Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Nikada nisam imao rituale pred ispite. Jedino što sam voleo, to je da dođem 15 minuta ranije kako bih mogao da se opustim i fokusiram.
By friendly2
ha ha ha ha istina, ali time skrenes malo paznju od razmisljanja samo o testovima i da li nesto znas ili ne znas...i onda naravno tu je i griza savest tipa nije do mene, to je zbog baksuznih gaca! :))))
Korisnikov avatar
By hippo...
Ranije sam baš bila opterećena raznim glupostima.
Imala sam rituale svake večeri. Pre nego što legnem prvo moram da namestim naočare tako da budu okrenute ka meni kad ustenem, naravnno trudila sam se da uvek budu na istom mestu, precizno u milimetar. Papuče isto tako. I, ako sutra idem u školu ili neki važniji dogadjaj stvari moraju da budu naredjane na stolici tako da na vrhu bude ono što prvo oblačim, a oblačim se "odozdo na gore". Onda pred test neke gluposti. Imala sam srećne hemijske, mesto na kome sedim .. :bush:

Sad ne. Sad sam otkačena sto posto.. :rock:

Ne znam kako je došlo do te promene .:neznam:
Korisnikov avatar
By IT'S D BITCH
Ja nisam toliko sujeveran ali uvek pozelim zelju kada vidim avion i zvezdu padalicu . Uvek se nadam jer se mozda i desi xax! :hail2:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Evo pošto sam se razboleo i idem u kupatilo po tojlet papir, svaki put uzmem, za u sobi da izduvamnos, tri puta po dva lista perfeksa, da ne vučem dupe svaki put do kupatila, a i onda nisam baš tako lenj kao kad stavim celu rolnu preda se. E sad, je l' to sujeverje ili glupost, ne znam, ali ja svaki put 3x2. 666
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja sam kao klinac bio,vidim crnu macku da mi prelazi preko puta idem unazad i brojim od 10 do jedan,zaobilazio merdevine...i onda sam shvatio kako je to jedno veliko sranjce :)
By Aven
S obzirom na sklonost prokrastinaciji i perfekcionizmu (neurotična kombinacija), ispiti su mi uvijek bili užasan stres. Sve je super i zanimljivo dok na vidiku nije datum ispita.
Kraj, nema dalje --> STRES.

Dakle, ritualno se istresiram prije ispita (manifestacija je slična crijevnoj virozi), pa mi sam ispit ispadne mila majka. <3
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!