpuno suprotna, a vrlo intenzivna osećaja...

Rano sam je otkrio, probao, silovao, a deo s naporom je najzad pretegao u odnosu na zadovoljstvo.

Nemam snage više, svega mi. Iskreno želim celibat, samo ne znam kako da umirim sexualni nagon. I dalje želim da budem predmet obožavanja, ali nadtelesnog (i ne, to ne znači da želim bilo koji oblik (oba)veze).

I dalje cenim slobodu od drugih iznad svega, a to mi ne uspeva samo u domenu sexualnosti.

Ubeđen sam da ne umem da uživam, da nikada neću biti zadovoljan i zadovoljen.

Želim jednostavnost, umoran sam.

Morao sam da se ispovedim. Hvala.
Situacija je zbilja teška i komplikovana.
Rano ste otkrili svoju seksualnost, a sad Vam je kasno da se uškopite i odete u hor Bečkih dečaka, gde biste mogli da postanete predmet nadtelesnog obožavanja miliona diljem svijeta. Šta učiniti ?
Primećujem u Vašoj ispovesti i sindrom u alternativnoj seksološkoj literaturi poznat pod imenom - '' Sindrom penzionisane drolje '', ali pošto Vam je rano i za penziju, najbolje bi bilo da rešenje za ovu zbilja složenu situaciju i psihičku sikiraciju iznađete u širokom polju naučnog, ili umetničkog izražavanja. Asistent na univerzitetu je poziv idealan za sticanje nadtelesenog obožavanja, ali ipak u kombinaciji sa telesnim, to ne možete izbeći, barem dok malo ne prestarite. Poslanički mandat u skupštini Srbije je takođe nešto što biste mogli da pojurite i sebi pribavite radi sticanja nadtelesnog obožavanja i redovnih, visokih primanja. Vi morate - morate - nekako da ( za promenu ) sednete na državni budžet, ili neku stranu donaciju da biste osetili pravu strast i da biste mogli nesmetano i komotno da nadtelesno prodajete muda za bubrege i bavite se ostalim vidovima mrsomuđenja.
Sa starenjem nužno nestaje i telesno obožavanje, što znači da će se ovaj Vaš problem rešiti sam od sebe protokom vremena. Ali, tada će se na horizontu pojaviti drugi problemi i duševni jadi. Zato pohitajte, dok ste još u mladosti, da stvorite rezultate i zasluge, koje će Vam u starosti doneti nadtelesno obožavanje, lepu penziju i poštovanje, jer će Vas inače zvati običnom starom dosadom, koja je dozlogrdila i Bogu i svetu.
Kao što vidite, život je jedan mnogo gadan i sarkastičan gad.
:pegla:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nestrpljiv sam ja... što znači da rešenje želim odmah, i da se uzdam u to da dublju starost neću doživeti :napitak:
Želiš odmah jednostavno rešenje. Jedino da probaš limunsku terapiju, ili terapiju koprivom Božice Jurić, ne znam za drugi jednostavan i momentalno učinkovit način.
Večno nezadovljstvo može biti karakterna crta stečena u najranijem uzrastu pod uticajem načina vaspitanja, a može biti i odraz dekadentne zasićenosti, kod osoba koje su se rano i preterano iživele i vazda sebi u svemu ugađale.
Kažem, situacija je zbilja komplikovana, čekamo potkovanije i vrsnije forumske teoretičare i psihologe da daju svoj sud i savet. :psiholog:
Korisnikov avatar
By antibiotic
proredis seks tako sto nadjes neku drugu zanimaciju na koju ces da trosis svoju energiju.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ti prosto ne znaš šta hoćeš Dirrty. Oće kaki, neće kaki. Kad napraviš tranziciju iz razmaženog derišta u zrelog čoveka rešenje će doći samo po sebi. Do tada nijednim savetom nećeš biti zadovoljan.
Nude se razna rešenja i predlozi, a niko da napiše KAKO se realizuju ti predlozi.
Kako se, na primer, transformisati iz razmaženog derišta u zrelog čoveka ? I šta uopšte znači biti zreo čovek ? Da li su to ovi naši ukravaćeni ministri u odelima, što malo - malo pa ih hapse, ili privode na ispitivanje zbog pronevera i drugih hohštapleraja ? Ne možeš za njih reći da su razmažena derišta, deluju baš onako zrelo i uljudno, a ovamo - pokrali pola države. Ne može se, zato, za njih baš ni reći da su primerni.
Moguće da su primerni za sebe i svoje najbliže u čiju korist su pljačkali, ali za većinu su sušte štetočine i dušmani.
I šta sad ? Kako da razlučimo hohštaplera od poštenog čoveka, kad svi deluju zrelo ?
By Sixto
Drti... ti imas problem sa shvatanjem veze i obaveze...
Zelis vetar u ledja, ali je on za tebe nesto sto si sam sebi smislio u glavi, a sto je najcrnje tim modelom nisi zadovoljan. Kiborg je tu dao konkretan opis sa kakenjem.

Kad pocnes da posmatras ljude drugacije osim kao palamare tvrdog mesa za siroku potrosnju, onda mozda pocnes biti obozavan zbog nekih vrednijih stvari, a ne zbog sex escapade talenta!

:kiss:
Ma, daaaaaj... Pa šta mislite, zbog čega toliki broj ljudi očajnički želi i trudi se da ima decu ? Ne zbog produžavanje loze, već zbog potrebe da ih neko voli i da nekog vole. Shvatili su da, osim svoje dece, nemaju apsolutno nikog koga bi mogli da vole.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
samo ti prestani da se fokusiras na konkretan problem (sexualni nagon) i radi na upoznavanju sebe. Sto budes bolje znao sebe i bio iskreniji sam sa sobom, bices jaca, bolja osoba. Sve to ce rijesiti mnoge nedoumice (mada ce pokrenuti nova pitanja, jer rad na sebi NIKADA ne prestaje), ukljucujuci i neke od tih koje te muce trenutno.
Korisnikov avatar
By Mars
@Čoki

Kontam da je problem u tome sto mu kao prepreka na tom putu upoznavanja sebe/radu na sebi stoji taj seksualni nagon.

Eno se jedna ubila pre neki dan zbog toga.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada ja nisam imao nešto redovan sex... kažem oduvek mi je predstavljalo napor, tako da sam se suzdržavao često. Ali mi je uvek bio u mislima, i drkam svaki dan :gubitnik:

Oduvek sam znao šta ne želim, i to je nešto! Šta želim, to spoznajem poslednjih godina, a naredna godina mi je vrlo bitna u tom pogledu. Kako se približava, to sam u većem strahu od neuspeha... ne znam kako bih preboleo da mi se planovi bitno poremete, iako sam svestan naivnosti planova, jer je život jeben.

Ostvarenje u partnersnom odnosu bilo koje vrste mi nikada nije bilo jedan od životnih prioriteta. Strah me je da ako trošim energiju na seksualnost i sve što ide uz nju, da zbog toga neću imati dovoljno vremena i energije za ostale sfere života.

Sexualni nagon doživljavam izvorom energije, ali njeno trošenje smatram svrsishodnijim na neke druge stvari. Ako bih mogao da poredim sa hranom recimo, ja u njoj ne uživam, jedem da bih preživeo, i to vrlo brzo, da ne bih trošio vreme.

Ako bi umirio sexualni nagon, smanjio bih i korišćenje interneta u te svrhe, što mi oduzima previše slobodnog vremena.

Sve je to povezano :redaljka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lakše je reći nego uraditi, ako ste čitav život bitno zaštićeni.

Mislim da je vreme za psihologa, ali ja ne umem da otvoreno pričam o svemu, pa čak i sa najbližim ljudima u mom životu. Uvek promišljam šta ću izgovoriti o sebi.
Korisnikov avatar
By Mars
Good luck.

Ono sto sam usput pricao sa psihologom (na starom radnom mestu) samo me cinilo jos pogubljenijim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2484473#p2484473]Mars napisao:[/url]
Ono sto sam usput pricao sa psihologom (na starom radnom mestu) samo me cinilo jos pogubljenijim.
Treba imati sreće i pronaći psihologa koji ume da radi svoj posao, a pritom prija tvojoj ličnosti. Obično su više tehnički osposobljeni nego li za direktan kontakt sa ljudima. To se već ne može tako lako, ako uopšte, naučiti.

Da, ako ne doživim inostranstvo na neki relativno duži period, neću imati mira.

:shtap:
Korisnikov avatar
By Mars
Kamo sreće da je najveca steta oko psihologa izgubljeno vreme. Umeju vrlo efektno da te ubace u trip da je sve prosto i jednostavno ali da, eto, ti bas NECES da budes srećan.

Par tih na poslu i nekoliko u drustvu koji se time bave-i svi su takvi.

Moja teorija je da oni time maskiraju sopstvenu nekompetentnost, u inace jednom vrlo zahvalnom polju za prodavanje magle (to sto si pomenuo: ako ti ja ne odgovaram-morad da nadjes nekog ko ti odgovara....ako nema rezultata-znaci da treba da povecamo broj tvojih dolazaka itd).

Psiholozi. Pedagozi. Kinezi. Sve je to beskorisno đubre na ovoj Zemlji.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A da li si nekada naišao na azijata psihologa? :krezavi:

A retko šta danas nije i prodavanje magle.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2484463#p2484463]Dirrty napisao:[/url]Nikada ja nisam imao nešto redovan sex... kažem oduvek mi je predstavljalo napor, tako da sam se suzdržavao često. Ali mi je uvek bio u mislima, i drkam svaki dan :gubitnik:

Oduvek sam znao šta ne želim, i to je nešto! Šta želim, to spoznajem poslednjih godina, a naredna godina mi je vrlo bitna u tom pogledu. Kako se približava, to sam u većem strahu od neuspeha... ne znam kako bih preboleo da mi se planovi bitno poremete, iako sam svestan naivnosti planova, jer je život jeben.

Ostvarenje u partnersnom odnosu bilo koje vrste mi nikada nije bilo jedan od životnih prioriteta. Strah me je da ako trošim energiju na seksualnost i sve što ide uz nju, da zbog toga neću imati dovoljno vremena i energije za ostale sfere života.

Sexualni nagon doživljavam izvorom energije, ali njeno trošenje smatram svrsishodnijim na neke druge stvari. Ako bih mogao da poredim sa hranom recimo, ja u njoj ne uživam, jedem da bih preživeo, i to vrlo brzo, da ne bih trošio vreme.

Ako bi umirio sexualni nagon, smanjio bih i korišćenje interneta u te svrhe, što mi oduzima previše slobodnog vremena.

Sve je to povezano :redaljka:
Kad god uđem u temu, ovaj post mi izgleda kao da se nagojio za bar još 2 nova reda od prošle posete. :hypno: To mora da je neka crna magija :gatara:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Editujem ja svoje postove često, ali najčešće u prvih pola sata od postavljanja. Nije magija no tehnologija :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!