Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Intimni gel, sapun, bilo sta sto je specijalno za kupanje intimnih delova tela? Ili koristite "obicne" stvarcice? Razlika je, naravno, u ph vrednosti. Obicni gelovi mogu dovesti do iritacije i ojeda intimnih mesta, pa cak i do nekih vecih problema.

Ja licno, nisam koristila nista od posebnih gelova za intimne delove sve dok se nisam zesce povredila standardnom penom za kupanje. Recimo da sam malo agresivnije prala odredjeno mesto i... auuu. Brate, kako to peche posle danima. Od tad, intimni gel za tusiranje. Nije toliko bitno ciji, samo da ima ekstrakt kamilice.
Korisnikov avatar
By reveal
nisam koristila do nedavno.
rekla sam sebi da cu prvi put da poslusam nekog, a da pre toga nisam imala iskustva sa tim. bolje spreciti nego leciti.

tako da... sada koristim.

:zastava:
Korisnikov avatar
By bambola
Odlican je Oriflame-ov a nije los ni Cliven.I nisu skupi...
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Ja sam citala da su i ti intimni gelovi jako opasni ponekad. Prosto, ljudima treba nesto podeseno bas njihovoj pH vrednosti, a ne komercijalna roba.

Ja, doduse, koristim neutro roberts i ne smeta mi, ali leti, ako se tusiram vise puta dnevno, "koristim" cistu vodu i nista vise. A neutro roberts koristim jer mi se svidja miris :)
Korisnikov avatar
By bambola
Voda je OK za pranje ali ja ne mogu tako.Zelim da mi stalno mirise tako da se svaki put ispiram tusem i vaginalno(iako za to kazu da nije potrebno,remeti prirodnu floru a i vagina se sama cisti iznutra).Jedino sto ne koristim gel za unutrasnjost,samo vodu iz tusa pod pritiskom(kao sto pederi ispiraju crevca hehe)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imam prili?no neosetljivu kožu, pa sam slobodan da koristim bilo koji gel za tuširanje bez ikakve posebne nege kasnije (losioni, mleko za telo i sli?no). mada radi održavanja svoje kože mekanom i svežom najraðe koristim Dove Silkening i neku kremu sa vitaminom E ili Johnson's ulje za bebe.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by goranD
KORISTITE PROIZVODE KOJI NISU TESTIRANI NA ŽIVOTINJAMA
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by bambola
Voda je OK za pranje ali ja ne mogu tako.Zelim da mi stalno mirise tako da se svaki put ispiram tusem i vaginalno(iako za to kazu da nije potrebno,remeti prirodnu floru a i vagina se sama cisti iznutra).Jedino sto ne koristim gel za unutrasnjost,samo vodu iz tusa pod pritiskom(kao sto pederi ispiraju crevca hehe)
Joj pa zar te ne pecka "dole" kad toliko vode prodje preko nje i udje u nju (voda isushuje kozu) ? :( Zar nije bolje da koristish irigator, pa lepo mlakim chajem od zalfije ili kamilice isperesh vaginu?
Meni to vishe prija, jer sam izgleda postala pravi osetljivi cvetak, pa se koza tako osushi i boliii :(

I ajde sad ako neko prochita ovo, jedno pitanje. Ima li neko probleme posle odnosa (kada dugo apstinira pa se rasturi), mislim na iritaciju i peckanje? Sve prodje ali shta da radim da se ne ponovi ? (da budem manje alava :) ? )
Korisnikov avatar
By LadyWindermere
Originally posted by bigirl
Intimni gel, sapun, bilo sta sto je specijalno za kupanje intimnih delova tela? Ili koristite "obicne" stvarcice? Razlika je, naravno, u ph vrednosti. Obicni gelovi mogu dovesti do iritacije i ojeda intimnih mesta, pa cak i do nekih vecih problema.
Sve zavisi, od osobe do osobe ... Ja sam imala jako peckanje, išla sam kod doktorice koja nije našla nikakvo oboljenje i nije znala šta mi je, a onda me pitala da li koristim 'intimni gel' i ispostavilo se da je od toga .. Kad sam prestala da ga koristim, prošlo je. Rekla mi je da koristim neki blagi neutralni sapun.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne neki poseban ... imam neosetljivu kožu ... gel za tuširanje odradi posao kako treba :)
By AutoExec
E kakve sve gluposti necu procitati na ovom sajtu. Dajte ljudi, sta se prese****te? 95 % stanovnistva planete Zemlje ne zna ni sta je gel za tusiranje a kamoli "intimni gel". A sta bi tek na sve ovo rekli ljudi iz proslosti kada jedva da je bilo i sapuna a kamoli takvih gluposti. Dokle cete da budete robovi kozmeticke industrije? Jos malo pa cete prilikom ulaska u kadu nositi sa sobom jedan gel sa ph 5.5. za lice, jedan gel sa ph 5.7 za vrat, jedan sa ph 6 za grudi, pa taj "intimni", pa onda dva specijalna sampona za kosu (jedan za prvo, pranje, jedan za drugo) itd.
ZAR NE VIDITE DA VAS JE UHVATILA POTROSACKA GROZNICA I DA VAM PRODAJU MUDA ZA BUBREGE???
A tek ovo :"KORISTITE PROIZVODE KOJI NISU TESTIRANI NA ŽIVOTINJAMA"
Da li ima uopste smisla da komentarisem?
Umro sam od smeha kada sam u svojoj teretani video lika pod tusem kako pravi ceo ritual od tusiranja. Naime, koristio je taj intimni gel i jos neke bocice i tusiranje mu je trajalo taman toliko koliko meni da dva puta udjem u saunu na po 10 minuta i istusiram se. Sve se to pretvara u jednu opsesiju i bolest a ako to ne vidite, onda vas zalim.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by AutoExec
E kakve sve gluposti necu procitati na ovom sajtu. Dajte ljudi, sta se prese****te? 95 % stanovnistva planete Zemlje ne zna ni sta je gel za tusiranje a kamoli "intimni gel".
tuzno, ali istinito!!!!!

ja koristim samo obican gel za kupanje.....ostalo su sve same gluposti.
By Tea
probala sam razne intimne gelove....i zadrzala se samo i iskljucivo na Nivea gelu :merlinka:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Inner-Smile
I ajde sad ako neko prochita ovo, jedno pitanje. Ima li neko probleme posle odnosa (kada dugo apstinira pa se rasturi), mislim na iritaciju i peckanje? Sve prodje ali shta da radim da se ne ponovi ? (da budem manje alava :) ? )
Hm, meni se dešava nešto sli?no. Kada "dugo" apstiniram, pa se napalim žestoko, odmah krene da me pecka (to mi se ?ak dešava i posle menstruacije, kad se napalim prvi put). Zna?i, pre bilo kakvog odnosa.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Inner-Smile
Originally posted by bambola
Joj pa zar te ne pecka "dole" kad toliko vode prodje preko nje i udje u nju (voda isushuje kozu) ? :( Zar nije bolje da koristish irigator, pa lepo mlakim chajem od zalfije ili kamilice isperesh vaginu?
Meni to vishe prija, jer sam izgleda postala pravi osetljivi cvetak, pa se koza tako osushi i boliii :(

Nemam takvih problema,posto sam navikla i godinama to upraznjavam,jednostvo mi je vagina naucila na taj ritual.Uostalom,ja gurnem tus samo jednom,dvaput po pranju a perem se dva puta dnevno(osim ako nece biti seksa,onda koliko god treba puta).
Sto pitas za iritaciju i peckanje-nisam imala tih problema(a istina retko sam pravila duge apstinencije,ako i nisam u vezi,izadjem u grad pa savatam nekog :njami: :fuckbed: )Koliko sam upucena ne bi trebalo da imas takve probleme,vagina je sama po sebi takav organ koji i kad se duze ne koristi,ostaje ista(bar sto se peckanja tice),tako da ne znam sta da ti kazem-probaj da sledeci put posle duze pauze upraznjavas duzu predigru,ne bi li bolje navlazila i ne bi trebalo da imas problema!
Korisnikov avatar
By Gothrose
Joj,ja sam fanatik sto se tice tih stvarcica za tusiranje,kupanje...Stalno nesto kupujem,kupatilo mi je ko parfimerija.Sto se intimnog gela tice koristim Oriflame-ov gel i veoma mi prija.Nema neki extra jaki miris ali ga volim.Imam i neki intimni Oriflame-ov dezodorans ali ga bas nesto i ne koristim.To mi izgleda ko kad ljudi stave dezodorans a nisu se istusirali.Fuj.Stoga su mi voda+gel osnovni.
:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!