Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sad Princess
moja boja ociju je tamno tamno zelena sa smedjim tonovima u sredini :D :*
Za one koji imaju braon/smedje oci kazu da im je doslo iz dupeta u glavu.
Za one koji imaju zelene oci kazu da mnogo gledaju u travu/zemlju..
Za one koji imaju plave oci kazu da mnogo gledaju u nebo..

A sta kazu za one koji imaju sive/crne/sucmuraste/neku petu boju ociju? :hmm:
Korisnikov avatar
By bern
da su urokljive zmije? :trep:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478623#p2478623]Waldorf napisao:[/url]čuh ljude da kažu da su crne. ja u to ne verujem, pošto ih u životu nisam videla bez dodatnog osvetljenja (jer sam ćokica). ali ajd, mogu reći da su tamno-braon.

oduvek sam volela svetle oči i patila što moje nisu takve (ima slučajeva u familiji i plavih i zelenih, te je moglo baš i kod mene da se zalomi), ali u poslednje vreme ima tamnih očiju koje mi se dopadaju..

Nijedne oci nisu crne-crne ko zenica, naravno, ali tvoje jesu ono sto narod zove "crne" svejedno ima takve oci isto; ta boja ima plutonovsku dozu privlacnosti. malo je skeri, jel' te :lol:

Moje su braon i imam mladeze u levom i u desnom oku, razlicite boje i velicine.
By space_oddity
Kao crna tačkica koja se vidi ako se pogleda oko izbliza. Imadem i ja.
Korisnikov avatar
By Waldorf
znam curu koja ima svetlo plave oči, i u jednom veliki braon mladež koji pokriva pola dužice i deo beonjače. skroz je čudno kada prvi put vidiš, a onda se navikneš i čini bude prelepo. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Kod mene je u jednom oku crna tacka na duzici, a u drugom na beonjaci kao svetlija mrlja, nepravilnog oblika - malo podseca na africki kontinent /sad sam proveravala u ogledalu :lol: / Bih metnula fotku ali mi je kamera na kompu losa, ne bi se videlo.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja to do sada nisam primecivala, a volim da gledam drugima oci.. :nerd:

@Hys, telefon cuda cini. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Hys.
ahahahhahah...telefon koji sada imam nema ni mms, prethodni je imao odlicnu kameru al je rikn'o.

a ja i telefoni se ne volimo, te sto se mene tice moz da ima samo sms.

Sem kada mi treba raspored gspa i onda smaram drugarice koje imaju nove telefoncice da idu na sajt gradskog prevoza :/
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:sigh:

Molim da i ja dobijem jedan takav koji moze samo da zove/bude pozvan, salje poruke/prima poruke!
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479282#p2479282]Waldorf napisao:[/url]znam curu koja ima svetlo plave oči, i u jednom veliki braon mladež koji pokriva pola dužice i deo beonjače. skroz je čudno kada prvi put vidiš, a onda se navikneš i čini bude prelepo. :)
i ja isto znam devojku sa svetloplavim očima i velikim mladežom u jednom oku. predivno je i hipnotišuće. :hypno:

ontopik: moje su maslinasto-zelene, al džabaga kad svi vide smeđe ili crno. :neznam:
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ e imas najjaci avatar. obozavam to
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479300#p2479300]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479282#p2479282]Waldorf napisao:[/url]znam curu koja ima svetlo plave oči, i u jednom veliki braon mladež koji pokriva pola dužice i deo beonjače. skroz je čudno kada prvi put vidiš, a onda se navikneš i čini bude prelepo. :)
i ja isto znam devojku sa svetloplavim očima i velikim mladežom u jednom oku. predivno je i hipnotišuće. :hypno:

ontopik: moje su maslinasto-zelene, al džabaga kad svi vide smeđe ili crno. :neznam:
Ja sam proveo čitav život u uverenju da imam čisto smeđe oči, ali sam neki dan skontao, da zapravo, radijalno na 50% od poluprečnika mi se završava smeđa i počinje zelena. (dakle kao da je jedan krug zenica, pa ispod nje krug smeđe, pa ispod nje krug zelene)

I nekako se menja u odnosu na svetlo, jedino ako se baš zagledaš vidiš to što sam rekao.

Meni je inače super fora što u moje tetke oči su zelene, a teče, jedno zeleno, jedno smeđe, a i jedno i drugo njihovo dete imaju smeđe oči. :wundy:
Korisnikov avatar
By acid drop
hazel aka maslinastozelenosmeđe aka govnastozelene
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!