Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By visnja79
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324841#p2324841]vila napisao:[/url]Kada ste singl kako razmišljate?
Da li uživate u toj pauzi između dve veze ili vam je neprijatna singlnoća?
Mene ponekad uhvati trip bože proće mi život a neću još koju picu polizati. :lol:

Paa prvo se preispitujem, trazim neke igle u plastovima sena... ubrzo se smorim i shvatim da nisam ja nista kriva :) Trenutno sam u tom statusu i skroz single razmisljam i pocinje da mi se dopada:D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada nisam u vezi, umirem za vezom
kada sam u vezi, umirem da budem single
-> vago u meni, umri!
Korisnikov avatar
By gossip
uzivam i dok sam single
uzivam i dok sam sa nekim :)
Korisnikov avatar
By bern
single sam skoro godinu, i onako... neam pojma. svašta se mota po glavi, po principu malslovljeve piramide & shit...
By Sixto
Nisam u dublu od 01.09.2012.
Sa znam... i ok mi je... i nije... sta bude bice... na silu ne ide nista.
By Aven
MDNA napisao:ont: sve bih jebao. S V E
:lol:

* * *

OnTop.;
Mislim da nisam nikad bolje upoznala samu sebe, svoje želje, potencijale i ciljeve kao što sam u ovih nekoliko godina koliko sam solo.

Iznenađena sam koliko dobro mogu funkcionirati bez sexa. Toga sam se najviše pribojavala u vezama kad bih pomislila na solo status. : D

Kao potencijalni problem vidim to što sam se toliko navikla na svoj mir, vrijeme i neke rutine da je to na neki način postao zatvoreni svijet...i zbilja bi trebao doći netko tko bi me totalno oborio s nogu da ga otvorim i proširim za drugu osobu. :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!