Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Gucci by Gucci pour homme
By Kragi
Slika

Ovih dana, nedelja mirisem na Pumin 'Green'
Divan aromaticno vodeni of kors.
Svega oko 20€ :D
Korisnikov avatar
By Delete
Otkad sam otkrila njegov miris, ne menjam ga.

Slika
Danas sam dobio dva:

- D&G The one gentleman

Lagano govno. Leti u smeće.

- Carolina Hererra 212 VIP Men

Prijatno iznenađenje. Nije intenzivan onoliko koliko ja to volim, ali... Asocira me na kućnu (večernju) sEdeljku sa dragim osobama, uz nalijevanje dobrim vinom. Tako nekako.

Sestra mi je skoro poslala dvE bočice mirisa koji sam nekim čudom zaboravio - Muglerov, A*Men.

VrEme je da si priznam da ako barem jedan miris predstavlja mene, to je on.
Na stranu moja opsEdnutost 'Pi' i 'Envy'-jem i korištenje i nekih drugih.

* Na jednoj gospođici-gospođi sam osEtio prekrasan, intenzivan ženski miris. Učtivo pitao koji je i dobio odgovor da se radi o Lancome-ovom 'Hypnose'.

Eto.
Korisnikov avatar
By Mars
Shockiran neinventivnoscu. Valjda najgora CHANEL reklama, ikad.

A tek on sam sto je fake tu...
By alexandermagic
Shockiran neinventivnoscu. Valjda najgora CHANEL reklama, ikad.

A tek on sam sto je fake tu...
Jeste.

Kao da je netko postavio kakvog debila da otfrflja par frazica i to će kao da stimulira nekog da si ga dobavi. Miris, jelte.

A more marš.
By space_oddity
Bio je neki plavi B.U. koji nikako da prežalim (ne proizvodi se više već par godina). Pristupačan, a verovatno najbolji parfem koji sam ikad koristila. :alien:
Inače posluži Bvlgari Omnia (beli) i neki Playboyev (Spicy, čini mi se, ali nisam sigurna) koji imam.
Korisnikov avatar
By Val
Body - Kuros
CK Be
Korisnikov avatar
By nsc
Armani Code Ultimate za ovu zimu
Korisnikov avatar
By bern
ne znam da li je ko ovdje spominjao omiljenji narodni parfem: "La Znojaž" :lol:

ot: nemam.
Korisnikov avatar
By Misfit
ja sam balkan boj i smrdim na znoj. :balerina:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469883#p2469883]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2469881#p2469881]bern napisao:[/url]ne znam da li je ko ovdje spominjao omiljenji narodni parfem: "La Znojaž" :lol:
cesto ga koristis? :nerd:
(bitching & bashing mode on.)

(looks around, flips hair) honey, are you talking to me? (purses lips) let's say your frightened eyes at this moment are saying "yes", mkey (raises eyebrow)? listen carefully, you are honored, i love my hair today and i feel love of the world (closes eyes, faintly smiles, takes in a breath). i am one of those rare creatures that knows the difference between "a deodorant" and "a perfume". judging by the cheap mixture of smells... pardon me... "scents"... coming from YOUR general direction, i'd say i could teach you a thing or two. but, of course, i can't be bothered to do THAT (rolls eyes) (smiles). ask that fat bitch working at your 24/7 to teach you the basics - she MUST know more than you (blinks).

oh, my taxi is coming.

ciao! and stay away from florists today - you gonna kill the flowers (makes a sad face).

:cheer:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ja sam dugo bila na belom i onom ljubicastom.. Odavno koristih taj, tako da sumnjam da moze onda da se nadje, no - pogledacu. :)

Jao, zuti.. :love: Ja se jos secam kada je moja majka dobila od oca zuti B.U. parfem u nekoj limenoj okrugloj kutiji kada sam prvi put i osetila te parfeme.. :love:
Korisnikov avatar
By acid drop
Nemam omiljeni.

Koristim Chanel Allure koji sam dobila na poklon. C'est bien.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ja nisam videla skoro. Vidjam ono tipa - dobijas parfem, dezodorans i jos neko cudo upakovano zajedno, ali nigde nema te metalne kutije.. :)
A i iskreno, prestah vec neko vreme da koristim njihove parfeme/dezodoranse. :sigh: Samo ponekad uzmem onaj beli.. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!