Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jagoda
Zašto na forumu nema žena starijih od 40 god? :mama:
Sigurna sam da imaju šta da kažu, samo su možda nesigurne zbog opšteprihvaćene diskriminacije po godinama.
Hajde da ih nagovorimo da se ukjluče!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima ih verovatno, ali ne ističu svoje godine, jer imati preko 40 godina ovde, a i ne samo ovde, nije popularan podatak.
No, ništa ne mari, uskoro će Vel boy napuniti 40, a i ja za njim, pa će se popraviti zvanična statistika. :yes:
Korisnikov avatar
By Madonna
evo na primer mislim da joj ništa ne znači pričanje i druženje sa jagodom, odnosno sa samom sobom, složičeš se? :awesome: :mazi:
Korisnikov avatar
By maka
zato sto 40+ redje koristi internet od nas, dece digitalnog doba.
Korisnikov avatar
By jagoda
Često se čuje komentar kako godine nisu važne, ali na žalost u svakodnevici nije tako.
Igo je ovo pitanje odnosa prema godinama lepo opisao, '40 godina života je starost za mlade, a 50 godina života je mladost za stare'.
mean95 napisao:^
Naravno da ne, ovo je samo podsticaj da i drugi slede njen primer :)
Slažem se :tapse:
Korisnikov avatar
By hulk
Zato što ima lezbejski forum za žene sa područja exYu na kom su žene svih doba a najviše ih je 40+ pa se lakše snalaze tamo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ al seksizam ti ne gine.

ont: zato sto puno ljudi sa 40+ ne vole/ne umeju da koriste internet
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ipak mislim da to nekorišćenje interneta važi u većoj meri za osobe 50, pa i 60+, persone 40+ ipak nisu baš toliko matore, a i u vreme kad je net počeo šire kod nas da se koristi bile su tek na prelazu iz dvadesetih u tridesete godine života.
A i među najstarijima je sve manje prisutno nekorišćenje neta. Svi se danas kače i surfuju. :surfer:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2483487#p2483487]*deni* napisao:[/url]Ja ipak mislim da to nekorišćenje interneta važi u većoj meri za osobe 50, pa i 60+, persone 40+ ipak nisu baš toliko matore, a i u vreme kad je net počeo šire kod nas da se koristi bile su tek na prelazu iz dvadesetih u tridesete godine života.
A i među najstarijima je sve manje prisutno nekorišćenje neta. Svi se danas kače i surfuju. :surfer:
ne bih se slozio. mozda primerci sa kojima se druzis potvrdjuju to sto si napisao ali npr moji roditelji (koji jos nisu 50+) i svi njihovi prijatelji/rodbina/svi koje poznajem em sto nemaju uveden internet, iz raznih razloga, em sto i da ga uvedu ne vide ga kao ista korisno niti zanimljivo, jedno zbog dece ga uvode a oni ga ni ne koriste. cak i 30+ se ponasaju tako, ogroman broj. makar u mom selu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa stvarno ne znam.. U eri bežičnog interneta govoriti o njegovom uvođenju mislim da je već malo neadekvatno.. Tu su i sve te silne pametne mreže, pametni telefoni... Svaka šuša danas vuče sa sobom neki pametni telefon.. :yes:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja imam 44 godine i odlično se služim internetom :smug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ovde na Balkanu se žene već sa 25 godina smatraju matorim, naročito ako se nisu još udale.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2483583#p2483583]*deni* napisao:[/url]Pa stvarno ne znam.. U eri bežičnog interneta govoriti o njegovom uvođenju mislim da je već malo neadekvatno.. Tu su i sve te silne pametne mreže, pametni telefoni... Svaka šuša danas vuče sa sobom neki pametni telefon.. :yes:
idi na jug pa vidi. previse ljudi nema para da placa internet, pre ce se pretplatiti na rakiju u kafani
Korisnikov avatar
By *deni*
To je u redu. Nekorišćenje interneta iz finansijskih razloga je situacija po svojoj suštini različita od nekorišćenja zbog nezainteresovanosti prouzrokovane matorošću.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!