[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467391#p2467391]Anhedonie napisao:[/url]evo ja sam u vezi preko godinu i po dana. jako se volimo. i puno se jebemo. sta je lose u tome?
samo sam dve godine stariji od tebe. daj opasulji se i prestani da budes kukavica. pored svih ovih saveta ovde ti i dalje ne zelis da se pomeris ni mrvicu, samo tapkas u mestu. ti imas mnogo bitnijih problema od outovanja - prihvatanje sebe. ti jos uvek nisi potpuno prihvatio sebe kao gej osobu.
i to "vecina pedera" izbaci iz mozga. vecina pedera koju ja poznajem (a poznajem puno) ne misli samo na sex. koliko ti poznajes pa donosis takve zakljucke? ustalom, sta te briga za vecinu, niko te ni na sta ne prisiljava.
u tvojim godinama sam se autovao celoj srednjoj skoli. broj neprijatnosti: 0. to ne znaci da moras i ti sad da se autujes, ali prestani da budes pickica i da se plasis ko ce sta da kaze. zar je to ko sta prica toliko bitno da ti sebe moras da ogranicavas? ako je odgovor "da" onda pati, zasluzio si. a ako je odgovor "ne" onda sedi, napravi listu prioriteta u zivotu pa razmisli za svaki koliko je zapravo bitan.
Nzm zasto se ti nerviras oko toga,ako ti smeta,nemoj ni da citas,necu sad ovde da se raspravljam.
Nije nista lose u tome sto se jebete kad ste u vezi,pricam za one sto traze sex za jednu noc,kakvih ima mnogo.
Pa nije da se bas nisam pomerio,kakav sam bio u pocetku,sad je dobro,napreduej polako ali sigurno.Uskoro cu se nekom i autovati.
Pa preko neta sam upozna OGROMAN broj onih pedera koji bi samo sex i to za jednu noc,tako da nije cudno sto sam dosao do tog zakljucka.Jeste bilo i onih koji su hteli vezu,ima i dosta takvih,ali enormno vise je ovih drugih.
Nzm kako mozes tako da pricas,nije svaki slucaj isti,recimo kod mene u skoli to ne bi dobro prihvatili.Znam ednog decka koji je isao u moju skolu do prosle godine i koji je gej,njega su zezali i podjebavali,a i slusao sam ponekad moje drugoce kako lose govore o njemu i uopste o pederima.Juce sam se dopisivao sa njim,saznao je nekako da sam i ja gej,i dao mi je savet da nikom ne govorim svoju tajnu,jer i on zna kakvo je to mesto gde mi zivimo.ato nemoj rano donositi zakljucke.