Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jebote, rasplakala sam se
ali ne zato sto sam taknuta, nego zato sto ne mozemo da se radujemo kao ti ljudi

:sebicnjak:
Korisnikov avatar
By bern
"come out and vote for barack obama!" wow. nice.
Korisnikov avatar
By Laerem
Bla, Obama je ubojica nevinih tinejdjera i ratni zlocinac, generalno jedan veliki mracnjak od politicara. Iskreno, jebes LGBT pitanja u drzavi u kojoj predsjednik legalno naruci ubojstvo tinejdjera, i jos k tome vlastitog drzavljana. Sto se mene tice, nek crknu od homofobije i rasizma.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Još uvek čekam da vrati Nobelovu nagradu koju je dobio na kredit.

Nije me oduševljavao ni pre 4 godine, niti me oduševljava sad.
Ali od 2 zla... jebote muka mi je više od nedostatka realnog izbora!
Korisnikov avatar
By Val
OBAMA WON! Yeah! Da vidimo shta cje se desiti sledecje 4 godine. U svakom sluchaju bolje no da onaj mormon pobedi. Zabranili bi ljudima da piju kafu, a nas bi u logor! Mada, mozhda bi Mitt promenio zakon i dozvolio da se "zhenimo" sa po 4 zhene/mushkarca istovremeno!? :lol:
Korisnikov avatar
By bern
volim da vjerujem da su LGTB glasovi presudili :D go, obama!
Korisnikov avatar
By Marizza
Obama podebio.. Evo slavim i ja jer mi nije srušen san o Americi. :sweet:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Meni je bilo zanimljivo to sto je vecina gay oriented medija i slicno zauzela vrlo jasan stav po pitanju za koga glasati. Pa valjda kome se njihov stav ne svidja il nek kulira il nek ne dolazi vise.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470097#p2470097]unic0rn napisao:[/url]Meni je bilo zanimljivo to sto je vecina gay oriented medija i slicno zauzela vrlo jasan stav po pitanju za koga glasati. Pa valjda kome se njihov stav ne svidja il nek kulira il nek ne dolazi vise.
upravo tako se treba postaviti u presudno vaznim trenucima!
a, ne kontradiktorno hiperidealistichki kontraproduktivno i ultimativno shtetno prenemagati se k'o shto su ovde pred izbore ranije ove godine u Srbiji pa ste dobili shto se i trazili.... jedno golemo nishta
Korisnikov avatar
By BoB 123
Obama nece mnogo pomoci oko gay prava u USA,narod ovde je podjeljen oko Obame,iako je dobro sto je on pobjedio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!