Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2475092#p2475092]constantine napisao:[/url]
JBt kolko veliko kandilo.
p.s. zaboravili da joj kazu da je mikrofon ukljucen :lol:
Pocetak koncerta je stvarno dobar.
Odusevio sam se sa 'Vogue' i kraj koncerta. Svetlosni efekti su bili ludilo dobri, sto se ne moze reci za ozvucenje. Mada mislim da arena u Miami-u nije dobra za koncerte.
Generalno, osim sto je koncert kasnio 3h i sto smo joj svi j.b.m., bio je dobar provod. Mada bilo je boljih turneja.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ozbiljno,kad će ova vremešna gospođa da prestane da se bruka? Nekad je bila diva, sad je samo bakica. Mediji su napravili od nje ono što je bila i isti ti mediji joj nisu oprostili što je ostarila. Poslednje dobro što je uradila je Ray of light. Od tad napravi CD koji ima jednu ili dve pesmice koje se pamte maksimalno jednu sezonu. Daj, bre, ženo, dođi sebi. Posadi baštu, gaji stoku, usvajaj decu. Samo nemoj više da se brukaš. I da pavaš. I nikako nemoj da glumiš.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ajde, bre, dete. U vezi tvog opsesinvno-kompulsivnog poremećaja sa Madona fiksacijom treba da se posavetuješ sa lekarom ili farmaceutom. Ili veterinarom.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477222#p2477222]mitrandir napisao:[/url]Ozbiljno,kad će ova vremešna gospođa da prestane da se bruka? Nekad je bila diva, sad je samo bakica. Mediji su napravili od nje ono što je bila i isti ti mediji joj nisu oprostili što je ostarila. Poslednje dobro što je uradila je Ray of light. Od tad napravi CD koji ima jednu ili dve pesmice koje se pamte maksimalno jednu sezonu. Daj, bre, ženo, dođi sebi. Posadi baštu, gaji stoku, usvajaj decu. Samo nemoj više da se brukaš. I da pavaš. I nikako nemoj da glumiš.
Sto se bruka? S obzirom na godine u FANTASTICNOJ je kondiciji. Oduvek je bila atleta i to je za svako postovanje.
Sto bi trebalo da joj mediji oprastaju starenje? Pa svi starimo, to je prirodan proces, a ona svoje godine nosi sjajno. Zivo me zanima na sta ces ti da licis u tim godinama.
Da nije uspesna u tome sto radi, ova turneja joj ne bi bila jedna od najisplativijih ikada.
Ko uopste radi ovakve programe danas? Jlo? Gargamelka? NE. Samo Madona. Ona je primer profesionalca u sou biznisu i zasluzuje svako postovanje fanova.
A kad se neko uhvati za njene godine, tacno znam koliko je sati.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ličiću na tebe :lol:
Reci mi neki njen hit u poslednjih 10 godina koji se i danas sluša. Nešto tipa Vogue koji je hit za sva vremena.
Korisnikov avatar
By bern

opet preslušavam ray of light...
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!