Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Ovo je za Verovali ili ne, ali neka bude u Zdravlju.

Didijer Žamber bio je poštovan član zajednice Nanta u Francuskoj i voljen otac i muž.

Međutim, posle dve godine uzimanja leka Requip on je postao zavisnik od seksa i kockanja. Prodavao je igračke svoje dece kako bi prikupio novac i čak svoje seksualne usluge reklamirao na internetu.

Zbog toga je Sud u Renu presudio u njegovu korist i naložio da farmaceutska kompanija Glakso Smit Klajn plati odštetu od oko 200 hiljada evra.

Iako se raduje zbog takve presude, Žamber kaže da “ona nikada ne može nadoknaditi godine patnje”.

On je Requip počeo da uzima zbog Parkinsonove bolesti 2003.

Nekada poštovani menadžer banke, lokalni savetnik i otac dvoje dece, od tada je osam puta pokušao samoubistvo i postao zavisnik od seksa i kocke.

Prokockao je oko 82.000 evra uglavnom na internet klađenje i potragu za istopolnim seksualnim partnerima.

Jednom je čak zbog neopreznog odabira bio silovan.

Njegovo ponašanje vratilo se u normalu kada je na internetu pronašao sajt o povezanosti Requip-a i bolesti zavisnosti 2005. i prestao da pije taj lek.

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?y ... _id=664479" target="_blank
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jebeni novinarski gluvi telefoni i senzacionalizam. :roll: :barf:

On je postao hiperseksualan, ne homoseksualan, a događali su mu se izleti homoseksualne prirode, između ostalih (MNOGObrojnih), a ne isključivo i samo sastanci radi jebanja sa muškarcima (pored kockanja i egzibicionizma). Strahovito mu se digao libido, još više spustile inhibicije, i onda se našlo traga privlačnosti prema muškarcima koja su već bila a koje nije "ispoljavao" jer ih nije primetio ranije (kao što bi verovatno efekat te vrste meni bio da bih počeo spavati sa ženama, iako nisam primetio da me ni tragom privlače do sad).
Korisnikov avatar
By blenta
sta ce sve smisliti samo da se ne autuje normalno :rolleyes:
Korisnikov avatar
By Mars
Neželjena dejstva su čudo, mogu da odvedu razvoj leka na potpuno drugu stranu.

Zyban je prvobitno bio antidepresiv, pa je primeceno da pacijenti masovno i protiv svoje volje ostavljaju pusenje, i onda su poceli da ga koriste za to.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
^Pri tom je jako opasan ako se pije na svoju ruku. Drugar je poceo to da pije da bi prestao da pusi, zavrsio u bolnici.
Korisnikov avatar
By Neutron
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2480078#p2480078]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Jebeni novinarski gluvi telefoni i senzacionalizam. :roll: :barf:

On je postao hiperseksualan, ne homoseksualan, a događali su mu se izleti homoseksualne prirode, između ostalih (MNOGObrojnih), a ne isključivo i samo sastanci radi jebanja sa muškarcima (pored kockanja i egzibicionizma). Strahovito mu se digao libido, još više spustile inhibicije, i onda se našlo traga privlačnosti prema muškarcima koja su već bila a koje nije "ispoljavao" jer ih nije primetio ranije (kao što bi verovatno efekat te vrste meni bio da bih počeo spavati sa ženama, iako nisam primetio da me ni tragom privlače do sad).
:rock:
On je vec imao homoseksualne sklonosti, nisu se one odjednom pojavile, nego mu je lek posluzio kao opravdanje. :spank:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja se izvinjavam unapred ako ispadnem krava, ali po mom misljenju covek nije nikad ni bio niti postao homoseksualac, vec se jebao da muskarcima zato da bi dobio pare. cinjenica je da se u oglasima pre mogu naci ponude muskaraca nego zena za sex u zameni za kesh
Korisnikov avatar
By Mars
Što ja ne bih imao razumevanja za te slučajeve željnih senzacija izašlih iz američkih advokatskih serija...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!