Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Pre svega španske zidove, mada mi ni drvene obloge ala lamperija nisu podnosljive.
Dve razlicite boje zidova u prostoriji od 15m2 (belu ne racunam) koje za poentu imaju ko zna sta.
Namestaj 'Luj XVI' na visinu plafona od, u vr' glave, dva i po metra pa jos uz pvc ili alu stolariju u boji i profilu koji ni malo ne asocira na drvo.
Ne podnosim ni granit, ni mermer niti bilo sta od tog luksuznog kamenja.
Onda ne podnosim ni sve one fasade na kucama, koje se grade u novije vreme, gde se prozori i ostale staklene povrsine oivice i akcentuju drugom bojom (najcesce belom) ili se jos ubaci neka bordura - valjda da bi ljudi znali gde su im prozori posto se fakat ne daju prepoznati bez akcentovanja.
Tepihe sa etno motivima, sarama ma koliko da su persijski i skupi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tuđa (nerealna) očekivanja u vezi mog bića.
By Kragi
Falš garderobu.
I nema to veze sa tim sta nosite, gde je kupujete, koliko novca izdvajate za istu nego sa lepljenjem i stampanjem etiketa poznatih brendova na komade koji nisu proizvedeni u njihovim fabrikama i pod njihovom licencom.
Ako bih i pokusao da razumem textilce koji to rade zbog zarade pa na jeans prisiju Armani etiketu i na majici odstampaju Nike logo, nikako ne kontam ljude koji to kupuju.
Imaju Kinezi i 'dzing ming' duxeva, nije da mora da se uzme Adidas, odnosno neki Pazarci šiju jeans pod svojim brendom ne mora se kupovati onaj na koji prisiju D&G.
Bilo bi strava da se zakonom to regulise. :D
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Vise ne podnosim svoj bioritam. Od avgusta ja ustajem u 10-11, radim do 17, kuliram i ostalo do 22, onda ucim ili opet radim do 5, pa opet....
Korisnikov avatar
By Blady
Psihopate
ne podnosim zimu, kada mi je hladno
ne podnosim kada mi vetar duva u facu
ne podnosim sto vec par dana lezem jako kasno
ne podnosim kad sam bolesna
ne podnosim sto neki ljudi ne kontaju neke stvari

jao kako ne podnosim te neke stvari,
ma dodje mi da se ubijem, jer ako nastavim da nabrajam pisacu do prekosutra..
Korisnikov avatar
By gossip
mljackanje
srkanje
kada neko gricka nokte
Korisnikov avatar
By Madonna
nekolicinu trenutno aktivnih forumaša a ništa mi nisu skrivili, kao po pravilu. samo su mi mega odvratni sudeći po fotkama koje su do sad kačili pa me iritiraju i njihovi postovi, avatari, fore - gade mi se. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ne podnosim kada mi se naglo promeni raspolozenje, bilo da je na bolje ili na gore.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!