Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
dobwodoshwa swatkice i swecan rodjus, nadam se da si jako kul osoba.

Korisnikov avatar
By Drugarica
@Synesthesia: Dragi DECKICU, bilo je smesno ono sto je rekao KorvinOdAmbera i sto ja ispadoh smesna ali necemo mi o tvom trosku da se zezamo, nema razloga :)

@Antibiotic: Sta sa mojim nickom, na sta te asocira hehe? Hvala! I nadam se da necu ostati jedini roditelj ovde, bas bi bilo lepo...

@VelBoy: Hvalllaaa! Mani kasnjenje, nema to veze. A i nisam ni ocekivala cestitke, no lepo ste me iznenadili <3 Pa dobro, meni nista nije smetalo, a i nije ovo moj profil na FB pa da ko neki kukam kako mi se skrnavi status hahah :)

@Blady: Awww, sweet! Nadam se i ja da cu nekome ovde biti kul osoba, svi vi sa ove moje temice meni jeste samim tim sto vas nije mrzelo da mi posvetite malo paznje i ucinite da se osetim DOBRO-DOSLOM :)
Korisnikov avatar
By acid drop
barni bi dobio napad zbog avatara.
---

E, ćao. Novajlija nikad dosta. :awesome:
By angelbelow
Srecan rodjendan i dobro dosla!! Ja sam za druzenje! Takodje iz Novog Sada, majka dva decaka, mislila da sam biseksualna dok nisam usla u vezu sa zenom i covece sada sam 100% lezbejka, tvrdoglava u nastojanju da budem "fina" prema drugima tako da od mene neces dobiti bockanje i sarkazam :)
Korisnikov avatar
By Drugarica
@AcidDrop: Mislis na moj prethodni avatar na kom je moja cerka? Sto bi neko dobio napad, osim napada miline hehe? Sad sam stavila ovaj koji asocira na mene, pomislila sam kako je kretenski pisati recimo na 'golicljive' teme, a sa posta se smesi jedna nevina bebica :D

@Angelbelow: Hvala ti!! Joj bas lepo od tebe, tako sam i ja bolesno fina, al draze mi je tako i to sam ja :) Verujem ti to za zene, posle neces nazad kod muskih, zato se ja uzdrzavam od zenskica hehe. I super sto nisam jedina mama <3
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Drugarice :pionir: , šala po pitanju avatara je na račun jednog kolege forumaša koji se etrenutno ne druži sa nama, a koji ima tu tezu da slike maloletnika ne treba da postavljamo na ovaj forum. Tačnije, postoji tema "Moja fotka" gde forumaši postavljaju svoje sličice u želji da onda raspredamo o njima, komplimetiramo ih, zezamo se na račun scenografije ili uslikanih situacija, mada, neki postave sliku na kratko pa kasnije obrišu post, čisto da zagolicaju trenutno prisutne. I tako su se tu ređale raznorazne slike, među kojima i slike sa sestrićima, sestričinama... a tom korisniku se učinilo krivo što se neko dete bez sopstvene ideje o tome - meće na pederski forum. :lood: E Acidna je na to aludirala :D

I, ne mogu a da ti ne kažem da se - ne suzdržavaš :lol: :kiss:
By Esta
Pozdravljam sve clanove foruma.

Nadam se lepom, korisnom i zabavnom druzenju.
Korisnikov avatar
By Drugarica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427811#p2427811]Synesthesia napisao:[/url]Drugarice :pionir: , šala po pitanju avatara je na račun jednog kolege forumaša koji se etrenutno ne druži sa nama, a koji ima tu tezu da slike maloletnika ne treba da postavljamo na ovaj forum. Tačnije, postoji tema "Moja fotka" gde forumaši postavljaju svoje sličice u želji da onda raspredamo o njima, komplimetiramo ih, zezamo se na račun scenografije ili uslikanih situacija, mada, neki postave sliku na kratko pa kasnije obrišu post, čisto da zagolicaju trenutno prisutne. I tako su se tu ređale raznorazne slike, među kojima i slike sa sestrićima, sestričinama... a tom korisniku se učinilo krivo što se neko dete bez sopstvene ideje o tome - meće na pederski forum. :lood: E Acidna je na to aludirala :D

I, ne mogu a da ti ne kažem da se - ne suzdržavaš :lol: :kiss:
Druze :pionir: Synesthesia :D Ja tebi nenamerno zaboravih da odgovorim, bas sam skrnava :( Vrlo ljubazno od tebe sto si mi objasnio to za avatar! Hm, ja mislim da ta decica ni nemaju pojma o necemu sto se zove FORUM, a i da znaju sumnjam da bi ih bilo briga da li je u pitanju LGBT forum (osim ako im je neko napunio glavu glupostima). A na kraju krajeva - ko da neko moze da prepozna koje je dete u pitanju ili da njega kad poraste bude blam sto mu je slika bila tu jer mu se lik do tad skroz promenio, usput - ko bi se jos secao nekog tamo avatara hehe. Ja sam objasnila razlog menjanja cerkine slike za ovu misterioznu sexy damu :)
I ne, ja ne bih smela tako da se igram, bar za sada ;)
Korisnikov avatar
By Drugarica
Predpostavila sam, al nije bas najjasnije napisano za mene :) Jao dobra ideja, evo pocinjem da skupljam dobrovoljne priloge od forumasa za povecanje mojih posramljenih dudica :D
Korisnikov avatar
By Blady
I gde si sad ti, Drugarice?
Korisnikov avatar
By Blady
^ otkud znas da je iskusno?
Korisnikov avatar
By *Sandra*
pa kaze "mlada mama"... misim koliko sam ja upoznata sa procesom nastajanja coveculjka, trebalo bi da je iskusna odnosno da ima nekog iskustva (malo vise nego mi mladji). zar ne? :lol:

jbt majka pa zar ja tebi ovo da objasnjavam :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!