Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Postoje odredjene stvari, na odredjeno mesto gde ja jedem i na bilo kom drugom mestu one jednostavno nisu iste.

Npr. pita s visnjama, postoji tacno odredjeno mesto i grad, zatim burek i cokoladne bombice.

Takodje postoje odredjena jela koje odredjene osobe znaju da pripreme onako kako se meni svidja, a pri tom su to vrlo jednostavne stvari, cak ni sam ne umem da ih tako pripremim.

Mislim sve te stvari ja jedem i na drugim mestima, ali nije to taj ukus.

Da li i vi imate takav trip?

[offtopic]Sada mi se bash jede ta pita sa visnjama, ali nemam vremena sa odem do susedni grad. (:[/offtopic]
Korisnikov avatar
By unic0rn
Burek lazanja u "Lipi" u Subotici. A ne secam se kad sam poslednji put bio.
Korisnikov avatar
By Azdaja
heheheh....

pljeskavica ko "rifiKe", na staparskom...mislim da zna reveal.... :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Što se hrane tiče, naravno, iz prostog razloga što svaki majstor ima svoj recept.

Mene više fascinira mirnoća koju osetiš na nekom mestu .. Npr. ja prosto uživam u okruženju Petrovaradina i ne bi mogla da ga zamene tri Kalemegdana.
By alexandermagic
Tu se često radi o emociji koju gajimo ka nekoj lokaciji iz raznoraznih razloga odnosno osobi koja pripravlja hranu.

No, to nikako ne isključuje činjenicu da na određenim mjestima jednostavno ne pripravljaju hranu kako treba. :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U BG-u jedem picu na parce kad sam u prolazu i putujem u jednoj pekari u okolini stanice, na moru u HR isto imam lokale gde jedem pravu italijansku picu vec nekih 20-tak godina koliko tamo letujem, u Nemackoj sam ranije dok sam putovao isto znao gde idem na sladoled, gde na kolace a gde na druge stvari :mljac:
U Trstu sam cesto jeo super lazanje u jednom lokalu blizu stanice i takooo...

Off-Nije problem da ta fabulozna lenja pita sa visnjama bude doneta za BG ali je ipak bolje kad se pojede u NS odmah onako sveza....mada sacekace ona strpljivo... :kiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
U Grckoj najlepse mirisu pekare. Cokoladno mleko je najukusnije, pa zatim krofne na plazama (otkad ih nisam probao, auu). Normalno, maslin(k)e da ne pominjem.

Ovcar Banja - lepinja sa kajmakom. Uzicki region - komplet lepinje, prsute, sirevi i sl.

Leskovac - paprike na bezbroj nacina, kao i rostilj.

Rusiju sam upamtio po kasama - oni non-stop jedu kasice kao bebe - sa raznim zitaricama.

Turska - pirinac sa kukuruzom. :njami:

U Nemackoj - pivce za zivce.

Madjarska - testenineeee.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sarajevski cevapi kod Zeljaaa....
Nema ih nigde drugde. Jos posebno 'pashu' uz celokupan ugodjaj setanja po Bas-carsiji.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by alexandermagic
Tu se često radi o emociji koju gajimo ka nekoj lokaciji iz raznoraznih razloga odnosno osobi koja pripravlja hranu.
Ovako je kod mene. Ritualno, skoro.

Meni je pasija konzumiranje nekog lokalnog specijaliteta sa pogledom na nešto grandiozno iz njihive kulture, arhitekture, prirodnu lepotu...

Uopšte hrana kao posebna i neophodna dimenzija doživljaja nekog prostora.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!