Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ray Ban
Otisam sam na profil njegovog prijatelja..
Trazio sam e evo nadjoh ga...

Uhh,kako se samo obradovah.. Usao sam na njegov profil i imao sam sta da vidim..
U vezi je. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:potapsava:

Bar znas na cemu si. :)
Dakle, prikriveni je gej! :sudija: :lol:

Izvini na smehu, znam da ti nije do toga u ovom trenutku. :)
By space_oddity
Svaka nesrećna zaljubljenost je teška, bilo strejt, bilo gej. Ali zaista je i ovo bolje nego ona neizvesnost. Deluje čudno, ali proći će te. Upoznaćeš nekog ko će ti uzvratiti osećanja ;)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
^

Ja bih samo izbacio ono "nesrecna". Ne postoji "nesrecna" zaljubljenost. :sudija:
By space_oddity
Kako ne? On je zaljubljen i zbog te zaljubljenosti je nesrećan, znači da je zaljubljenost nesrećna.
By alexandermagic
Sladak si, zdravo. :shake:

Razmisli i odluči što ti je bitnije: da nastavite da se gledate i da budeš stalno u nedoumici ili da iznađeš način da mu priđeš i budeš siguran kako stoje stvari.

17 mu je godina i to što na fejsu piše da je u vezi actually ništa ni ne znači. :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
K'o sto kod mene ovde kazu - i na tarabi pise da je metalna ograda, pa nije.
To sto pise na fejsu moze da bude istina, a i ne mora.

I mene po ovom mom malom mestu cesto mogu da vide sa najboljim prijateljem, pa mnogi i misle kako mi je on decko. Sto je u jednu ruku dobro. Pa ako nista drugo - mozes da vidis da li se raspituje o tebi i tako to..
Korisnikov avatar
By ilija f
Iz osobnog iskustva punog paranoje i nesigurnosti, mogu ti najiskrenije savetovati sledeće: priđi mu. Upoznajte se i znaćeš na čemu si. Ne znam kako, izmisli nešto, stalkuj ga malo na Fejsbuku pa vidi na koji način i preko koga bi ga mogao upoznati, ne znam zaista, ali se potrudi. Prevaziđi strah. Niko neće posumnjati da si gej ako se upoznaš sa nekim! Onda će ti sve biti jasnije. Pogledi ništa ne moraju da znače, ali mogu. Meni je pisalo godinu dana da sam u vezi sa najboljim drugom na Fejsbuku, a bilo je čista zajebancija, isto tako sa jednom ribom mi je pisalo mesec dana da smo zajedno, a nismo bili, doduše posle smo se smuvali xDXD. Moguće da se samo folira ili zajebava. Ovo nemoj da shvatiš kao lažnu nadu, već upravo suprotno: dok ne načiniš neki korak nećeš znati na čemu si i biće ti samo gore.
By Ray Ban
Uhhh..

Evo sad' sam usao na FB.. Prihvatio je zahtjev za prijateljstvo. :DDDDDD

Online je na chat-u... Sad' da mi je hrabrosti da mu napisem 'Cao'.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ray Ban napisao:Online je na chat-u... Sad' da mi je hrabrosti da mu napisem 'Cao'.
Ti si to ozbiljan? Ili je ovo zajebancija? Ako nije, you people deserve to be alone.
Korisnikov avatar
By Madonna
ajde ajde, napreduješ brzo, posle će te biti sramota ove teme :smeh:

držimo fige :awesome:
By Ray Ban
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Odgovorio jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. :dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Pita me 'Sta ima? '..

Aaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Korisnikov avatar
By Madonna
na kraju nam reci kako je prošlo. kad se smuvate slikajte se i okačite nam fotku

Slika
Korisnikov avatar
By Marizza
Hahahahah :D ja čitam sve postove.. I doslovno kao španska serija.. Neizvesnost raste.. Aiiii.. <3 oduševljena sam.. I upravo imam osmeh od uha do uha.. Ne znam zašto.. Valjda sam srećna zato, što mu je odgovorio. :lol: :love:
By Ray Ban
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467497#p2467497]Marizza napisao:[/url]Hahahahah :D ja čitam sve postove.. I doslovno kao španska serija.. Neizvesnost raste.. Aiiii.. <3 oduševljena sam.. I upravo imam osmeh od uha do uha.. Ne znam zašto.. Valjda sam srećna zato, što mu je odgovorio. :lol: :love:
E hvala ti. :D Divna si. ^^

Uhh, kako je tek meni... :DDDDDDDD

Sad' smo malo zablokirali sto se tice tema za razgovor..

Cutimo vec 15 min. :(
Korisnikov avatar
By Madonna
:pucaodsmeha:

pa dobro, ne može sve sad i odmah. ali ti ćeš vrv samo na to da misliš... pitaj ga da zašto te gleda, kao ti si primetio i bilo ti zanimljivo :shmi:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!