Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
^ zasto ti nas osudjujes, jer medju nama nema forumasa koji vrse usluge erotske masaze?
Korisnikov avatar
By Madonna
vidiš, nikad nisam razmišljao u tom pravcu, možda je rešenje svih mojih problema erotska masaža, kakvi dejtovi, momci, trtemrte :hamlet:
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471532#p2471532]dzoniTM napisao:[/url]Zasto mislite da nisam ozbiljan? Pa zar ne postoje erotske masaze, rade devojke ali ima valjda i musakraca koji to rade zar ne? Mislio sam da cete vi ovde bar da me razumete da u malom gradu odakle sam toga nema, racunao sam da ovde u Bgu valjda ima toga? Ako vi n emozete da mi pruzite podrsku ko onda moze... prijatno i dovidjenja.
Не лудуј! Kакво ти је то из поноса и на погрешном месту ''Пријатно и довиђења''. Разумели смо твоју муку а подршка ти је пружена...

Tвој проблем није од јуче па не може магијом да се одједном реши...
Добио си врло добре савете од паметних и добронамерних људи који су већином имали слична почетна искуства.

Нико те не напада али овде има доста зезатора који се јављају из досаде па су неки учесници врло опрезни са новајлијама.
У Београду нема места за геј масаже а ако и постоје скупо ће те коштати и ко зна шта ће тек тамо да те снађе, као клинца само ће гледати да те одеру.
Немој преко интернета заказивати било какве дејтове може бити ризично.

Знаш, ми геј људи сем заједничке сексуалности у свему осталом можемо бити врло различити, нисмо нешто баш много солидарни са себи сличнима.
Откриваш себе у време и у земљи када је свима тешко па свако пре свега своју муку решава.

Да ли си се доселио у Београд или си ту само привремено?
Korisnikov avatar
By stefan19
Brate uzivaj u zivotu. Suvise je kratak da bi se razmisljao sta ce ti porodica reci. Ako vec ne mozes da budes ono sto jesi u tom selu, idi za Beograd, nadji posao ili dva ako treba i osamostali se. Nije lako ali ces bar biti srecan i samostalan... Ja sam pobegao iz svog sela sa 19 i to u Ameriku. Bez igde ikoga. Pomogao mi je peder kog sam upoznao preko neta i njegovo drustvo. Iako je bilo tesko, sad sam srecan jer sam to uradio. Ponosan sam sto sam peder i rekao sam svojima da me prihvate onakvog kakav jesam ili da me zaborave. Naravno, prihvatili su me. I ne samo to, sad me i cene vishe nego kad sam bio tuta-muta i zavisio od njih. Bezi iz tog sela, prijatelju...
By Ханс
Ne znam, ja sam čim sam napunio osamnaest počeo da zaboravljam latinske deklinacije a sve više sam radio neke druge stvari. :)

Imao sam divnog dečka tada, prvog, u sve me je uveo polako i bez panike i na tome sam mu zahvalan.
Ja sam takodje imao prvo seksualno iskustvo i suočavanje sa svojom seksualnošću i to u mnogo manjoj provinciji nego što je to Beograd, a opet ima deset puta manje stanovnika.

Možeš se neko vreme truditi da suzbijaš svoju prirodu, ali će te ona pronaći na prvom sledećem nečijem punoletstvu kada te neki momak odvede sa istog nekuda.

;) Veruj mi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
trol pokusava na sazaljenje da na'vata nesto na forumu

funny
Korisnikov avatar
By Mars
ja se gubim u ovim temama poslednjih dana..ko sta hoce, koga sta muci, ko od cega tripuje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!