Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

da li bi voleli da imate decu ?

vec imam :mazi:
12
4%
voleo/la bih :love:
166
58%
mozda, kada bi se promenila drustvena klima :molise:
16
6%
da, ali ne znam kako :puzzle:
24
8%
ne znam :neznam:
21
7%
nisam dosad razmisljao o tome :misli:
6
2%
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay :saksofon:
11
4%
ne, nikad i ni pod kojim uslovima :vatrica:
31
11%
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim da sam ovde odgovorio, ali da.
Definitivno.

I radim na tome da pružim sebi mogućnosti da to i ostvarim. :)
Korisnikov avatar
By mega therion
volela bih, obozavam klince. Evo gazdaricin unuk (1,5 god) i ja se odlicno slazemo. Vise mene slusa nego kevu xD
Ja sam promenio misljenje od kada sam sa sadasnjim deckom. Bas smo dosta pricali na tu temu i valjda mi je na neki nacin otklonio taj neki podsvesni strah da biti gay automatski znaci nemati decu.
Sada kad drugacije razmisljam, mislim da bi voleo da imam dete. Ipak bi voleo da i ja nekome budem roditelj. ne znam zasto - ali bas mislim da bi bio dobar u tome :andjelak:
Korisnikov avatar
By mega therion
@ Orlando, ih pa on da ne kaze nesto na tu fnru.... Ne bi bio D. Uglavnom krenem da navodim studije i godine, kanadski sistem... Svodi se na to da se svadjamo... Njah, got used to it. Njega kad uspes da argumentujes... XD nzm koga posle ne mozes xD
Korisnikov avatar
By V25
Da mi je ovo pitanje postavljeno pre samo godinu dana rekao bih ne. Ne zbog toga što ne volim decu ili se plašim svega što uz roditeljstvo ide, već nisam sebe video ni sa kime u porodičnoj atmosferi tog tipa. Onda je usledio period kada mi se stvorila želja da sam usvojim dete, iako sam tada bio u vezi, u kojoj ruku na srce, roditeljstvo nikada nije ni mogla da bude opcija. Ne možeš podizati dete sa detetom. Elem, kako su se stvari drastično promenile u proteklih par meseci, i kako su mi se neke želje i ciljevi iskristalisali, shvatio sam da bih u narednih 5 do 10 godina mogao da vidim sebe u gej braku sa detetom. I naravno, sa određenom osobom koja želi to isto, i koju nije strah da se otisne na to "putovanje". Razume se, nikada ne bih usvajao dete bez da imam ostvarene profesionalne ciljeve makar u toj meri da mogu finansijski da pružim potporu tom detetu, i da porodični život teče nesmetano. To se, svakako, nikada ne bi moglo desiti u Srbiji. Iskreno, drago mi je zbog toga, jer i ne želim da mi dete odrasta ovde.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Vidim da nisam jedini primetio :D
Eto kako jedan zarez ume totalno da promeni smisao rečenice :)
Korisnikov avatar
By gossip
vishe bi voleo da usvojim dete nego da imam svoje...ne znam zasto..ali tako je
Korisnikov avatar
By Kiborg
Voleo bih da nekoj bučici napravim jedno do dva deteta, ali da nemam posle neke naročite obaveze oko odgajanja iste :D Ne volim decu mnogo, ali šteta da propadne ovakav genetski pool :awesome:
Korisnikov avatar
By V25
Očigledno nije moj dan! Barem kada su gramatika i pravopis u pitanju!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni uvek bilo zanimljivo kako neki mogućnost da imaju decu i budu roditelji-doživljavaju kao izdaju svog gejstva.
Korisnikov avatar
By Tungi
Gore je uverenje u tome što roditelji misle da su iznad svih, a ove druge 'neostvarene' (iz ugla svojih uskih vidika) doživljavaju kao nižu vrstu, često sažaljevajući i ismevajući i u tome da su postigli veliku stvar u životu.
Korisnikov avatar
By Mars
A najgore je pricati o necemu o cemu se nema pojma.
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ili obrnuto :D

pa, mislim da bih ujedno bio i dobar i ocajan roditelj.
ali ono sto najmanje zelim je da to postanem zbog sebe samog, potrebe za "promenom" u svom zivotu, a najmanje zbog pritiska drugih.

na neki nacin to sto se "podrazumeva i ocekuje" da svako od nas ima potomke me mehanicki najvise odbija od te uloge.

inace bi ga/je jako voleo, ali u isto vreme patio zbog svega sto bi me gotovo sigurno cinilo ocajnim roditeljem. moj sezibilitet moze svasta nesto da podnese, ali decje oci... huh
Korisnikov avatar
By mirth
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476262#p2476262]Tungi napisao:[/url]Gore je uverenje u tome što roditelji misle da su iznad svih, a ove druge 'neostvarene' (iz ugla svojih uskih vidika) doživljavaju kao nižu vrstu, često sažaljevajući i ismevajući i u tome da su postigli veliku stvar u životu.
Da, to nekako ispada isto kao sa religijom. Najveci procenat populacije ili militantno veruje ili militantno ne veruje.

Ovo je vrlo zanimljivo: http://parenting.blogs.nytimes.com/2009 ... -children/" target="_blank - zapravo, komentari su interesantniji od samog clanka.
:nesiguran:

Djecu volim sve dok nisu moja. Maksimalni doseg mi je igranje s njima par sati na godinu (odem do sestrične pa eto zabavljam se s njenim čudovištima (čak ih ima tri, scary shit)). And that's all folks.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!